Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Robo21
Robo21 wrote:Idem probati sa jednim njemačkim dublom za početak :D

Werder - Freiburg x2
Union Berlin - Bochum 1
kv 2,49 Premier

Werder bez Fullkruga danas koji je pokupio ozljedu lista, a od Werderovih 42 gola ove sezone postigao je njih 16 i pridodao 5 asistencija, što znači da je sudjelovao u pola golova ove cijele sezone za domaće. U goste im dolazi momčad Freiburga koja nakon ispadanja od Juventusa iz EL ima puni fokus na prvenstvu i kupu. Zadnje dvije tekme protiv Bayerna, 1 pobjeda i 1 poraz, što bi vjerojatno i prije tih utakmica odma potpisali. Nastupaju danas u punom sastavu, Bayern i Borussia su jučer kiksali i danas bi se eventualnom pobjedom vratili u tu top4 utrku. Leipzig je dobio jučer što im stavlja pritisak jer su sada 4 boda udaljeni od top4 i mislim da danas ne smiju izgubiti. Njihovi međusobni omjeri me plaše da igram čistu dvicu jer kada gledam prethodne duele nekako ispada da su im ovi rak rana, ali bez Fullkruga Werder će biti napadački sterilniji za 50% i smatram da Freiburg ne smije izgubiti danas.

Union hvata grešku prve dvije ekipe i danas pred svojim navijačima imaju priliku vratiti se u utrku za prvaka. Kući igraju fenomenalno, 13 utakmica gol razlika 24:8 i 9 pobjeda te 4 remija. Na DOMAĆEM terenu još nisu IZGUBILI. Bochum u borbi za ostanak, teško danas mogu do bodova, u zadnje vrijeme solidno igraju gdje su pobijedili Leipzig i izvukli bod u Frankfurtu, ali Union danas mora napasti bez pardona i uzeti ovu pobjedu. Na gostovanju u Berlinu Bochum nije pobijedio od 2013. a nakon te pobjede Union ima 6 pobjeda. Bochum predzadnji gost lige, u 14 tekmi primili 36 golova i ne dajem im nikakvu šansu danas. Za hrabrije hendikep na Union.

Lose, Union jos jednom dokazao da su ekipa nedorasla top3 pa mozda i cak top4 jer je ovo vec x-ti put da na kikseve Bayerna i Borussije odgovaraju isto kiksom, znaci ne koriste prilike koje su im se servirale kroz cijelu sezonu... Ocekujem da spadnu do kraja sezone na 4, pa mozda i 5. Mjesto
By Jeffrey
#187303 Napoli-Milan over 4.5 card za jače 10/10 (betbuilder) 1.5 koef i over 5.5 cards za 2.5/10 2.02
- ovo moram uzeti, prva tekma bio "rat" na terenu, u polju uz liniju , nakon kraja, gorio je san siro, e sada će da gori Napoli , Maradona stadion pun, karte rasprodane odavno, Napoli skoro pa osigurao naslov Italije, dovoljno reći odmarali sad kontra Verone koliko čitam po portalima izjave da su max nabrijani i da žele u polufinale, bit će teško ali nije nemoguće, ono što sam siguran ide se u kost
Sudi Marciniak nije loš, zadnje sudio Porto Inter prošla ova oklada. Znači jako na nižu marginu, i na redovnu niži stake, po meni ide to na 6-7 kartona
By Robo21
Robo21 wrote:Single
Rijeka - Hajduk 1 - 2.15 Premier
Hajduk trenutno nažalost nije top2 ekipa bez Livaje. Da nema Marka, ko zna gdje bi ovaj Hajduk sa ovim rosterom bio pozicioniran. Danas bez Livaje i Krovinovića nikad bolja prilika za Rijeku da uzme pobjedu. Profa je od dolaska fantastično posložio Riječane i pobjedom danas upadaju na 3. mjesto jer su Varaždinci remizirali sa Istrom maloprije. Motiva ne fali, lijepo igraju i mislim da mogu otkinuti skalp Hajduku danas.

Dubl
Wolfsburg - Leverkusen 2.5 više
Braga - Gil Vicente 1
kv 2,21 Premier

Danas hvatam sve Švabe pa što bude hahah :D . Leverkusen ima EU obaveze sljedeći tjedan protiv neugodnih Belgijaca, ali moraju hvatati i to mjesto na ljestvici koje vodi u Europu u slučaju da ne uspiju osvojiti EL. Igraju fino, lepršavo cijelu sezonu, a i Nikin Wolfsburg igra na gol više, što je malo nekarakteristično za Niku i njegov način pripreme utakmica. Pobjedom se i Wolfsburg može uključiti u utrku za Europu, tako da mislim da možemo očekivati otvorenu utakmicu sa dosta prilika.

Bragu ne želim trošiti riječi, kvalitetniji, igram ih već par kola zaredom uvijek ispoštuju, prošlu tukli u kupu Nacional 5:0, ne staju i ne povlače se nakon gol, dva i pokušati će se iz prikrajka uključiti u borbu za prvaka ili makar to drugo mjesto koje vodi direktno u LP.

Single win lagani :mrgreen: , a dubl jos jedan polovican, Svabe me ne vole danas :cry:
By Robo21
Robo21 wrote:Nottingham - Man UTD manje od 3.5
Fortuna - AZ Alkmaar 2
kv 2.55 Premier

Na brzinu ću jer UTD kreće za nekih pola sata. Glavom su u utakmici protiv Seville sljedeći tjedan, bolnica igrača od kojih je Rashford faktor da čini 80% Uniteda trenutno. Ne očekujem da izgube danas al ne bi se čudio nekom remiju tako da 1.50 kvota za manje od 3.5 me jako privlači. Domaćini užasna forma i predviđam neku dosadniju tekmu jer se vragovi spremaju za EL.

AZ loše predstave u prvenstvu u zadnje vrijeme, loš rezultat u konf ligi prošli četvrtak. Manje je od 10 kola do kraja, igrat će još jednom i sa Ajaxom i PSVom, tako da ako žele pokušati top3 ovo im je must win danas. Pobjedom se mogu približiti na 2 boda ukoliko Ajax kiksa danas. Fortuna ništa posebno, niti mogu gore niti dolje, puno važnija utakmica za AZ, povratak samopouzdanja za finiš prvenstva.

Win :mrgreen:
By Jeffrey
#187351 Double iz Favbeta kartoni, rumunji 1/10
ArgesPit-ChindiaTargov over 4.5
FCSB-Farul Constanta over 5.5
- bez analize, tek toliko da se nešto danas odigra
By SergioRodriguez
Jeffrey wrote:Double iz Favbeta kartoni, rumunji 1/10
ArgesPit-ChindiaTargov over 4.5
FCSB-Farul Constanta over 5.5
- bez analize, tek toliko da se nešto danas odigra

Kako kaze: Nema nista u ponudi, otisao izvadit krv, neki rezultati moraju da se prate :lol: :lol:
By Jeffrey
#187452 Idemo dalje sa kartonima
Inter-Benfica over 4.5 asiancards 1.9 bet
- iako je 2-0 i Inter domaćin kao prvo mislim da nije baš Benfica bez ikakve šansi, ali ono što sam siguran prodat će skupo svoju kožu, igraju ratoborno, oštro, dosta igrača iz Južne Amerike pomješani sa Portugalcima zajamčeni kartoni. Inter ima svoje igrače za kartone, ako Broz bude u prvih 11 jedan siguran karton, tak da ovih 4.5 je po meni veliki value.
Sudi Del Cerro sudi, uzeo ga neki dan Valencija-Sevilla donio mi lovu idem opet. Stake 4/10
By SergioRodriguez
#187478 Napoli-Milan 1 1.85 Germaniasport

Za mene ovdje nema upitnika. Napoli je bolja ekipa od Milana i vjerujem da ce to pokazati i proci u toliko zeljeno polufinale. Napolitanci zive sezonu iz snova. Scudetto je tu a polufinale lige prvaka bi bio slag na tortu. Cijelu sezonu igraju odlicno, mazu sve redom i izgledaju bas dominantno. Vraca se Osimhen u napad s njim su puno opasnija momcad. Uz kartone za koje se slazen da ce biti na noz ocekujem i prolaz i pobjedu Napolija, igram na kvalitetu i znam ako padnem zasto sam pao.

Chelsea-Real Madrid 2 2.65 Germaniasport

Chelsea je smjesna ekipa i trenutno samo zvucno ime drzi ovakve koeficijente protiv njih. Gledao sam ih protiv Brightona i kod 1:0 za Chelsea se vidilo da nema sanse da dobiju utakmicu. Brighton je nizao prilike jednu za drugom, okrenuo na 2:1 a moglo je i puno vise. Chelsea je pokupovao svasta i nije planski formirao ekipu. Nasuprot njih je Real Madrid, najbolji klub na svijetu koji nema milosti orema nikome. Pokazali su na Anfildu kako su opasni a vjerujem da ce i u Londonu iako imaju komotnih 2:0. Benz,Vini,Luka i ekipa vole svjetla pozornice a gdje ces bolje od ovakve utakmice. Real je za klasu bolja ekipa i tu svaka prica zavrsava
By petko87
#187489 Napoli dom2+ , slazem se sa Sergio Rod samo sto ja slabo igram KI vise igram Dom2+ i to, ocekujem 2:0 minimum a ne bi me cudilo da bude i vise, videcemo.