Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By malsha9323
#191739 Felix potop, Zapata nemam komentar :cry: Sad cu da zveknem i Ducija over, tenis "leci" zivce pred game 7 :D

Hamad valjda nece predati, prvi GS, morao sam da cacnem Girona :roll:
By Rudy5
#191740 Auger je ranjen ,to se vidilo od početka,očekivano nije dugo potrajao na ovom turniru
Alcaraz Cobolli 27.5 manje taman sam mislio pisati ta to ali me netko preduhitrio,ovo je dobar tip ..cobolli je smiješan lik
By Rudy5
#191741 Struff Lehecka 38.5 više 1.85✅
Ovo sam uvjeren da nitko ne može dobiti 3 0 u setovima ..
Ne bi me čudilo da Krajinovic dobije Tiafoea ,kv4 možda se isplati igrat na neki manji ulog ,tanak je Big Foe na pariškoj zemlji a i nije da Filip nešto blista
By malsha9323
#191742 Sa moje tacke gledista, Krajinovic problem kondicija, narocito na 3 dobijena, vec ga vidim kako se vuce po terenu ako udje u egal :roll:

@JNC, Rudy
Brani li se ovo??
Racunam da ce Hamad ostati na terenu $$ jbg
Image
By Rudy5
#191743 Altmaier-Huesler 37.5 više 1.80❌

Servisi se odlično drže,na reternu su tanki ,teško Altmaier može dobiti 3 0,po meni čak vrlo lako moguće potencijalno iznenađenje Hueslera..Ima Altmaier dobar rez na RG ali to je bilo one god kad se igralo nakon Us Opena tamo krajem 9 kad su temperature bile dosta niske,tereni natopljeni a uvjeti dobri za njegov bh .Ima tu Huesler dobru priliku da nešto napravi
By Rudy5
#191744 Ma jasno za Filipa ,dobro poznata priča o noćnim izlascima u Beogradu,sjajan talent,glava klimava,kondicija nekad bude problem ..zato i spominjem možda se može probat na manji ulog ,nije Foe ovdje toliko dobar i on će brzo izletit
By Rudy5
#191745 Vidi se da je ovo Gironov meč iako nije na zemlji sjajan ,uvik ispadne u 2 kolu...kontrolira forhendom meč a ovaj dosta neiskusan ..kod njeg se bar vidi kad će dobit
By Rovinjez
#191747 Hamad ne djeluje fizicki najbolje ovaj mec bas gleda na silu zavrsit poen sta prije, imao sam sreću da je spojio 20-ak minuta dobrog tenisa i uzeo taj treci set da mi Prode 4+ setova ali definitivno ovo ne djeluje da bi mogao uzeti vise od tog seta
By Rudy5
#191748 Ma kakav Međed,lete loptice po 1,2 metra u out,dropšot ide u dno mrezice,savio se ko trišnja..Samo je jedan pravi Medo .bolje gledat Zanšulp Tirante,tu se nešto i igra
By JohnnyNoCash
malsha9323 wrote:Sa moje tacke gledista, Krajinovic problem kondicija, narocito na 3 dobijena, vec ga vidim kako se vuce po terenu ako udje u egal :roll:

@JNC, Rudy
Brani li se ovo??
Racunam da ce Hamad ostati na terenu $$ jbg
Image

Prošlo :mrgreen: :mrgreen: Duci se nije htio rukovati sa Zhangom (ne znam razlog, al je klošarski svakako)