- 18 Apr 2023, 12:00
Sve kladionice su dobre dok im dajes pare. Bet365 je sra...e kladionica kao i sve ostale kada pocnes da im uzimas pare. Pre 10-ak godina dok ova posast u Srbiji nije blokirala pristup stranim kladionicama gledam ja Tursku zensku odbojku na netu (Fener je igrao sa nekim nesrecnicama) i vidim na live bet365 pojma nemaju koji je koji tim i unose kontra poene, i pocnem da igram live singlove po stvarnom dogadjaju na terenu (ko osvaja prvi set , hendikep prvi set,hendikep setova u mecu ) i odigrao 4-5 singlova po 50-ak evrica. I oni na kraju seta shvate da su greskom upisali da su "nesrecnice" osvojile prvi set i meni sve live opklade proglase void. Ja se odmah zalio, trazio razgovor sa nekim od sefova , na kraju pretio da cu ih tuziti Evropskoj asocijaciji kladionica i oni mi na kraju ponudili 25 evra kao izvinjenje (umesto 500-ak koliko su trebali da mi isplate). Posle toga sam tamo zatvorio racun. A pre toga su mi inace oni zatvarali dva racuna. Posle sam video da sve vise ljudi na reviewima pljuje. Tako da dobre kladionice NEMA !