- 27 Mar 2021, 16:47
16:45 Mladost(-1.5) - Radničko 2 1.85 SS
Final4 Triglav lige koji se igra na bazenu Mladosti. Obje ekipe su ispale u 1/4 finalu Eurocupa, s tim da je "bolnije" ispala Mladost nakon 5eraca kontra Grčkog Voluigamenia. S druge strane Radnički je ispao od jakog Szolnokija uz poraz doma i remi u Mađarskoj. Mladost je favorit na svome bazenu, ali igraju bez svog najboljeg strijelca i odnedavno Hrvatskog reprezentativca, Rusa Konstantina Harkova. Njegov izostanak je veliki hendikep za Mladost,a iako je po HR kladama 1.40 na Mladost, bet365 recimo ima 1.75.Po meni tekma u kojoj igraju sva 3 znaka i tekma na 1 gol, zato i igram KH na Radnički.
Ujutro je bio hendi - 3.5 na Jug koji sam također odigrao KH na Jadran, ali trenutnih 2.5 mi je taman granica za propustiti.
18:00 Norveška - Turska (žk 4.5) over 1.95 SS
Norveška je lagano uzela 3 boda kontra Gibraltara i sada im dolazi Turska. Igra se u Španjolskoj u Malagi zbog Norveških pravila oko covida19. Turci su u 1.kolu dobili doma Nizozemska 4-2 i tako odradili jednu od bitnijih tekmi koja će odlučiti ove kvale. Turci su poznati po svojoj "nježnosti" pa su tako sami kontra Nizozemske dobili 5 žutih kartona. Očekujem isti pristup i kontra Norveška, naročito da se zaustavi Halanda. Norveška isto zna odigrati u "u kost" a i njima je ovo tek ma gdje bi kiks umanjio njihove šanse za SP. Očekujem ovdje barem 5 ali i više žutih kartona. Tekma koju se danas, uz onu Srbije i Portugala vrijedi pogledati.