Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Szabalala
#104301 Anderson - Carreno Busta 1 [1.45]

Četvrfinale Miamia , Busta još nije izgubio set na turniru , Anderson tipičan igrač za tvrdu podlogu. 4 duela su igrali na ovoj podlozi i sva 4 puta je dobio Anderson

Zverev - Ćorić 2 [2.40]

Ovdje bih igrao na osjećaj. Borna je u odličnoj formi i mislim da su ga podcijenili sa ovom kvotom. Zverev kao jedan od najvećih talenata i vjerovatno budući no1 igra također odlično ali ne tako, kako se od njega očekuje, toplo -hladna forma ali i dalje pobjeđuje. Mislim da se isplati i over gemove odigrati, više od 22.5 .
Ovo ću odigrati čisto na osjećaj iako je favorit Zverev , Borna je u formi i biće to dobar meč
By cato
#104356 Jel ko prati bejzbol? Veceras pocinje mlb, evo nekih prijedloga:

Miami - Chicago Cubs manje 8,5
Arizona - Colorado vise 8,5
Seattle - Cleveland hendikep na domacina 1,5 , hrabriji 1 na domacina kvota 2,5 :mrgreen:
By cato
#104361 Zbog Feliksa Hernandeza, zadnju pripremnu utakmicu je razbucao udarace sampiona Hjustona sto zmaci da je u dobroj formi. Pocetak je sezone, kvote su na osnovu rezultata iz prosle. Dvice na cabse, jenkije, Boston redsokse I clivlend su bezobrazno male I nisu toliko sigurne a kvota na la dodgers protiv San Francisco je sramotna,jeste zicer ali se ne isplati igrati.
By cato
#104372 Lapsus, protiv chicago cabsa 24.03, sijetl dobio 7:3,bio jedan solo homran protiv njega. Znam da sam igrao,kvota bila 2 i ranije sam ga uvijek pogadjao.Nemam informacija da je povrjedjen, na zvanicnoj stranici ga nema na listi sa ozljedama.Uzmi ili ostavi.
By Zaza_Pachulia
#104377 Nastupiti će on, samo piše da će bit limitiran jer očito nije sto posto spreman. I u predsezoni je nastupio samo dva puta, od toga ovu zadnju protiv Cubsa bacao 3 inninga. Zašto će onda večeras ipak startati? To mu je 11 start zaredom na Opening Dayu, pretpostavljam samo zato. Ameri vole te brojke. Nekako su mi od ovih favorita što si nabrojao, baš Indiansi najsigurniji, naravno uz Dodgerse, ali je tu kvota premala.
By cato
#104378 90 bacanja je otprilike 5-6 ininga, sanse su 50 -50% za taj period utakmice, kvota je smanjena na 1,40. Jel se isplati to igrati?Bejzbol je sport sa najvise statistike koja cesto zna da zavara ako se bukvalno tumaci