- 13 Jan 2023, 14:35
Zein over 3.5 ss 1.70
Kao sto znamo nema Yahie tako da bi Zein sa polja trebao biti prva napadacka opcija. U pripremna dva meca oba over,uzimao i po desetak suteva. Zadnje vrijeme igra odlicno i u Bukurestu i prelazi ovu granicu. Istina da imaju dosta igraca na toj poziciji ali ce se vjerovatno dosta i rotirati sa lijevog na srednji. Ko ima premier 2.5 granica mislim da je to penal.
Martinovic over 5.5 ss 1.70
Mislim da ce eksplodirati na ovom prvenstvu. Strasno dobar vanjski suter koji nastupa za Melsungen. Mislim da ce Karacic i Cindric tesko probijati do linije i da ce dosta ovisiti u sutu sa 8 9 metara gdje je Martinovic babo u ovoj reprezentaciji. Zbog toga ga najvise igram. U pripremnim mecevima 16 od 16 sut u dvije utakmice kontra Makedoniie i Izraela.
Capote over 4.5 ss 1.85
Ne mogu nigdje naci finalni roster koje je Rivera poveo na sp ali vidio sam da Franklisa nema a da je tu Capote iako je bio upitan jer se povrijedio na nekoj pripemnoj utakmici ali nije nista strasno cim je tu. Capote je strasan suter u ovoj postavi gdje nema Franklisa ce biti prva napadacka opcija s vana. Sjecamo se onog prvenstva u kataru kada je bio jedan od najboljih sutera prvenstva. Ne libi se sutirati ima ovlasti i mislim da ide preko 5 golova danas.
Dodacu ako mi se jos sta svidi.