hardek said
neznam dal da odigram ovo![]()
koliko si ti ulozio?
ja sam uplatio 100kn pa sta bude sretno ti ako uplatis
canca said
Slazem se za Badr Haria, u kojoj kladi ima odigrati ?
u svakoj sam vidio ako si iz hrvatske
al čini mi se da će imat malih problema jer se dosta istrošio u prvom meču
mhkladionicar said
Rukomet, FRANCUSKA: D1
20:00 Dunkerque-Aix 1 @ 1.25
cudna kvota na domacine vidim hendikep na aix se smanjuje ne znam sto to i nisam jos nasao nikakvu informaciju o nekim ozljedama ili nesto,kada pogledam tabelu i formu ovdje bi trebao doci 1 bez problema domacini su trenutno 3. na tabeli dok su gosti 12. i prijeti im ispadanje iz lige jer imaju samo bod prednosti od zone ispadanja,domacini su imali sjajan niz pobjeda cak 9 pobjeda u nizu su imali sve dok nisu izgubili u zadnjem kolu ocekivano protiv novog prvaka parisa 30:25 iako su se dobro drzali na poluvremenu i gubili samo jedan razlike,veceras igraju protiv puno slabije protivnika i kod kuce bi trebali uzeti bez problema u zadnjih 10 kod kuce imaju samo jedan remi i poraz od parisa sve ostale su pobjede a protiv danasnjeg protivnika su igrali dva puta prosle godine kod kuce su uzeli 36:25 a u gostima u decembru su uzeli lagano 23:31 ne vidim razloga sto i danas da ne pobjede
Nogomet, AUSTRIJA: Erste Liga
20:30 A. Lustenau-Polten (zbroj golova) 3+ @ 1.50
i jedni i drugi su u losoj formi sto je zaista cudno jer se radi o trenuto prvoj ekipi lige i trece na tabeli ove godine lustenau jos ne zna za pobjedu imaju dva poraza i jedan remi i to dva poraza protiv dosta slabijih ekipa u zadnjem kolu protiv grodinga kod kuce 1:2 a prije toga protiv horna u gostima nevjerovatnih 5:0 gosti isto nisu nista bolji oni imaju tri poraza i jedan remi i to u zadnjem kolu protiv horna 1:1,prije toga su gubili od altacha i lustenaua u gostima sa 2:1 odnosno 3:1 a slag na tortu je bio poraz kod kuce od kapfenberga sa cak 1:7 polten je broj jedan u ligi sto se tice prosjek golova od 23 utakmice oni su cak 20 puta igrali 3+ u prosjeku bude 4 gola na njihovim utakmicama dok je lustenau trenutno 2. sa prosjekom 3.1 kod kuce imaju cak 3.3 od 12 utakmica 8 puta je bilo 3+ dok polten u gostima ima prosjek 3.7 od 11 utakmica 9 puta je bilo 3+,i u medjusobnim je uvijek bilo golova prosle godine su igrali 4 puta i tri puta je bilo 3+ samo jednom 1:1 ove sezone je polten pobjedio 2:1 kod kuce lustenaua veceras isto ocekujem dobru utakmicu sa najmanje 3 gola dva rivala koja su u dosta slaboj formi i trazit ce pobjedu i jedni i drugi
wwwwin
20:00 Nadal-Berdych 1 @ 1.50
ovo je dosta riskantan par ali ja ga moram uzeti jer je odlicna kvota na nadala koji se napokon vratio na teren i poceo odlicno igrati koliko je spreman u ovom trenutnku to ne znam ali kako je igrao protiv federera rekao bi da je 100% spreman a kad je nadal spreman onda berdych nema snase protiv njega svaka njemu cast trenutno je 6. na atp rang listi ali nece moci nikako na prvo mjesto ima talenat i uvijek je na zavrsnicama turnira ali problem je sto vecinom gubi od igraca poput nadala i djokovica ove godine je dva puta izgubio od noleta,pobjedio je fedexa u dubai ali gledao sam taj mec i mogu reci da je federer sam sebe pobjedio covjek je pravio amaterske greske uzeo prvi set 6:3 i u drugom nije iskoristio 3 break lopte kad je bilo 5:5 da bi na kraju u tb imao dvije mec lopte ali opet je izgubio,nadal je ipak po meni agresivniji od fedexa i kada se pogledaju medjusobni onda je sve jasno nadal ima 10 pobjeda u nizu protib berdycha a to sigurno nije slucajnos veceras ocekujem i 11. pobjedu
Rukomet, EUROPA: Liga Prvaka - Žene
17:45 Larvik-Buducnost 1 @ 1.30
kvota je u velikom padu na domacine i to s razlogom jer gosti dolaze dosta oslabljeni imaju dosta izostanaka igrat ce bez Radmile Miljanić,Majde Mehmedović i Suzane Lazović,Miljanić i Mehmedović su treća i četvrta najefikasnija igračica kluba znaci dosta problema ce imati danas uz to sve kako kazu dosta su umorne od putovanja trener je isto dosta skeptican iako govori da ce pokusati sve da dodju do pobjede iako imaju problema sa sastavom i sto su dosta umorni,lavrik je sjajna ekipa ove godine su samo od gyora izgubili ali gyor je ipak broj jedan u zenskom rukometu,pobjedili su buducnost ove godine u gostima sa dva razlike buducnost je ove godine gubilo i od dosta slabijih timova u gostima danas sa ovakvim sastavom i umorom jednostavno nece moci nesto da naprave i ocekujem laganu pobjedu domacina
Nogomet, ŠKOTSKA: Division 2
16:00 Forfar-Stenhousemuir (zbroj golova) 3+ @ 1.50
danas igraju forfar i stenhousemuir 4. i 6. na tabeli obe ekipe se bore za to 4. mjesto trenutno forfar ima puno bolje sanse od danasnjeg gosta,i jedni i drugi su pozanti po tome da na njihovim utakmicama bude dosta golova samo kada se pogleda prosjek golova onda je sve jasno forfar je prvi u ligi sto se toga tice i imaju prosjek 3.8 od 27 utakmica cak 21 od njih je bilo 3+ kod kuce je prosjek jos veci cak 4.1 gosti imaju nesto manji prosjek ukupno 3.4 ali u gostima isto 4.1 znaci statisticki gledano ovdje bi trebalo biti najmanje 4 gola ja cu ipak igrati 3+ forfara sam vise puta igrao na golove i vecinom je prolazilo interesanto je sto sam ih promasio u prvoj utakmici ove sezone kada je stenhousemuir pobjedio 2:0 prosle godine su igrali jos 5 puta i svaki put je bilo najmanje 3 gola
Mec je upravo poceo nisam stigao prije postaviti ako netko ima live neka proba ako zeli. Podloga dosta brza u Sarajevu odgovara serviserima a danas nas ocekuje dvoboj dvojice dobrih servisera i ocekujem malo brejkova..
canca said
13:00 Tennis / Challenger Tour / Sarajevo / Men / Singles / Semi Finals / A.Mannarino vs N.Mektic / Total Games - Over 23 @ 1.94
Mec je upravo poceo nisam stigao prije postaviti ako netko ima live neka proba ako zeli. Podloga dosta brza u Sarajevu odgovara serviserima a danas nas ocekuje dvoboj dvojice dobrih servisera i ocekujem malo brejkova..
prvi set jako lose Mektic odigrao, drugi bolje ali popusio brejk na pocetku i nije ga stigao vratiti a u zadnjem gemu imao 3 vezane bp cc