Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By johnny K.
#10324 jedna brzinska analiza, zurim:

BARCELONA - BAYERN KP - 1 (1.80)
Ovo po meni uopce ne dolazi u pitanje.Bayern ce se sigurno braniti i primiti minimalno jedan gol, jer s druge strane je Barcelona.Ocekujem pritisak na Bayernov gol od prve minute, i ako uspiju zabiti gol u prvih 10-ak minuta sve je moguce, cak i prolaz Barcelone.Bayern nije bas neka jaka obrambena momcad ,njihova igra se zasniva na napadu i u tome su jedni od najboljih.Vidit cemo sta moze uraditi Leo Messi i druzba.

kladionica : PREMIER
By rampagejackson
johnny K. said

jedna brzinska analiza, zurim:

Ovo po meni uopce ne dolazi u pitanje.Bayern ce se sigurno braniti i primiti minimalno jedan gol, jer s druge strane je Barcelona.Ocekujem pritisak na Bayernov gol od prve minute, i ako uspiju zabiti gol u prvih 10-ak minuta sve je moguce, cak i prolaz Barcelone.Bayern nije bas neka jaka obrambena momcad ,njihova igra se zasniva na napadu i u tome su jedni od najboljih.Vidit cemo sta moze uraditi Leo Messi i druzba.

Bayern nije baš neka jaka obrambena momčad ??? u 31 utakmici u bundesligi koja obiluje golovima su primili 14 ! to je 0.45 po utakmici, daj mi neku ekipu u europi koja ima bolji postotak !? uopće ne kažem da barca neće proć, dosad sam se uvjerio milijun puta da je sve u sportu moguće, naročito u nogometu, ali očito mnogi još žive u iluziji kako je barca trenutno najbolji klub na svijetu, da su nepobjedivi, a bayern ih je deklasirao na allianz areni. barca praktički nije ni opucala na gol. sad kad se vraća mandžukić, a s njim bayern još bolje igra obranu, jer puno više sudjeluje u defenzivi i trči nego gomez, šanse da barca iznenadi ( da, iznenadi, jer je bayern pokazao da je trenutno puno bolji ) su još manje. barca se provukla protiv milana fantastično odigravši 2. utakmicu, iako da je niang zabio ono .... onda su visili protiv psg-a do samog kraja i sad su deklasirani od bayerna. nije barca više onako nedodirljiva kao zadnjih par godina, jbg, zasićenje igrača, stari se, messi nije u top formi, problemi s obranom, trener ima zdravstvene probleme, sve se to odrazi na igri, a bayern nikad jači, motiviraniji i u boljoj poziciji. bayern po meni favorit i u ovoj utakmici !!! .... malo sam otišao dalje nego što sam htio u komentaru, ali reć da je bayern ne baš jaka obrambena ekipa !?!? jeli mi pričamo o istom sportu ?
By johnny K.
rampagejackson said

johnny K. said

Bayern nije baš neka jaka obrambena momčad ??? u 31 utakmici u bundesligi koja obiluje golovima su primili 14 ! to je 0.45 po utakmici, daj mi neku ekipu u europi koja ima bolji postotak !? uopće ne kažem da barca neće proć, dosad sam se uvjerio milijun puta da je sve u sportu moguće, naročito u nogometu, ali očito mnogi još žive u iluziji kako je barca trenutno najbolji klub na svijetu, da su nepobjedivi, a bayern ih je deklasirao na allianz areni. barca praktički nije ni opucala na gol. sad kad se vraća mandžukić, a s njim bayern još bolje igra obranu, jer puno više sudjeluje u defenzivi i trči nego gomez, šanse da barca iznenadi ( da, iznenadi, jer je bayern pokazao da je trenutno puno bolji ) su još manje. barca se provukla protiv milana fantastično odigravši 2. utakmicu, iako da je niang zabio ono .... onda su visili protiv psg-a do samog kraja i sad su deklasirani od bayerna. nije barca više onako nedodirljiva kao zadnjih par godina, jbg, zasićenje igrača, stari se, messi nije u top formi, problemi s obranom, trener ima zdravstvene probleme, sve se to odrazi na igri, a bayern nikad jači, motiviraniji i u boljoj poziciji. bayern po meni favorit i u ovoj utakmici !!! .... malo sam otišao dalje nego što sam htio u komentaru, ali reć da je bayern ne baš jaka obrambena ekipa !?!? jeli mi pričamo o istom sportu ?

Odmah da se razumijemo ,Bayern igra u Njemackoj ligi gdje mu vise od 90% klubova nemoze prismrditi ni po kvaliteti igraca ni po igri.Za njih je domaca liga samo rutina, Dortmund nesto pokusava ,eventualno i Leverkusen, ali sve je to daleko od Bayerna.U svakoj utakmici ove sezone u ligi Bayern je zabio makar 1 gol, sto je nevjerovatno za jednu od najboljih liga svijeta, da je netko tako dominantan.Bayern igra cijelu utakmicu.Kada vode 3:0 nastavljaju napadati, sto smo vidjeli ove sezone protiv Hamburga (9:2) i upravo protiv Barcelone u zadnjoj utakmici.A napadanje upravo veceras ne ocekujem.Tesko da ce sacuvati mrezu svih 90 minuta, sve i da odigraju obranu kao sto je odigrao Chelsea u polufinalu prosle sezone, primit ce gol, jer ono su jednostavno tvrdi Englezi.Barca ce veceras napadati cijelo vrijeme.Imat ce loptu u nogama mozda i 70% utakmice, pucat ce iz svih mogucih pozicija ,puno dodavanja i tika-take i na kraju ce ih slomit jednim jednostavnim pasom Xavija ,Inieste ili Messija u sredinu.Igra se na Camp Nou ,pred skoro 100.000 ljudi pred vatrenom atmosferom i siguran sam da cemo gledati dobru utakmicu...toliko od mene
By mhkladionicar
#10330 johnny postujem tebe i tvoje analize ali sa ovom se ne slazem nikako kao prvo bayern se nece braniti protiv barcelone jer to nije njihova igra i to je i trener heynckes vec izjavio trazit ce bayern gol da zabiju i nece se sigurno prepasti barcelone a i smijesno je malo govoriti da ce proci barcelona jer ljudi treba stici 4 gola prednosti a na drugoj je strani ekipa koja nije poput reala ili dortmunda koji su iako su igrali u polufinalu za mene dosta slabiji od bayerna,barcelona ce veceras imati problema u odbrani nema albe,busquetsa i puyola a pogledaj onda napad bayerna sa mandzukicem robbenom riberyem i mullerom barcelona ce imati veci posjed lopte to je sigurno ali imali su ga i u prvoj utakmici pa su izgubili 4:0,a i to ti je greska napisati da bayern nije neka odbranbena ekipa pa ja bi rekao da je bayern mozda i broj jedan u evropi trenutno sto se odbrane tice jer to su pokazali u vise utakmica reci mi samo koja je ekipa onako ostavila barcelonu bez sanse izuzev mozda dvije sto su imali,dante je novi lucio mali alaba igra kao da ima 30 godina a momak je tek poceo karijeru za lahma nema sta pricati covjek je jedan od najboljih desnih bekova na svijetu boateng njemacki reprezentativac dosta borben a na golu veliki neuer e to ako je slaba odbrana onda ne znam,a u ostalom bayern igra izuzetno timski fudbal i vracaju se svi igraci,kazu lopta je okrugla ali vjerujte mi barceloni veceras nema spasa da imaju jacu odbranu mozda bi izdrzali napad bayerna ali siguran sam da ce im bayern uvaliti barem jedan gol a samim tim barci treba onda 6 golova za prolaz pa ljudi moji ovo je polufinale lige prvaka a ne neka bajka za djecu nije bayern od jucer
By johnny K.
mhkladionicar said

johnny postujem tebe i tvoje analize ali sa ovom se ne slazem nikako kao prvo bayern se nece braniti protiv barcelone jer to nije njihova igra i to je i trener heynckes vec izjavio trazit ce bayern gol da zabiju i nece se sigurno prepasti barcelone a i smijesno je malo govoriti da ce proci barcelona jer ljudi treba stici 4 gola prednosti a na drugoj je strani ekipa koja nije poput reala ili dortmunda koji su iako su igrali u polufinalu za mene dosta slabiji od bayerna,barcelona ce veceras imati problema u odbrani nema albe,busquetsa i puyola a pogledaj onda napad bayerna sa mandzukicem robbenom riberyem i mullerom barcelona ce imati veci posjed lopte to je sigurno ali imali su ga i u prvoj utakmici pa su izgubili 4:0,a i to ti je greska napisati da bayern nije neka odbranbena ekipa pa ja bi rekao da je bayern mozda i broj jedan u evropi trenutno sto se odbrane tice jer to su pokazali u vise utakmica reci mi samo koja je ekipa onako ostavila barcelonu bez sanse izuzev mozda dvije sto su imali,dante je novi lucio mali alaba igra kao da ima 30 godina a momak je tek poceo karijeru za lahma nema sta pricati covjek je jedan od najboljih desnih bekova na svijetu boateng njemacki reprezentativac dosta borben a na golu veliki neuer e to ako je slaba odbrana onda ne znam,a u ostalom bayern igra izuzetno timski fudbal i vracaju se svi igraci,kazu lopta je okrugla ali vjerujte mi barceloni veceras nema spasa da imaju jacu odbranu mozda bi izdrzali napad bayerna ali siguran sam da ce im bayern uvaliti barem jedan gol a samim tim barci treba onda 6 golova za prolaz pa ljudi moji ovo je polufinale lige prvaka a ne neka bajka za djecu nije bayern od jucer

ja nisam rekao da ce proci Barcelona, naprotiv mislim da nemaju sanse, no sve je moguce ,to je sport.Rani gol ili pak ozljeda, crveni ili nesto drugo moze promjeniti tok meca.No nevjerujem u prolaz Barcelone, ne igra Messi ,a Bayern je prejak.Sto se tice obrane, u pravu si za timski rad.Svi se vracaju i sve to dobro izgleda, no oni igraju po onome "napad je najbolja obrana", napadaju kada vode i buse protivnika do kraja ,jer u stvari to i mogu, s obzirom da trenutno igraju najbolji nogomet...
By rampagejackson
johnny K. said

rampagejackson said

johnny K. said

Odmah da se razumijemo ,Bayern igra u Njemackoj ligi gdje mu vise od 90% klubova nemoze prismrditi ni po kvaliteti igraca ni po igri.Za njih je domaca liga samo rutina, Dortmund nesto pokusava ,eventualno i Leverkusen, ali sve je to daleko od Bayerna.U svakoj utakmici ove sezone u ligi Bayern je zabio makar 1 gol, sto je nevjerovatno za jednu od najboljih liga svijeta, da je netko tako dominantan.Bayern igra cijelu utakmicu.Kada vode 3:0 nastavljaju napadati, sto smo vidjeli ove sezone protiv Hamburga (9:2) i upravo protiv Barcelone u zadnjoj utakmici.A napadanje upravo veceras ne ocekujem.Tesko da ce sacuvati mrezu svih 90 minuta, sve i da odigraju obranu kao sto je odigrao Chelsea u polufinalu prosle sezone, primit ce gol, jer ono su jednostavno tvrdi Englezi.Barca ce veceras napadati cijelo vrijeme.Imat ce loptu u nogama mozda i 70% utakmice, pucat ce iz svih mogucih pozicija ,puno dodavanja i tika-take i na kraju ce ih slomit jednim jednostavnim pasom Xavija ,Inieste ili Messija u sredinu.Igra se na Camp Nou ,pred skoro 100.000 ljudi pred vatrenom atmosferom i siguran sam da cemo gledati dobru utakmicu...toliko od mene

nadam se da kad sad pročitaš svoju analizu poslije utakmice vidiš kako nije imala uopće smisla- doslovno si sve krivo izanaliziro i predvidio, svaku rečenicu, pa čak nisi pogodio ni da će messi igrat. nadam se da sad vidiš koji je odnos snaga ova 2 kluba. bayern nije neka obrambena ekipa? hehe
By johnny K.
rampagejackson said

johnny K. said

rampagejackson said

johnny K. said

nadam se da kad sad pročitaš svoju analizu poslije utakmice vidiš kako nije imala uopće smisla- doslovno si sve krivo izanaliziro i predvidio, svaku rečenicu, pa čak nisi pogodio ni da će messi igrat. nadam se da sad vidiš koji je odnos snaga ova 2 kluba. bayern nije neka obrambena ekipa? hehe

kao prvo Messi je bio upitan do samog pocetka utakmica.Vidilo se da Barcelona bez Messija ne lici na nista, pa ni u napadu nisu mogli nista ucinit, a kamoli u obrani.Sretno Bayernu u finalu navijam za njih Cool
By johnny K.
johnny K. said

VEJLE - VIBORG (zg/3.5) - 1 ili 1X
Ovaj mec Danske 2. lige je na rasporedu u cetvrtak.Ovo je susret 2. i 3. momcadi lige, te trenutno ekipa koje su u najboljoj formi.Ovdje bi igrao cistu pobjedu na Viborg iz razloga zbog njihove fantasticne forme, no Vejle je odlicna ekipa kod kuce, pa cu probati ovo.Prvi njihov mec zavrsio je 2:2 na Viborgovom stadionu.Na prvih 12 Viborgovih utakmica u sezoni padalo je cak 4 gola po utakmici, a toj statistici pripada upravo ovaj mec.Zanimljivo je da na zadnjih 12 utakmica Viborga pada tek 1.4 gola po utakmici.Odlicna Viborgova forma, koju sam ranije spomenuo, pocinje od 10-11 mjeseca, kada su znacajno poboljsali obranu i od tada su nepobjedivi.Ekipa nezna za poraz u zadnjih 15 utakmica, u svakoj gostujucoj utakmici sezone zabili su bar pogodak, a nisu porazeni zadnjih 7 meceva na gostujucem terenu.No da se malo osvrnemo na Vejle.Vejle je ekipa gdje u skoro 80% utakmica zavrsi sa 2 ili manje golova, te uvjerljivo prednjace po broju primljenih golova u sezoni, primili su ih samo 19 u 27 kola.Ovom pobjedom Vejle bi se izjednacio sa vodecim Vestsjaellandom koji ima 3 boda i utakmicu vise od njih, a Viborg bi pobjedom preuzeo 2. mjesto na ljestvici , i imao bi bod vise od Vejlea.Obe ekipe moraju u ovu utakmicu uci sa dozom opreznosti, jer jedan gol ovdje moze rijesiti utakmicu.Da napomenem da prva dva mjesta vode u prvu ligu.Sretno tko isprati...

WIN !!! Laugh
Vejle - Viborg 1:1 ( Busuladic (58) - Dalgaard (75-p) )Laugh
kvota je bila oko 1,70 na manje od 3 gola, inace molio bi admina da se postavi "Ostali sportovi 5.mj." ako nije problem...hvala