Nasir Jones wrote:U svima bi trebalo biti tako
Šta podrazumijevaš u svima?
Nasir Jones wrote:U svima kladionicama. Direktni crveni karton na terenu je klasika 2 boda...
Ne u HR lokalima se razdvaja crveni od žutih.Zato imaš u ponudi posebno crveni karton.Nije ko na netu direktni crveni=2 žuta.A kod nekih Rusa se isto ne računa treba pravila dobro pročitat u lijevim kladama.Na netu je dobitno normalno.
http://prntscr.com/10xd0v7
Prva tekma 33-31 za Svendborg.Svendborg u zadnjih 6 tekmi čak 5 puta prelazi ovu granicu.Igra se tipično Danski na čvrstu obranu pa kontre,te se uveliko koristi brzi centar. Ukoliko bude npr. 2 razlike za domačine onda se gleda broj golova u gostima. Zato očekujem Svendborg na preko 30 golova.Pošto ni CSKA nije strana brza igra očekujem još jednu tekmu preko 60 golova.
Magdeburg - Peristeri (57.5) 2 1.85 SS
Magdeburg je prvu tekmu riješio još u gostima god Peristerija dobivši tekmu 32 - 24. U drugoj očekujem jedan opušteniji run and gun rukomet,te domačina dobrano preko 30 golova,a u takvoj tekmi i goste na koji gol više.
F.Berlin - Aon Fivers (60.5) 2 1.85 SS
Isto kao i tekma Magdeburga.Prva tekma 35 - 27 za "lisice",očekujem i u ovoj sličan razvoj situacije,te tekmu preko 60 golova.
Cipar - Slovenija 2 1.80 SS
Kek je dobio Hrvatsku,te tijesno izgubio kontra Rusije u gostima.Nije tip trenera koji je došao samo "odigrati kvale" pa zna da mu pobjeda kontra Hrvatske ne znači ništa bez pobjede danas na Cipru. Gledao sam obje tekme Hrvatske,te snimku Slovačka - Cipar i Rusija - Slovenija,te po meni Slovenci mogu danas do sva 3 boda na Cipru.
Od manjih koeficijenata.
Kadetten - Montpellier 2 1.35 SS
Luxemburg - Portugal f+2 1.40 SS
Taj over bi se po svemu trebao pitat samo Magdeburg ako igra opušteno jer MKD bez trenera i prvog golmana.
@kokolo50
NikadNikomIzvini wrote:Brate Pelister.Peristeri su Grci
Onaj par sam ja komentirao od kokola.Nije moja par ni analiza.Moje se svodi na to da Eurofarm Pelister je danas bez trenera i prvog golmana.Sad ja neznam šta si ti razumio?
Danas igraju Szeged - Kiel i Nantes - Kielce. Kiel zadnja 3 puta nije dobio kod Szegeda u gostima,doduše prije korone,a i pobjednik ovih dvoboja ide na PSG u 1/4 finala. Kiel je bez Pekellera sigurno,a možda i Horaka zbog ozljeda na tekmi kontra Flensburga,dok se Landin vrača na gol nakon što 14 dana nije trenirao zbog samoizolacije. Za Szeged je potpisao Marko Vujin,umjesto ozljeđenog Luke Stepančiča i igra danas kontra Kiela. Ukoliko ne bude ni Horaka uz Pekellera,onda mi je Bence over jer teško će ga Wiencek sam zaustaviti.
Ne znam jedino hoče li Sander igrati obranu,nema Pekellera a upitan je i Horak,ali na ovoj margini ga moram probati over. U tekmi kontra Flensburga imao je šut 9/14 i to sve iz igre, dok je jedini penal promašio Ekberg. Skinu li penal Mikler ili Mirko Ekbergu onda Sander puca i tu je plus.Minus je ako igra u obrani jer tu često zna dobiti,ne jedno,već dva isključenja. Protiv sebe bi trebao imati Kaspareka ili Vujina koji je došao umjesto Stepančića,ali ne bi me čudilo da na tu poziciju u obrani dođe i iskusni Canellas. Sagosen je tip igrača koji voli ovakve tekme a igra se ga over ili ga se nikako ne igra.
Bence Banhindi 3.5 over 1.55 SS
Negdje je već 4.5. Dijeli minute na crti sa Gaberom,iako Slovenac više igra u obrani. Kiel je kontra Flensburga igrao u formaciji 5-1 sa Pekellerom na prednjem i upravo se tu u jednom dvoboju sa Gottfridssonom Pekeller i ozljedio. Sjajno je radila kod Flensburga ta linija play-pivot,gdje su im Gottfridsson (7/10) i Golla (5/8) zabili trečinu Flensburgovih golova. Bombač je također odličan asistent,kao i Canellas kojega očekujem da zaigra i na srednjem i na lijevom vanjskom. Jedina je razlika što je kontra Flensburga večinu tekme branio veteran Mattias Andersson dok će danas na golu biti Niclas Landin.