Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#197682 na kraju dobro, viggo prebacio najbitnije, sostaric under i vidarsson mi ostane na granici sa promasenim zicerom u zadnjoj minuti
By KENZO_13
#197684 Porte ne igra za Francusku ako sta to znaci :D
Ja moram Descata 3.5 preko jbg puca 7m.
Last edited by KENZO_13 on 22 Jan 2024, 18:19, edited 1 time in total.
By Rovinjez
SergioRodriguez wrote:Sta mi Vidarson napravi jebi mater panju. A arnasron dobio debelu minutazu jos veci panj. Morao ke Vidra proci ovo joj

nije ni meni jasno zasto tako mala minutaza za njega pogotovo kad je ymir dobio crveni na startu utakmice prakticki, arnarsson inace jako malo igrao al evo takva je bila tekma ocito, viggo proso i bez penala sta nismo ocekivali jedino sostarica sam lijepo znao da ce po poluvrijeme svaki i ostao debeli under
By Rovinjez
KENZO_13 wrote:Jesu li izasli sastavi za Francusku

ocekivani sastavi s obje strane, jedino vrijedno igre po meni wagner over 2,5 sta je jos sinoc Sergio preporucio
By Alkar
#197690 18:00 Mika Hansen under 4.5 2.00 supersport

Jedan dobar izbor odmah za sutra, mislim da ga nece koristiti, mozda koji napad samo i vjerojatno uzme jedan sedmerac, a onda nakon njega to preuzme Lindberg kao protiv Norveske, njemu je bitno da upise nastup, a za to treba barem jedan napad odigrati, tako da vjerujem da se nece neko cudo dogoditi pa da probije ovu granicu
By Alkar
#197692 15:30 Nizozemska-Portugal over 62,5 1,80

Mislim da je ovdje sve jasno, jedna run and gun utakmica bez previse znojenja u obrani, jucer su i jedni i drugi debelo isli preko golova, tako da vjerujem da ce i u medusobnom duelu biti slicna prica
By SergioRodriguez
Alkar wrote:18:00 Mika Hansen under 4.5 2.00 supersport

Jedan dobar izbor odmah za sutra, mislim da ga nece koristiti, mozda koji napad samo i vjerojatno uzme jedan sedmerac, a onda nakon njega to preuzme Lindberg kao protiv Norveske, njemu je bitno da upise nastup, a za to treba barem jedan napad odigrati, tako da vjerujem da se nece neko cudo dogoditi pa da probije ovu granicu

Samo jedan ispravak, Lindberg preuzima.penale kad Hansen promasi, dogodilo se da je promasio prvi pa je zato uzeo sam 1.

I ja ga.ocekujem malo u igri i u underu al 5 sedmeraca moze dwti to je uvijek rizik. Moze biti druhacije sutra vidimo da je svaka utakmica puna iznenadenja ali Hanswn bi trebao pucati penale do promasaja.

Dobar tip svakako