Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Mikelito86
#193105 15:30 Futsal euro 19 bet 365 Italija -Finska tip 2 koeficient 5,5 i hendikep 1,5 na fince koeficient 2,37. Po meni skroz promasen tečaj na Fince, sokiran bio kad vidijo koeficient, juce finci izgubili od slovenije 4:2 i to samo radi slovenske igre na pivotu, a taljani kolko sam informiran nemaju takog tipog igrača, a i juce taljani dobili ukrajinu tipično taljanski, u sutevima bilo 24:9 za ukrajinu a na kraju ipak taljani dobili 2:1. Finci pa proti slovenaca imali skroz otvoreno tekmo, u sutevima 34:32 tako da nadam se da ce danas biti precizniji nego juce ukrajinci. Ja svakako igram cistu dvicu i da se pokrijem hendi 1,5 koji je isto vrhunski koeficient 2,37. Sretno nam bilo
By Mikelito86
#195039 18:00 Riga-Feldi Eboli, tip 1 koeficient 2,87 bet 365. Ovo moram uzet pa makar pao, odigrat cu jos double 1x koeficient 1,9 povezano sa palmom koeficient 1,15, jer u Sloveniji moraju biti minimalno dva para a na betu nema 1x za odigrat. Riga igra doma, juce dobila francuze, iako ni sami ne znaju kako, a taljani sa Barcelonom izvukli bod,isto sami ne znaju kako, oboji u zadnjim sekundama dali gol. Turnir se igra u Latviji, to je jedan od razloga zasto me vuce na Rigu, a i ekipu imaju vrhunsku,doduse to je sest igrača a ostalo su domačini,a latvijci nisu bas neko ime u futsalu, zato pa imaju Ricardinha koji je zadnjih 15 godina medju top igracima na svetu,istina da je več u godinama al vec samo njegova pojava napravi svoje, suigraci daju više od sebe, pritisak na sudiju, respekt druge ekipe...igra on, dva brazilca,dva argentinca, koji su vrlo dobri igrači i najbolji beloruski igrač a ostalo su domači dečki, tako da ovom tipu je minus sto nemaju sirinu i pitanje kolko su se juce potrošili. Druga ekipa je prvak Italije, sto odma znaci da bi trebali biti bolji od Rige. Juce su ko sto sam reko izvukli remi sa Barcelonom, to je vrhunski rezultat, tako da po tom pitanju je logično da su favoriti, samo oni ne dobivaju uvjek pa se nadam d ni danas nece. A i u prvenstvu se muce, a italijansko prvenstvo nije to sto je nekad bilo, tako da stvarno vidim d Riga ima sanse u tom mecu. Sretno ko izprati.
By Nilliw
Mikelito86 wrote:18:00 Riga-Feldi Eboli, tip 1 koeficient 2,87 bet 365. Ovo moram uzet pa makar pao, odigrat cu jos double 1x koeficient 1,9 povezano sa palmom koeficient 1,15, jer u Sloveniji moraju biti minimalno dva para a na betu nema 1x za odigrat. Riga igra doma, juce dobila francuze, iako ni sami ne znaju kako, a taljani sa Barcelonom izvukli bod,isto sami ne znaju kako, oboji u zadnjim sekundama dali gol. Turnir se igra u Latviji, to je jedan od razloga zasto me vuce na Rigu, a i ekipu imaju vrhunsku,doduse to je sest igrača a ostalo su domačini,a latvijci nisu bas neko ime u futsalu, zato pa imaju Ricardinha koji je zadnjih 15 godina medju top igracima na svetu,istina da je več u godinama al vec samo njegova pojava napravi svoje, suigraci daju više od sebe, pritisak na sudiju, respekt druge ekipe...igra on, dva brazilca,dva argentinca, koji su vrlo dobri igrači i najbolji beloruski igrač a ostalo su domači dečki, tako da ovom tipu je minus sto nemaju sirinu i pitanje kolko su se juce potrošili. Druga ekipa je prvak Italije, sto odma znaci da bi trebali biti bolji od Rige. Juce su ko sto sam reko izvukli remi sa Barcelonom, to je vrhunski rezultat, tako da po tom pitanju je logično da su favoriti, samo oni ne dobivaju uvjek pa se nadam d ni danas nece. A i u prvenstvu se muce, a italijansko prvenstvo nije to sto je nekad bilo, tako da stvarno vidim d Riga ima sanse u tom mecu. Sretno ko izprati.

Kakav finis, Rikardinjo

Bravo kralju za analizu
By Mikelito86
#196260 Danas zadnje kolo kvalifikacija futsala pa idemo probat odigrati tri para na golove, sve tri iz kladionice megapari, jer na nijednoj drugi nisam našo skoro pa nista osim rednog djela. 18:00. Romunija - Kazastan, više od 5,5 ,kvota 1,59, Kazastan več kvalificaran na svetsko prvenstvo, Romuni pa imaju jos sanse za dodatne kvalifikacije,s tim da moraju dobit ovu tekmu i to ne samo sa jedan razlike, plus da moraju se jim i ostali rezultati poklopit tako da računam da če Kazastan igrat opusteno, Romuni pa na glavu, sto znaci,da bi trebalo biti golova. 18:30 Belgija - Srbija, više od 5,5, kvota 1,5,tu več sve jasno,nijedna ekipa nema više nikakve sanse pa recmo d če uzet tekmu kao rekreaciju,sto bi trebalo donjet golove na tekmi. 18:30 Poljska - Ukrajina manje od 6,5 koeficient 1,45. Tu obe momcadi imaju osigurane bar dodatne kvalifikacije, s tim da poljskoj dosta bod da je prva, ukrajina pa treba dobit,tako da tu računam na tvrdu tekmu. Odigro sam jos sistem 4/5, Romuniju i Srbiju obe tekme više od 6,5, poljska manje od 5,5, Španija da manje od 3,5 gola i finska 1x. Odigro bi i francusku više od 5,5, samo nisam nigdje nasao u ponudu. Toliko od mene. Sretno nam bilo.
By Mikelito86
#196973 20:30 Meteorplast- Sevnica manje od 7,5golova, kvota 1.8. U pitanju je slovenski futsal, cetrt finale kupa. Ove sezone su igrali dva puta u ligi i obe tekme je dobijo Meteorplast za gol razlike,3:2 i 5:4, i u ligi je bod razlike izmedju njih. Največji razlog, da igram manje golova je taj sto se igraju dve tekme, sto znaci da danas jos nije za ocekivati, da če koja ekipa se skroz otvoriti, to naročito mislim na to da ako bude gol dva razlike,da nece ici zadnje tri minute riskirat i igrati sa golmanom, ko prati futsal zna d u zadnje 2-3 minute u igri s golmanom mogu 3-4 gola pasti ko nista, tako da se nadam da ce se ova tekma odviti svih 40 minuta bez golmana u igri, a u takvoj tekmi ne ocekujem da ce pasti 8 golova i više, a kaj če biti če se pa jos vidjet :D ako ko izprati sretno mu bilo ko i meni :D
By Mikelito86
#197096 20:00 Sevnica - Bronx, tip 1, kvota 1,50. U pitanju opet futsal, u utorak proslo moglo bi se reč bez ikakvih problema, jedan gol samo pao na tekmi. Danas igram pobjedu na Sevnicu, najvise iz razloga jer kod gostiju iz prve postave imaju cak dvojica zute kartone,jedan od tih je najbolji topnik ekipe, a po mojim saznanjima kod sevnice igraju svi glavni igrači. Prvu tekmu dobila Sevnica vani sa 4:2, pa ne vidim razlog zasto doma ne bi dobili, jos jedan plus ovom tipu je sto se sevnica bori za trece il cetvrto mjesto koje u doigravanju nosi prednost domačega terena, a za oba mjesta zaostaju jedan bod tako da motivacija bi trebala biti. A bronx je proslo kolo dobijo direktnog konkurenta za obstanak tako da obstanek je skoro več osiguran, u kupu su sa nogom i pol več u polufinalu tako da se nadam d če im ta tekma biti idemo odradit jer se mora, plus ko sta sam reko dvojica imaju kartone,tako da cu biti vrlo iznenadzen ako tu tekmu ne izgube jedno 3 razlike. Sretno bilo meni i svakome ko (ako) izprati .
By Nilliw
Mikelito86 wrote:20:00 Sevnica - Bronx, tip 1, kvota 1,50. U pitanju opet futsal, u utorak proslo moglo bi se reč bez ikakvih problema, jedan gol samo pao na tekmi. Danas igram pobjedu na Sevnicu, najvise iz razloga jer kod gostiju iz prve postave imaju cak dvojica zute kartone,jedan od tih je najbolji topnik ekipe, a po mojim saznanjima kod sevnice igraju svi glavni igrači. Prvu tekmu dobila Sevnica vani sa 4:2, pa ne vidim razlog zasto doma ne bi dobili, jos jedan plus ovom tipu je sto se sevnica bori za trece il cetvrto mjesto koje u doigravanju nosi prednost domačega terena, a za oba mjesta zaostaju jedan bod tako da motivacija bi trebala biti. A bronx je proslo kolo dobijo direktnog konkurenta za obstanak tako da obstanek je skoro več osiguran, u kupu su sa nogom i pol več u polufinalu tako da se nadam d če im ta tekma biti idemo odradit jer se mora, plus ko sta sam reko dvojica imaju kartone,tako da cu biti vrlo iznenadzen ako tu tekmu ne izgube jedno 3 razlike. Sretno bilo meni i svakome ko (ako) izprati .

Svaka cast

P.s
uvek neko isprati
By Nasir Jones
#197182 Vaterpolo, bet365
Hrvatska-madzarska
Madzarska under 9,5 goals, kvota 1.70
Utakmica za finale, izjava hrvatske repke prije tekme da idu na utakmicu sa max focusom u odbrani, dovoljno su izkusni da zaustave madzare iz vani (tu su najopasniji)

Hrvatska handicap -2.5, odds 1.85
Madzari su vrlo mladi, ako djeluje odbrana, onda bi trebali i lagano pokriti hendicap, madzari imaju mlade golmane, i iskusni hrvati bi to morali lagano kazniti.

Sretno