- 01 May 2013, 23:17
johnny K. said
jedna brzinska analiza, zurim:
BARCELONA - BAYERN KP - 1 (1.80)
Ovo po meni uopce ne dolazi u pitanje.Bayern ce se sigurno braniti i primiti minimalno jedan gol, jer s druge strane je Barcelona.Ocekujem pritisak na Bayernov gol od prve minute, i ako uspiju zabiti gol u prvih 10-ak minuta sve je moguce, cak i prolaz Barcelone.Bayern nije bas neka jaka obrambena momcad ,njihova igra se zasniva na napadu i u tome su jedni od najboljih.Vidit cemo sta moze uraditi Leo Messi i druzba.
kladionica : PREMIER
Bayern nije baš neka jaka obrambena momčad ??? u 31 utakmici u bundesligi koja obiluje golovima su primili 14 ! to je 0.45 po utakmici, daj mi neku ekipu u europi koja ima bolji postotak !? uopće ne kažem da barca neće proć, dosad sam se uvjerio milijun puta da je sve u sportu moguće, naročito u nogometu, ali očito mnogi još žive u iluziji kako je barca trenutno najbolji klub na svijetu, da su nepobjedivi, a bayern ih je deklasirao na allianz areni. barca praktički nije ni opucala na gol. sad kad se vraća mandžukić, a s njim bayern još bolje igra obranu, jer puno više sudjeluje u defenzivi i trči nego gomez, šanse da barca iznenadi ( da, iznenadi, jer je bayern pokazao da je trenutno puno bolji ) su još manje. barca se provukla protiv milana fantastično odigravši 2. utakmicu, iako da je niang zabio ono .... onda su visili protiv psg-a do samog kraja i sad su deklasirani od bayerna. nije barca više onako nedodirljiva kao zadnjih par godina, jbg, zasićenje igrača, stari se, messi nije u top formi, problemi s obranom, trener ima zdravstvene probleme, sve se to odrazi na igri, a bayern nikad jači, motiviraniji i u boljoj poziciji. bayern po meni favorit i u ovoj utakmici !!! .... malo sam otišao dalje nego što sam htio u komentaru, ali reć da je bayern ne baš jaka obrambena ekipa !?!? jeli mi pričamo o istom sportu ?