Kladionice dale Zvezdu kao favorita na 7,5 hendi i na kraju Zvezda izgubi duplim hendijem ...
Kladionice dale Zvezdu kao favorita na 7,5 hendi i na kraju Zvezda izgubi duplim hendijem ...
canca said
20:45 Real Madrid-Manchester Utd. (PiK) x @ 1.65
Napokon smo docekali pocetak sesnaestine finala lige prvaka. Sinoc su svoje snage odmjerili Celtic i Juventus i Valencija i PSG a veceras nas ocekuje prava poslastica i najzanimljiviji susret ovog dijela takmicenja, mec izmedju Real Madrida i Manchester Uniteda. Svi znamo da Real ove sezone nije na svome nivou , pruza jako lose partije i dosta puta su se Mourinho i ekipa nasli na udaru javnosti. Barcelona im bjezi cak 15 bodova i jedina bitka koju ce oni voditi ove sezone u prvenstvu je borba za drugo mjesto s Atletico Madridom. Cristiano je u odlicnoj formi sto je potvrdio i prosli vikend kada je Sevilli utrpao 3 gola , ali ne moze jedan igrac voditi ekipu. Benzema i Higuain koji su glavni napadaci kluba nisu u nekoj formi , Casillas se ozljedio.. sve su to problemi koji su zadesili klub iz Madrida. Kao zamjenu za Casillasa doveli su Lopeza iz Seville koji ce veceras morati pokazati da je s razlogom doveden u ovaj veliki klub. Manchester United melje engleskim prvenstvom i bjeze 12 bodova Cityu. Klub je napravio odlican potez prije pocetka sezone i doveo Robina Van Persiea za ''siću''. RVP je trenutno najbolji strijelac kluba ali i citave lige. Veceras bi on i Rooney trebali predvoditi napad ali to ne brine , brine slaba obrana Uniteda i navika da skoro u svakoj utakmici ove sezone primaju pogodak. Veceras ce morati odigrati odlicnu obranu i morat ce se svi vracati pa cak i rooney i rvp, Rafael bi trebao biti zaduzen za ronalda ali on naravno to nece moci sam pa je za ocekivati da oko Rafaela bude jos suigraca koji nece dopustati Ronaldu njegove prodore.
Sve u svemu ocekujem jako dobru utakmicu koja ce opravdati ocekivanja. Jako je nezahvalno prognozirati pobjednika u ovakvim utakmicama i kvote po meni nisu realno postavljene i treba probati ako nista x2 na united. Moj tip je PiK x jer ocekujem neizvjesnu utakmicu i mislim da veceras nece biti pobjednika ali sam se odlucio za sigurniju opciju pa cemo vidjeti. Sretno svima.
canca said
19,5/Federer R.-De Bakker T. 1 1.85
Danas nas u Rotterdamu ocekuju dvoboji sesnaestine finala a u jednom od njih susrecu se Roger Federer i Thiemo De Bakker. Roger Federer svicarski je predstavnik koji se trenutno nalazi na 2 ATP listi. Federer je po meni mozda i najbolji tenisac u povijesti koji je porusio razne rekorde. U ovoj sezoni prije Rotterdama odigrao je samo prvi grand slam sezone Australian Open na kojemu je ispao u polufinalu od Andy Murraya. Na ovom turniru je jucer odigrao svoj prvi mec protiv slovenskog predstavnika Grega Zemlje i to lako zavrsio s 6-3 6-1. Thiemo De Bakker nizozemski je tenisac koji se trenutno nalazi na 123 ATP mjestu. On ovu sezonu nije otvorio na pravi nacin. U Brisbenu je ispao u prvom kolu kvalifikacija od Johnsona, na Australian Openu je u drugom kolu ispao od Struffaa za ovaj turnir je dobio pozivnicu i u prvom kolu je prosao Youzhnog koji je predao pri rezultatu 3-6 7-6 4-1. Ova dva tenisaca do sada su se susrela jedanput, u Davis Cupu i taj mec je dobio Federer 6-3 6-4 6-4. Federer bi danas trebao doci do lake pobjede i mislim da ce dobiti unutar ove margine. Njemu 6-3 6-4 ne predstavlja nikakav problem , jedan brejk po setu a vecinom on prvi servira sto daje vecu prolaznost ovom paru.
Mislio sam jos analizirati Smyczeka over 9,5 prvi set i Nadala under 9,5 prvi set ali nemam vremena. Sretno..
Teletovic33 said
S.Williams - Kvitova H(7.5) 2 (Početak je sezone i nijedna igračica nije u nekoj "specijalnoj" formi... Igra se na tvrdoj podlozi gdje naravno servis igra veliku ulogu.. Serena je već dugo vremena broj 1 u ženskom tenisu što se tiče servisa, ali i kvitova je u top 5 igračica što se tiče servisa, tako da ne vidim način da serena razbije kvitovu 6:2 6:2.. ovo je po meni POKLON KLADIONICA... Kvota je 1.40 i ja jednostavno ne mogu da vjerujem da su kladionice ovo dale... Ja lično singliram ovo na VISOKI ULOG !!!
NYK said
u favoritu je ta kvota 2.60... isplati se pokušati ali nije za visoke uloge po meni..Splićani imaju nešto što nijedna druga ekipa u ligi u toj mjeri nema,a to je srčanost i požrtvovnost..igraju godinu dana bez plaće, a bore se svaku utakmicu kao da je tekma za naslov..tako da je to daleko od ekipe u raspadu..
Private Girls In Your City - No Selfie - Anonymous[…]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]