Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:double 1,87 sve klade
Cremonese-Inter tip2
Dinamo-Lokomotiva tip 1
Cremonese sam gledao apr puta, jako loša ekipa ograničena, i sigurno su drugoligaši, Inter kiksao zadnju i očekujem iskupljenje, bolja i kvalitetnija ekipa, i veća im važnost tekme
Dinamo kiksao zadnju doma sa Goricom, Hajduk puše za vratom tako da očekujem da ako treba ovo dogovori i ispod stola tako da po meni sigurna pobjeda.

Winn :)
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:Marseille - Monaco 1P1+ & 3+ 1.90
Rybakina - Sabalenka 23.5+ 1.85
Fenerbahce - Buyukcekmece +15.5H2 1.75

Maxbet

Ukratko samo jer pišem sa mobitela. Prvi meč igram da će biti gol u prvom pol, i ukupno 3+ na kraju. Jednom davnom sam ih uhvatio prelaz, i zadnji put kad su igrali 0-1 u Marseju čekao sam gg, i stvarno nevjerovatno šta su sve napromašivali, bukvalno od praznog gola do okvira, pa promašaja sa par metara. Nisu mi čista posla kad ova dva kluba igraju, dosta igraju ofanzivno i otvoreno, tako da ih po navici igram uvijek golove, samo zadnji put zakazali.

Nemam manju granicu gemova, ali ovo je u suštini da će biti 3 seta jer tesko da zene mogu ovo u dva prebaciti. Ne igram cesto zenski tenis, jer su dosta nepredvidive ali ovo cu probati jer je ipak finale GS. Elena odlična na servisu, a Aryna moćna na svojim forhendima, i meni nekako najbliža nekom terminatoru kad krene da pogađa winnere. Igrali su 4x, svaki put išli u odlučujući set, od toga su tri meča bila na tvrdoj. Nešto slično mislim da će i danas biti, obje igraju zaista impresivno tako da moram probati sa overom.

Igram da Buyukcekmece pokriva hendikep, tj. da ne gube sa vise od 15 razlike. Ekipa iz donjeg dijela tabels koja očito ima nešto protiv samog vrha turske košarke. Jasno da je kvaliteta između ova dva kluba neuporediva, ali buyukcekmece ove godine dobija prvo Bursu, pa odmah nakon njih Efes, pa Bahcesehir, zatim gube od Pinara u utakmici koju su maltene vodili citavo vrijeme i primaju trojku sa zvukom sirene od Browna ako se ne varam i gube 104-102, opet to ih nije pokolebalo, pa su iduce kolo dobili najgoru ekipu lige Besiktas, i sad zadnje kolo dobijaju Tofaš. Dakle od prve osmorke, 4 pobjede i 3 poraza i to sva tri tijesna (TT 8 razlike, Dačka 7, Pinar 2 razlike). Da stvar bude zanimljivija, fener je prije 2 dana igrao u Francuskoj protiv Lyona i izgubio, a evo vec danas igraju ligašku utakmicu, pa iduće sedmice priprema za duplo kolo EL (Olymp, Alba). Mislim da Buyukcekmece moze ovdje iznenaditi, a u najmanju ruku pokriti hendikep, jer mislim da je doslo vrijeme da Fener kiksa, obzirom da su zadnjih 5 meceva, dva puta prolazili na produzetke, a pored toga i ono vodstvo protiv Bayerna sa +23 8 min do kraja, i onda raspad sistema na kraju samo +7 a moglo je zaista otići na drugu stranu vrlo lako. Prvi meč ove sezone između dva kluba 80:85 u korist Fenera, a ako se ne varam i taj meč sam gledao, i bilo je puno teže od očekivanog

Kakva šteta... 1-1 od 47' i nijedan gol do kraja a bilo je masu prilika
Image
By Rovinjez
#178953 Milan vs Sassuolo over 4,5 kartona (1,66)

Sudac antonio giua koji ne spada u elitnu kategoriju talijanskih sudaca te sudi kombinirano serie A i B, ove sezone samo jednom ostao ispod ovoga u sest utakmica, sto se tice same utakmice bit ce tenzija ako milan ne zabije rano, nakon stanke dobili su samo salernitanu, ispali kuci iz kupa od torina iako su imali igraca vise 20 minuta i citavih 30 u produzetku, u superkupu ih je inter razbio 3-0 a onda zadnje kolo serie A lazio 4-0. Sassuolo ove sezone iznenadujuce los ali to je ekipa koja moze svima zapapriti a milan je cesto to osjetio na svojoj kozi narocito na san siru gdje se sassuolo cesto gostio bod(ovima) tako da u ovim okolnostima mozemo ocekivati puno grubosti i nervoze koje ce uz ovog suca biti sankcionirane kartonima.

Ajaccio vs Lyon 2 (1,83) bet365

Jedini problem ovdje mi je neuvjerljivi lyon koji bas zna odigrati od sjajnog do tragicnog. Sto se tice domacina nakon ove stanke djeluju kao front runner za ispsdanje, dobili su prvo kolo zadnji angers 1-0 iz penala a gosti su pogodili 2 stative i opcenito dominirali narocito 2. Poluvrijeme, izuzev toga dobili su jednog nizeligasa u kupu a u prvenstvu sve gubili tako da jedino sto je ovdje potrebno da igraci lyona budu "normalni" i onda nece biti problema

Excelsior vs Ajax 2/2 (1,72) bet365

Igram da ce ajax voditi na poluvremenu i konacno pobjediti na kraju, u nevjerovatno su losem nizu od 7 utakmica bez pobjede u prvenstvu sto se ne pamti a nakon zadnjeg kiksa ceh je platio trener koji je postao bivsi, ovog su protivnika vec svladali 7-1 ove sezone tako da ocekujem opci juris od starta i laku pobjedu gostiju
By Jeffrey
#179052 MAX MAX STAKE, VELIKI VALUE
Volendam- Groningen over 2.5 kartona Favbet 1.7
Tekma za nadu u opstanak , oba dva na dnu, bodovi vrijede dvostruko, statistički pokriveni,
Volendam 26/1 Groningen 30/1 što je debelo oba dva kluba preko 1.5 po tekmi, sudi Kerkof koji je u 107 utakmica točno na prosjku 3 što nama treba. I meni je ovo veliki value stavljati tako važnu tekmu na 2.5 kartona. Dosti nam jedan C i jedan žuti i već je winn,
By Jeffrey
Jeffrey wrote:MAX MAX STAKE, VELIKI VALUE
Volendam- Groningen over 2.5 kartona Favbet 1.7
Tekma za nadu u opstanak , oba dva na dnu, bodovi vrijede dvostruko, statistički pokriveni,
Volendam 26/1 Groningen 30/1 što je debelo oba dva kluba preko 1.5 po tekmi, sudi Kerkof koji je u 107 utakmica točno na prosjku 3 što nama treba. I meni je ovo veliki value stavljati tako važnu tekmu na 2.5 kartona. Dosti nam jedan C i jedan žuti i već je winn,

Sam sebi sam udario šamar, lost
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Milan vs Sassuolo over 4,5 kartona (1,66)

Sudac antonio giua koji ne spada u elitnu kategoriju talijanskih sudaca te sudi kombinirano serie A i B, ove sezone samo jednom ostao ispod ovoga u sest utakmica, sto se tice same utakmice bit ce tenzija ako milan ne zabije rano, nakon stanke dobili su samo salernitanu, ispali kuci iz kupa od torina iako su imali igraca vise 20 minuta i citavih 30 u produzetku, u superkupu ih je inter razbio 3-0 a onda zadnje kolo serie A lazio 4-0. Sassuolo ove sezone iznenadujuce los ali to je ekipa koja moze svima zapapriti a milan je cesto to osjetio na svojoj kozi narocito na san siru gdje se sassuolo cesto gostio bod(ovima) tako da u ovim okolnostima mozemo ocekivati puno grubosti i nervoze koje ce uz ovog suca biti sankcionirane kartonima.

Ajaccio vs Lyon 2 (1,83) bet365

Jedini problem ovdje mi je neuvjerljivi lyon koji bas zna odigrati od sjajnog do tragicnog. Sto se tice domacina nakon ove stanke djeluju kao front runner za ispsdanje, dobili su prvo kolo zadnji angers 1-0 iz penala a gosti su pogodili 2 stative i opcenito dominirali narocito 2. Poluvrijeme, izuzev toga dobili su jednog nizeligasa u kupu a u prvenstvu sve gubili tako da jedino sto je ovdje potrebno da igraci lyona budu "normalni" i onda nece biti problema

Excelsior vs Ajax 2/2 (1,72) bet365

Igram da ce ajax voditi na poluvremenu i konacno pobjediti na kraju, u nevjerovatno su losem nizu od 7 utakmica bez pobjede u prvenstvu sto se ne pamti a nakon zadnjeg kiksa ceh je platio trener koji je postao bivsi, ovog su protivnika vec svladali 7-1 ove sezone tako da ocekujem opci juris od starta i laku pobjedu gostiju

Proslo sve
By JohnnyNoCash
#179159 Rehberg - Muller 15:40 22.5+ 1.87

Ukratko ću samo, Rehberg domaći igrač, kojeg sam prvi put upratio na turniru u Ismaningu, još jedan Njemački turnir gdje je došao do finala, i izgubio od Halysa 76 63. Ima izuzetan servis, još kad se uzmu dvoranski uslovi, onda to tek dođe do izražaja. Prije par dana nastupio već u Nusslochu, slabijem turniru gdje je u 2 meča odigrao 3TB protiv svojih sunarodnjaka, dok je prije toga pravio pauzu zbog ozljede. Još uvijek je mlad, ima samo 19 godina ali bi mogao napredovati sigurno jer je blizu rankinga karijere (423.), a trenutno je 426. na listi.

Muller, poznati čelendžer igrač, iz istog lonca što bi se reklo sa (Barrerom, Grenierom i ostalim francuzima), koji su odlični čelendžer igrači, ali sa vremana na vrijeme umiju da bljesnu. Počeo je godinu dosta dobra, ali onda neočekivan poraz u trećem kolu kvalifikacija za AO, od Tajvanca Hsu Yua, pa odmah poraz u Quimperu od Albota, turnir gdje je recimo prošle godine došao do 1/4 finala uz dosta jaku konkurenciju.

Mišljenja sam da bi uslovi trebali više odgovarati Njemcu, dok je Francuz dovoljno iskusan igrač da ovdje dođe minimalno do seta, tako da je moj prijedlog over gemova. Za očekivati je tri seta i minimalno jedan TB.

Image
By Zadarr
JohnnyNoCash wrote:Rehberg - Muller 15:40 22.5+ 1.87

Ukratko ću samo, Rehberg domaći igrač, kojeg sam prvi put upratio na turniru u Ismaningu, još jedan Njemački turnir gdje je došao do finala, i izgubio od Halysa 76 63. Ima izuzetan servis, još kad se uzmu dvoranski uslovi, onda to tek dođe do izražaja. Prije par dana nastupio već u Nusslochu, slabijem turniru gdje je u 2 meča odigrao 3TB protiv svojih sunarodnjaka, dok je prije toga pravio pauzu zbog ozljede. Još uvijek je mlad, ima samo 19 godina ali bi mogao napredovati sigurno jer je blizu rankinga karijere (423.), a trenutno je 426. na listi.

Muller, poznati čelendžer igrač, iz istog lonca što bi se reklo sa (Barrerom, Grenierom i ostalim francuzima), koji su odlični čelendžer igrači, ali sa vremana na vrijeme umiju da bljesnu. Počeo je godinu dosta dobra, ali onda neočekivan poraz u trećem kolu kvalifikacija za AO, od Tajvanca Hsu Yua, pa odmah poraz u Quimperu od Albota, turnir gdje je recimo prošle godine došao do 1/4 finala uz dosta jaku konkurenciju.

Mišljenja sam da bi uslovi trebali više odgovarati Njemcu, dok je Francuz dovoljno iskusan igrač da ovdje dođe minimalno do seta, tako da je moj prijedlog over gemova. Za očekivati je tri seta i minimalno jedan TB.

Image

Bruda samo pogledaj meceve Rehberga niti jedan jedini ozbiljan igrac.Isto sam odigrao ovo plus ali kada je mec poceo i kad sam vidio da je covjek bukvalno amater jasno mi je bilo.Vise srece nama drugi put.
By JohnnyNoCash
#179164 Gledao sam čitav meč, preloše je baš odigrao... Lost, ni Muller nije ništa bolji bio 8/24 osvojeni poeni na drugi servis, što bi svaki ozbiljniji teniser kaznio sa setom minimum...