Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By comi
canca said

I Partizan i Zvezda trebaju pobjede danas u ABA ligi..

Nadam se, odigrao njihove konačne pobjede, Real i PSV za srednji ulog..
By Bas
#7158 Pa jebemti mater da ti jebem i Berdycha i sve...lik brejkne Nadala i ima servis za set, bilo je 5:3 i nakon toga Nadal osvoji 4 gema u nizu i naravno zbroj gemova bude točno 22, a meni treba 23. :/// :( ((
By larsson777
Bas said

Pa jebemti mater da ti jebem i Berdycha i sve...lik brejkne Nadala i ima servis za set, bilo je 5:3 i nakon toga Nadal osvoji 4 gema u nizu i naravno zbroj gemova bude točno 22, a meni treba 23. :/// http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_sad.gif ((
Ma idi,slina,ja cekao da uzme drugi set samo.
By mhkladionicar
mhkladionicar said

Tenis, ATP - SINGL: Indian Wells (SAD), tvrda podloga
20:00 Nadal-Berdych 1 @ 1.50

ovo je dosta riskantan par ali ja ga moram uzeti jer je odlicna kvota na nadala koji se napokon vratio na teren i poceo odlicno igrati koliko je spreman u ovom trenutnku to ne znam ali kako je igrao protiv federera rekao bi da je 100% spreman a kad je nadal spreman onda berdych nema snase protiv njega svaka njemu cast trenutno je 6. na atp rang listi ali nece moci nikako na prvo mjesto ima talenat i uvijek je na zavrsnicama turnira ali problem je sto vecinom gubi od igraca poput nadala i djokovica ove godine je dva puta izgubio od noleta,pobjedio je fedexa u dubai ali gledao sam taj mec i mogu reci da je federer sam sebe pobjedio covjek je pravio amaterske greske uzeo prvi set 6:3 i u drugom nije iskoristio 3 break lopte kad je bilo 5:5 da bi na kraju u tb imao dvije mec lopte ali opet je izgubio,nadal je ipak po meni agresivniji od fedexa i kada se pogledaju medjusobni onda je sve jasno nadal ima 10 pobjeda u nizu protib berdycha a to sigurno nije slucajnos veceras ocekujem i 11. pobjedu

Rukomet, EUROPA: Liga Prvaka - Žene
17:45 Larvik-Buducnost 1 @ 1.30

kvota je u velikom padu na domacine i to s razlogom jer gosti dolaze dosta oslabljeni imaju dosta izostanaka igrat ce bez Radmile Miljanić,Majde Mehmedović i Suzane Lazović,Miljanić i Mehmedović su treća i četvrta najefikasnija igračica kluba znaci dosta problema ce imati danas uz to sve kako kazu dosta su umorne od putovanja trener je isto dosta skeptican iako govori da ce pokusati sve da dodju do pobjede iako imaju problema sa sastavom i sto su dosta umorni,lavrik je sjajna ekipa ove godine su samo od gyora izgubili ali gyor je ipak broj jedan u zenskom rukometu,pobjedili su buducnost ove godine u gostima sa dva razlike buducnost je ove godine gubilo i od dosta slabijih timova u gostima danas sa ovakvim sastavom i umorom jednostavno nece moci nesto da naprave i ocekujem laganu pobjedu domacina

Nogomet, ŠKOTSKA: Division 2
16:00 Forfar-Stenhousemuir (zbroj golova) 3+ @ 1.50

danas igraju forfar i stenhousemuir 4. i 6. na tabeli obe ekipe se bore za to 4. mjesto trenutno forfar ima puno bolje sanse od danasnjeg gosta,i jedni i drugi su pozanti po tome da na njihovim utakmicama bude dosta golova samo kada se pogleda prosjek golova onda je sve jasno forfar je prvi u ligi sto se toga tice i imaju prosjek 3.8 od 27 utakmica cak 21 od njih je bilo 3+ kod kuce je prosjek jos veci cak 4.1 gosti imaju nesto manji prosjek ukupno 3.4 ali u gostima isto 4.1 znaci statisticki gledano ovdje bi trebalo biti najmanje 4 gola ja cu ipak igrati 3+ forfara sam vise puta igrao na golove i vecinom je prolazilo interesanto je sto sam ih promasio u prvoj utakmici ove sezone kada je stenhousemuir pobjedio 2:0 prosle godine su igrali jos 5 puta i svaki put je bilo najmanje 3 gola

danas opet lagano prolaz ;)
By dubet
#7174 Tenis finale Sarajeva
Mannarino-Brown (1.s, 9,5)-2 1,60 ss
lutrija (1.s, 10,5)-2 2,10

Dvojica dobrih servera, brza podloga u dvorani.
By canca
#7178 Mannarino-Brown over 22,5
Vidim vec je kolega spomenuo gore..
Dvoboj odlicnih servisera na jako brzoj podlozi u Sarajevu. Jucer sam gledao Mannarina i servis ga je slusao i samo u zadnjem gemu je imao 4 asa a o prije da ne govorim. Brown stari lisac takodjer dobar serviser. Ocekujem malo brejkova pa cu najvjerovatnije uzeti i over prvi set.
By UncleDrew
#7190 J.Blassingame(-13,5+) više 1,85
R.Nadal-Del Potro 1 1,50

Vidim da je već svugdje pala kvota na Blassingamea samo je u germanije jos ostala ista.Odličan play koji razumije igru jedan u moru amerikanaca koji dođu i odmah pokažu se svaku utakmicu je odličan ima dobar šut za 3,ulaz i stvarno je veliku dimenziju donio Ciboni, danas ga očekuje derbi s Cedevitom važna utakmica i za očekivati je da potegne više prošlu je i sa po gasa doša do 18 a danas ga isto tako očekujem najmanje,po igri me malo podsjeća na Ty Lawsona stvarno dobro pojačanje za Cibonu,još jedan veliki plus je da igrač koji ga mijenja nije pravi play Kovačević tako da ne sjedi puno na klupi i odmah se vraća u igru, a za Nadala nemam što reći kad je onako pomeo Federera i jučer Berdycha očekujem da uzme naslov
By iggidala
UncleDrew said

J.Blassingame(-13,5+) više 1,85
R.Nadal-Del Potro 1 1,50

Vidim da je već svugdje pala kvota na Blassingamea samo je u germanije jos ostala ista.Odličan play koji razumije igru jedan u moru amerikanaca koji dođu i odmah pokažu se svaku utakmicu je odličan ima dobar šut za 3,ulaz i stvarno je veliku dimenziju donio Ciboni, danas ga očekuje derbi s Cedevitom važna utakmica i za očekivati je da potegne više prošlu je i sa po gasa doša do 18 a danas ga isto tako očekujem najmanje,po igri me malo podsjeća na Ty Lawsona stvarno dobro pojačanje za Cibonu,još jedan veliki plus je da igrač koji ga mijenja nije pravi play Kovačević tako da ne sjedi puno na klupi i odmah se vraća u igru, a za Nadala nemam što reći kad je onako pomeo Federera i jučer Berdycha očekujem da uzme naslov

Ja sam nesto citao da je upitan danas Blassin i Kus ?! Igraju ha?!
By Master Yoda
iggidala said

UncleDrew said

R.Nadal-Del Potro 1 1,50

ja sam isto pročitao da su kus i blass upitni, ali je to bila kriva informacija, upitni su kus i strawberry, sa blassom je sve u redu
By UncleDrew
iggidala said

UncleDrew said

R.Nadal-Del Potro 1 1,50

Nemam pojma brate nisam to nigdje vidio