Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By mhkladionicar
mhkladionicar said

Nogomet, ISLAND: League Cup
19:00 Throttur-Haukar (zbroj golova) 3+ @ 1.35

vidim kvota je vec u velikom padu na golove,islandski nogomet je poznat po golovima vecina utakmica vec u 1pl zavrse sa 2,3 gola,throttur u tri utakmice kod kuce ima dvije pobjede i jednu izgubljenu ali prosjek golova na tim utakmicama je nevjerovatan cak 5.3 haukar u gostima ima nesto slabiji prosjek 2.8 domacini su u zadnjih 10 utakmica kod kuce 8 puta igrali 3+ i samo dva puta je bilo manje od tri gola,dok je haukar u gostima u zadnjih 10 igrao 6 puta 3+ tri puta je bilo tacno dva gola a jednom samo jedan,sto se medjusobnih utakmica tice prosle godine su igrali tri puta rezultati su bili 3:2 i 3:0 i jednom 1:1 haukar je zadnju igrao kod kuce 3:3 protiv dosta slabog Leiftura dok domacini imaju dvije pobjede u nizu 3:1 i 4:2 i to su u zadnjoj pobjedili odlicnog stjarnana 3:1 ockujem i veceras da pobjede i da ce biti najmanje tri gola

Nogomet, EUROPA: Liga Prvaka - Žene
18:00 Wolfsburg-Rossiyanka (zbroj golova) 3+ @ 1.40

posto je slabija ponuda odigrat cu i jedan nogmet u pitanju je liga prvaka zena i ovdje ocekujem da ce biti najmanje tri gola,inace u vecini utakmica kod zena bude najmanje tri gola,wolfsburg je danas favorit i njemice bi trebale doci do pobjede zadnjih 10 utakmica su uvijek igrale 3+ kod kuce imaju niz od preko 20 utakmica u kojima su uvijek pobjedile,od tih 20 utakmica samo su dvije odigrane sa manje od tri gola s druge strane rossiyanka tesko da ce moci sta izvuci danas ako zabiju i gol bit ce dobro gubili su lagano od ovih jacih ekipa lyon ih je uzeo 6:1 i 5:0 potsdam 3:0 i 2:0,u zadnjoj su igrali kod kuce samo 2:2 protiv sparte prag danas jednostavno ocekujem pobjedu wolfsburga koji je puno kvalitetniji ja cu ipak igrati 3+ a ne 1 jer je i veca kvota a i ipak su to zene i nikad se ne zna kod njih

opet lagani prolaz islandjani 2:3 a wolfsburg 2:1 ;)
By UncleDrew
UncleDrew said

D.Wood (-8,5+) više 1,85

u 12.kolu TOP 16 susreću se Brose Baskets i Alba Berlin.Obadvoje su izgubili sve šanse za prolaz dalje i očekujem jednu otvorenu košarku bez ikakvog pritiska igranja i na više koševa.To će odgovarati Woodu playmakeru Albe koji je na prosjeku od 10 koševa u Euroligi na šutu je od 51% i solidan tricaš 44% a danas mu za prolaz granice trebaju 3 ubačaja za 3.U 10 utakmica u TOP 16 8 puta je prelazio ovu granicu a postizao je redom:9,14,10,6,10,5,11,11,24,9.

kladionica germania

WIIIIIIIIIIIINN , na kraju taman koliko treba 9 Laugh
By canca
#7781 Goffin D.-Haase R. 1 1.73
Kvota na ovaj mec od jucer jako pada, a razlog tomu je Haase. Haase je prije 5 dana na svom twiteru objavljivao da je bolestan i kako se samo izlezava i gleda TV. E nakon nekoliko tih postova nije nista objavljivao tako da je moguce da se oporavio. Ali nesto ne vjerujem da je uspio ozdraviti i odraditi koji trening u Miamiu. Goffin je kvalitetniji igrac od Haasa i da nije bilo ove bolesti Goffin bi bio favorit. Mislim da se isplati odigrati po ovakvoj kvoti za koju ocekujem da ce jos padati.

Ulog 9/10
By hmerkas
canca said

Goffin D.-Haase R. 1 1.73
Kvota na ovaj mec od jucer jako pada, a razlog tomu je Haase. Haase je prije 5 dana na svom twiteru objavljivao da je bolestan i kako se samo izlezava i gleda TV. E nakon nekoliko tih postova nije nista objavljivao tako da je moguce da se oporavio. Ali nesto ne vjerujem da je uspio ozdraviti i odraditi koji trening u Miamiu. Goffin je kvalitetniji igrac od Haasa i da nije bilo ove bolesti Goffin bi bio favorit. Mislim da se isplati odigrati po ovakvoj kvoti za koju ocekujem da ce jos padati.

Ulog 9/10

evo ja ću ispratiti, meni je u ss bilo već 1,65
By UncleDrew
#7794 Evo me opet sa euroligaškim igračima nadam se uspješno kao jučer:

L.Žorić (-13,5+) manje 1,85
Za ovaj par sam se odlučio jer Unicaja dočekuje CSKA koji ima sjajan centarski duo Kaun i Krstić i Žoriću će biti vrlo teško izać na kraj sa njima u obrani a pogotovo u napadu jer Kaun je drugi bloker Eurolige i dobar obrambeni igrač a kad uđe Krstić mogao bih brzo na klupu jer Krstić je puno opasniji po koš od Kauna a Žorić je prvi u euroligi po napravljenim faulima što nije zanemariv podatak i danas bi mogao malo više prosjediti na klupi inače Žorić igra dobro u TOP 16 na prosjeku je od 13,9 uz dobrih 58% šuta ali se nadam da danas neće biti na tom nivou jer će imati tešku borbu i mogao bih upasti u probleme s osobnima.
By canca
hmerkas said

canca said

Goffin D.-Haase R. 1 1.73

Ulog 9/10

evo ja ću ispratiti, meni je u ss bilo već 1,65

nadam se da ce proci, ja sam dodao jos i berlocqa i odigrao za jaki ulog
By bukefal123
#7805 Hamenlina-Jyvaskyla 5.5 under 1.42
finska liga poznata po tome da ne padaju baš pretjerano puno golovi, počeo je playoff i mislim da će dosta tekmi ići under, ovo igram na osjećaj a i zadnja tekma je završila 1:3 u (a 1.playoffu)

Unicaja-Cska Moskva x2 1.31
rusi su puno kvalitetnija momčad što govori tablica i u međusobnim susretima su dobili zadnjih 5/6...

Hsv-Celje 58.5 over 1.85
zadnja tekma je završila 38:29, znači 67 golova, dns je uzvrat i očekujem otvorenu utakmicu s puno golova i bez prejakih obrana...

FortunaWin:kvota 3.44
Ulog:10/10
By mhkladionicar
#7808 danas cemo pokusati ovako nije za jaci ulog

Odbojka, ČEŠKA REPUBLIKA: Extraliga - Playoff
17:00 Zlin-Ostrava 1 @ 1.45

zlin je u odlicnoj formi i ocekujem da danas pobjede ostravu kod kuce bit ce ovo dosta interesantan mec i ne bi me cudilo da ode i u peti set jer su ove dvije ekipe u zadnje tri utakmice uvijek igrale 5 set i uvijek je na kraju zlin pobjedio,ove godine su igrali dva puta oba puta je domacin bio zlin i oba puta je pobjedio sa 3:2,nadam se da danas nece ici u peti set jer onda sve moguce kvota mi je dosta dobra na domacina koji u zadnjih 10 domacih utakmica ima samo jedan poraz dok je ostrava pocela dosta gubiti u gostima imaju cak 4 poraza u nizu u gostima od toga dva protiv zlina kao sto sam rekao,zlin je u dosta boljoj formi i kada se pogledaju medjusobni moze se reci da su spremnija momcad jer nije mala stvar pobjediti tri utakmice u nizu sa po 3:2 protiv ostrave nadam se da ce danas pobjediti 3:1

Košarka, Euroliga (M), 12. kolo
20:45 Maciej Lampe (Barcelona - Caja Laboral) over 13.5 DA @ 1.85

i za kraj igram da ce sjajni lampe igrac caje laboral ubaciti preko 13 poena covjek igra sjajnu sezonu i na prosjeku je od 13.2 poena u zadnjih 10 utakmica cak 7 puta je prelazi ovu granicu,da mu lezi barcelona to je vec pokazao ove sezone u tri utakmice u prvoj im je zabio 15 poena uz sut iz igre 7/12 i to za samo 17min u drugoj utakmici je zabio cak 21 poen imao je sut 4/9 ali uz to je dobio dosta slobodnih bacanja 14 od kojih je ubacio 12,i u zadnjoj utakmici koja se igrala u ovom mjesecu je zabio 16 poena uz sut 7/13 u sve tri utakmice je isao preko ove granice veceras ce biti jako interesantna utakmica i caja ce biti izuzetno opasan protivnik lampe nakon dvije utakmice u underu veceras mora potegnuti i svojim poenima pomoci svojoj ekipi da dodju do velike pobjede protiv ljutog rivala

Košarka, Euroliga (M), 12. kolo
20:45 Nenad Krstić (Unicaja Malaga - CSKA Moskva) over 13.5 DA @ 1.85

krstic je mozda trenutno jedan od najboljih igraca na njegovoj poziciji mozda i najbolji covjek je odlican i ove sezone je odigrao dosta dobrih utakmica veceras igra protiv unicaje kojoj je zabio ove sezone 23 poena ovo bi mogla opet biti dosta interesantna utakmica gledao sam i prvu utakmicu kada je unicaja pobjedila u gostima cska tesko da ce se opet tako nesto ponoviti ali nista nije ne moguce unicaja ako pocne zabijati trice kao i u prvoj utakmici onda sigurno mogu opet i do pobjede,krstic je igrac koji je sposoban i za 20min preci ovu zadanu granicu ima dosta siguran sut a i dobiva puno slobodnih u prvoj utakmici je imao cak 14 slobodnih bacanja i sut 6/9 ne vidim igraca u unicaji koji ga moze zaustaviti i vjerujem da krstic moze veceras najmanje 14 zabiti
By Krnja
#7815 P.Taylor-W.Newton 1 @1,30

P.Taylor jedan od najvecih ma mogu reci slobodno najveci igraca danasnjice pikada sto se tice steel darta on je kao messi i ronaldo u nogometnom svijetu i trenutno mu nemoze nitko nista tako da je ovo sigurna oklada
By royalac
#7827 Uniao Barbarense - Ponte Preta - Trebalo bi ići ispod 3 gola
Oostende - Woluwe - Na domaćina pala kvota drastično i jedino to bi moglo biti problem a inače 1

I:

Wichita St. - Pittsburgh - Glupo je govoriti koliko je Pittsburgh bolji a -4 bi trebalo biti lako.
California - UNLV - Stigao sam uplatiti po boljim uvjetima ali i -3.5 bi se trebalo nadoknaditi.