Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Mikelito86
#189986 Siliko-Meteorplast x2 kvota 2,37, tekma u 20:00 bet 365. Po meni skroz promasen koeficient, odma da kažem d cu svakako i cistu dvojku odigrat po kvoti 3,75. To je majstorica, 2:2 u pobjedama, sve pobjede su isle domacinima, s tim d je meteorplast doma dvaput dobijo ko iz šale, siliko pa doma dvaput na guzove. E sad, zasto na goste igrat. Kod domačina ne igra radi kartona kapetan i najbolji obrambeni igrač, a kod gostiju se vrača prvi strjelac ekipe koji je ujedno i ekstra sidras, tako da ne znam ko če ga uspjet pokrivat, pa ako bude imao svoj dan če jih sam dobit, proslu tekmu kad su nesretno izgubili posle penala jim je tri komada stavijo,a četrto tekmo nije igro jer je imao kartone tako da ce danas skroz biti friski. Gosti če biti isto hendikepirani jer radi kartona nece igrat kapetan repke u-19 i to ce se vjerovatno osjetit,al kad sve skupa zbrojim mislim d ce domačinima se puno više osjetit jer su bez svog kapetana koji je ujedno i daleko najiskusnji sto se tiče obje ekipe skupa, da igra on bi se ja odlucijo na manje od 6,5 golova jer ipak je majstorica, vako pa moram probat odigrat na goste. Sretno nam bilo
By Mikelito86
Mikelito86 wrote:Siliko-Meteorplast x2 kvota 2,37, tekma u 20:00 bet 365. Po meni skroz promasen koeficient, odma da kažem d cu svakako i cistu dvojku odigrat po kvoti 3,75. To je majstorica, 2:2 u pobjedama, sve pobjede su isle domacinima, s tim d je meteorplast doma dvaput dobijo ko iz šale, siliko pa doma dvaput na guzove. E sad, zasto na goste igrat. Kod domačina ne igra radi kartona kapetan i najbolji obrambeni igrač, a kod gostiju se vrača prvi strjelac ekipe koji je ujedno i ekstra sidras, tako da ne znam ko če ga uspjet pokrivat, pa ako bude imao svoj dan če jih sam dobit, proslu tekmu kad su nesretno izgubili posle penala jim je tri komada stavijo,a četrto tekmo nije igro jer je imao kartone tako da ce danas skroz biti friski. Gosti če biti isto hendikepirani jer radi kartona nece igrat kapetan repke u-19 i to ce se vjerovatno osjetit,al kad sve skupa zbrojim mislim d ce domačinima se puno više osjetit jer su bez svog kapetana koji je ujedno i daleko najiskusnji sto se tiče obje ekipe skupa, da igra on bi se ja odlucijo na manje od 6,5 golova jer ipak je majstorica, vako pa moram probat odigrat na goste. Sretno nam bilo
. Sta reči, osim svaka čast domačem treneru koji je vrhunsku taktiku postavijo i treba bit realan, to je bio gladki pad,nema se sta više dodat.
By Robo21
#190384 E-Sports CSGO Paris

14:30 Heroic - FaZe 1
16:00 Bad News Eagles - ENCE 2
kv 2.5 Maxbet

Posljednji turnir u CSGOu je krenuo u Parizu. Neki su prošli Challenger fazu, a neki odmarali do danas. Ovdje na brzinu pišem analizu ako netko želi pratiti jer igra se puno mečeva pa ih hvatam na liveu. Heroic ukratko prvi na svijetu, odmarali do danas, Faze igrao challenger fazu, imali dosta lake protivnike i zato su prošli. Ne djeluju dobro, Danci su po meni bolji i danas kreću u turnir sa pobjedom da opravdaju status prve ekipe na svijetu.

BNE meni mala nepoznanica, dok sam ENCE u challenger fazi gledao i igraju vrlo dobro. 3 meča, 3 pobjede, dobar protivnik za krenuti pobjedom. Dosta iskusniji igrači i mislim da mogu do pobjede.

Inače dosta u zadnje vrijeme pratim CSGO, cijelu sam challenger fazu skoro pogledao, ali fora je što se ovdje bolje kladiti u liveu pa i nije baš zahvalno dijeliti prijedloge, par minuta pred početak meča kada se odredi mapa jer je puno lakše pretpostaviti pobjednika, ali bez obzira na mapu, mislim da ova dva mogu proći.
By Mikelito86
#190390 18:30 Riberra Novara - Levante tip 1, kvota 1,57. 18:45 Fundao - Braga tip 2, kvota 1,57. Prvi par iskreno rečeno igram najviše radi lestvice, levante je več ispao iz lige, dok domačin bjezi dva boda od zone ispadanja dva kola prije kraja. Sto znaci da ako danas pobjedi je velik korak napravijo prema ostanku u ligi dok je gosti vjerovatno samo cekaju kraj sezone sto ne znaci d če pustiti, samo motiv je sigurno ekstra veci na domacoj strani, a i prvu tekmu su jih vani dobili tako da se nadam da če i doma dobit. Drugi par igram na Bragu, ove sezone ko sto sam piso imaju strašnu ekipu, redni dio su zavrsili ispred Benfice sto se nije dogodilo godinama da Sporting i Benfica nisu podjelili prva dva mjesta. Danas pocinje playoff sto bi se moglo reči da tek danas pocinje prvenstvo tako da če Braga ici na puno jer jim je cilj u finale doci sto nosi ligu prvaka sledeče sezone,zato su i doveli "rusa" Robinha. U ligi su jih dobili 4:0 i 4:1 tako da vjerujem da če i danas dobiti. Sretno nam bilo
By Robo21
Robo21 wrote:E-Sports CSGO Paris

14:30 Heroic - FaZe 1 :mrgreen:
16:00 Bad News Eagles - ENCE 2 :mrgreen:
kv 2.5 Maxbet

Posljednji turnir u CSGOu je krenuo u Parizu. Neki su prošli Challenger fazu, a neki odmarali do danas. Ovdje na brzinu pišem analizu ako netko želi pratiti jer igra se puno mečeva pa ih hvatam na liveu. Heroic ukratko prvi na svijetu, odmarali do danas, Faze igrao challenger fazu, imali dosta lake protivnike i zato su prošli. Ne djeluju dobro, Danci su po meni bolji i danas kreću u turnir sa pobjedom da opravdaju status prve ekipe na svijetu.

BNE meni mala nepoznanica, dok sam ENCE u challenger fazi gledao i igraju vrlo dobro. 3 meča, 3 pobjede, dobar protivnik za krenuti pobjedom. Dosta iskusniji igrači i mislim da mogu do pobjede.

Inače dosta u zadnje vrijeme pratim CSGO, cijelu sam challenger fazu skoro pogledao, ali fora je što se ovdje bolje kladiti u liveu pa i nije baš zahvalno dijeliti prijedloge, par minuta pred početak meča kada se odredi mapa jer je puno lakše pretpostaviti pobjednika, ali bez obzira na mapu, mislim da ova dva mogu proći.

WIN
By Robo21
#190407 Triple bet365
CSGO Paris

17:20 Natus Vincere - Liquid 1
19:00 Heroic - Apeks 1
22:00 Bad News Eagles - G2 Esports 2
KV 2.12

Ne znam oce li ove naše klade ubacivati u ponudu mečeve pa evo kvota sa b365. Maloprije su se kompletirali prvi mečevi, sada ide mala pauza da se rasporede sljedeći protivnici.

NaVi konstantno u vrhu CSGO scene, jutros igrali prvi meč i riješili rutinski 16:10, dovoljno su se odmorili i ne vidim razlog da ne pobjede Liquid. Liquid također svoj meč danas uzeo, ali gledajući ih kroz Challenger fazu, igrali su na momente dobro, a u početku užasno. Sastavljeni su od dobrih igrača ali forma im zadnjih mjeseci šteka opasno. NaVi će gledati riješiti prva svoja 3 meča pobjedama da puni samopouzdanja idu u samu završnicu Majora.

Heroic ponavljam od danas. Ubili FaZe na Infernu, iako je čak postotak pobjeda ekipe FaZe bio bolji na toj mapi. Na poluvremenu otišli sa vodstvom 8:7 i rutinski na T strani uzeli 8 zaredom i sa 16:7 savladali Fazeovce. Apeks je dobro odigrao danas svoj meč, ali prva ekipa na svijetu ovo mora počistiti i uzeti bez komplikacija.

G2 nažalost lose otvorio meč protiv Vitalitya i nakon 0:7 izgubili tek 16:13. Kasno su se igrači upalili, a i bilo je par kardinalnih grešaka zbog kojih su prosuli 2,3 runde. Zywoo i Magisk su za Vitality bili nezaustavljivi i G2 se sada vadi protiv BNE-a. BNE odigrao donekle konkurentno sa ENCE-om, ali G2 je preiskusna ekipa da gubi 2 zaredom, pogotovo protiv ovakvog protivnika
By Robo21
Robo21 wrote:Triple bet365
CSGO Paris

17:20 Natus Vincere - Liquid 1
19:00 Heroic - Apeks 1
22:00 Bad News Eagles - G2 Esports 2
KV 2.12

Ne znam oce li ove naše klade ubacivati u ponudu mečeve pa evo kvota sa b365. Maloprije su se kompletirali prvi mečevi, sada ide mala pauza da se rasporede sljedeći protivnici.

NaVi konstantno u vrhu CSGO scene, jutros igrali prvi meč i riješili rutinski 16:10, dovoljno su se odmorili i ne vidim razlog da ne pobjede Liquid. Liquid također svoj meč danas uzeo, ali gledajući ih kroz Challenger fazu, igrali su na momente dobro, a u početku užasno. Sastavljeni su od dobrih igrača ali forma im zadnjih mjeseci šteka opasno. NaVi će gledati riješiti prva svoja 3 meča pobjedama da puni samopouzdanja idu u samu završnicu Majora.

Heroic ponavljam od danas. Ubili FaZe na Infernu, iako je čak postotak pobjeda ekipe FaZe bio bolji na toj mapi. Na poluvremenu otišli sa vodstvom 8:7 i rutinski na T strani uzeli 8 zaredom i sa 16:7 savladali Fazeovce. Apeks je dobro odigrao danas svoj meč, ali prva ekipa na svijetu ovo mora počistiti i uzeti bez komplikacija.

G2 nažalost lose otvorio meč protiv Vitalitya i nakon 0:7 izgubili tek 16:13. Kasno su se igrači upalili, a i bilo je par kardinalnih grešaka zbog kojih su prosuli 2,3 runde. Zywoo i Magisk su za Vitality bili nezaustavljivi i G2 se sada vadi protiv BNE-a. BNE odigrao donekle konkurentno sa ENCE-om, ali G2 je preiskusna ekipa da gubi 2 zaredom, pogotovo protiv ovakvog protivnika

L odmah prvi, Navi neprepoznatljiv, Yeekindar odigrao half zivota