Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#193082 Zato sam i pisao za Grka neki dan iako nije prošlo jer sam samo čekao kad će se ovo dogodit.Jednostavno vrlo je važno način na koji ti loptica dolazi ,kako visoko odskače,kako prima spin...sve vrlo važno. Npr Thiem obožava ovakve podloge,sjećam se tu preko 10ak klasika koje je igrao,prvi onaj protiv Nadala kad su igrali tamo do 2,3 iza ponoći po lokalnom vremenu onaj epski meč..Zato ga guram
By Rudy5
#193083 Mmoh-Isner 1 1.90

Isneru zadnji turnir u karijeri,ide u mirovinu,u 1 kolu riješio lošeg protivnika gdje je bio favorit,ima problema cijelu god ,nije dobio meča na ova 3 GS,baš teško može ovdje nešto. S druge strane Mmoh dobio Karena koji nije igrao dugo duže vremena,ništa specijalno ,ovo bi morao dobiti danas

Od ostalih mislim da bi Etcheverry mogao napraviti probleme Wawrinki koji je na zalasku karijere,mislim da je dobra oklada da Wawrinka neće dobit više od 6.5 razlike.
Pobjeda Rubleva po 1.6 u PP mi je top tip,stare kosti monfulje teško mogu tu ,a Rublev uvijek na US igra dobar tenis
By Rudy5
#193088 Tiafoe-mannarino 1 1.29
Gojo-Vesely (5.5) h2 1.6
Zhang-Hijikata 1 1.65
Premier 3.40

Za prvi meč je tolaganini,Tiafoe je predobar na openu,a Adrian je više igrom slučaja tu zalutao,metla po meni
Gojo favorit i u ovom meču,gotovo pa nestvarno,odgovara mu podloga i sve to ali on nije taj kalibar igrača,prvi put je u ovoj situaciji u karijeri da je vezao 2 pobjede na touru i to jos na GS dok Vesely stalno igra ovakve klasike na 5 setova a kos je čeh puno veći potencijal od njega i dosta bolji igrač .Odradio je 2 teška meča,dobio ih ,mislim da i danas može pobijediti,očekujem dosta gemova ta mi je oklada dobra ali odabrao sam ovu jer mi je nekako sigurnija da čeh neće izgubit više od 5 razlike
Kinez igra u formi života,ovo je njegov turnir karijere ,lik je u deliriju dok je Hiji dobio lak ždrijeb uracunajuci u to i povrijedenog Fućovića te nije taj nivo tenisa da bi prošao u 1/8 ..mislim da ga Kinez ima tu,sve mu ide u prilog
By Rudy5
#193090 Još da nadodam na ova 3 para danas još 2 za sutra.
Zverev -Dimitrov 1 1.4
Draper-Mmoh 1 1.4

Dimitrov u ovom matchupu ima premale šanse iako mu leži podloga iz razloga što ga Zver ima ne bekendu konstantno cijeli meč i puno je bolji s osnovne a servis poništava returnom i još na to Zverev bolje servira,jednostavno to je meč Zvereva
Mmoh je imao sreće u ždrijebu,prvo Khachanov koji se vraća nakon povrede pa onda sinoć onaj klasik protiv Isnera koji je malo pao na kraju,posebno se vidjelo u tb kad je jedno 16 poena u produzenom tb Isner trčao na mrežu i bilo je jasno da je Mmoh puno bliže pobjedi.Draper igra dobro ,kasno je počeo s tenisom ali polako ostvaruje onaj potencijal koji ima u sebi cijelo vrijeme,max 1 set za mmoha mada i to teško po meni .

Još napomena za danas ajmo reć potencijalno iznenađenje Karatsev po 2.2 na neki sitni ulog ,lik ili igra ili ne igra,to je on a ovdje je u dobroj formi pa se isplati dok je Shelton prošao u 2 kolo jer mu je Thiem predao zbog stomacnih problema u 2.setu
By braa1234g
#193107 Ovaj smrdlivi zabar Arnaldi na wimbldon mi je uzeo 10k evrica sa Baena kad je izgubio od 1:0 u setova i drugi set 2:0 je vodio i izgubio. O :roll: pet se kladim na njega 27.5 + jebem mu sve po spisak
By Rudy5
#193113 Prošao ti je,imao je jučer neki lud poen na bl u 3 setu i još spasio bl za 5 3 u trecem
By Rudy5
#193114 Tiafoe-Shelton 1 1.5
Medvedev-Rublev 1 1.4
Alcaraz-Zverev (7.5) h2 1.45

Premier 3.05

Ajmo lagano završit us open dobitnim.Tiafoe je tu po meni zicer,Shelton je slučajno završio u 1/4 prvo onakav prolaz protiv Thiema koji je predao zbog stomaka pa neki dan ošamućeni Paul koji je pio tablete krajem 2.seta .Ne vidim kako ga može ugroziti.
Isto mi je za Medvedeva,nije to stari Medo,gubi setove,svađa se s publikom ,tu i tamo izgubi kontrolu ali je opet predobar igrač za Rubleva kojem je limit 1/4 I nikad nije otišao dalje na GS,jednostavno je medeni puno bolji s osnovne a ima i bolji servis,tu je i osvojio jedini GS.
Zverev odigrao ekstra meč nakon kojeg je uzviknuo da je se vratio,opet vidim veliku borbu protiv favoriziranog Alcaraza,set za Zvera ne bi trebao biti upitan,možda i više ali po meni ne bi trebao izgubiti više od 7 razlike