Teo wrote:Cuo sam da se igra na ovo Dugopolje, da li to ima smisla, vidio sam da ovdje ima ljudi koji prate hrvatski fudbal?
Ne kazem da nece dobit al ne vidim neki veloki razkog zasto igrat na Dugopolje. BB je kuci nezgodna ekipa. Maznili su Vukovara nedavno kuci koji je 3 klase jaci od Dugopolja
Edit: sorry pomjesao, Dugopolje igra kuci s Vukovarom
Brighton - Wolves 1
Leipzig - Hoffenheim 2.5+
kv 2.18
Brightona ću forsirati svaku do kraja prvenstva kad god budu favoriti u utakmici jer vidim veliki potencijal u ovoj ekipi. Prošlu su bili favoriti pa izgubili od Nottinghama, ali ne zanima me jer očekujem danas pobjedu iako im na megdan dolazi ekipa kvalitetnija od Foresta. Brighton se nalazi na 8.mjestu, ali sa čak 3 utakmice manje od petoplasiranog Tottenhama. Kada bi išli raditi tu neku hipotetičku računicu, kada bi te 3 utakmice nadoknadili sa 3 pobjede bili bi lagano na 5. mjestu sa 3,4 boda više od Tottenhama. Kao što sam rekao, srušili su me prije par dana protiv Foresta koji je zabio 3 gola sa 25% lopte u posjedu. Danas kreće serija utakmica na Amexu za Brighton, u sljedećih 9 dana odigrat će 3 kola na svom stadionu i danas moraju krenuti sa pobjedama. Wolvesi u dobroj formi, nizaju neke bitne pobjede protiv konkurenata za ispadanje, ali većinu bodova i dobru igru prikazuju na svom Molineuxu, kada idu u goste često to ne biva tako. Zadnjih 5 gostujućih imaju 3 poraza i 2 remija, protiv Foresta i Fulhama, dok Brighton na Amexu zadnja 4 susreta ima 4 pobjede. Vjerojatno je i tom porazu od Foresta uzrok bio psihička i fizička iscrpljenost od FA Cupa i propuštene prilike za finale i vrijeme je da se resetiraju i vrate na stare staze pobjeda. Brighton je za mene pod De Zerbijem top6 ekipa i moraju izboriti izlazak u Europu, a danas je vrijeme da demonstriraju silu i pokažu da pripadaju vrhu tabele.
Cijela bundes me danas vuče na golove, zasad biram ovo. Leipzig nakon loše forme koju su okrunili blamažom protiv Mainza početkom mjeseca su se vratili koliko-toliko u ritam. Nakon toga nanizali su 3 pobjede i prošli vikend je došao poraz od Leverkusena koji igra fenomenalno, iako je Leipzig i tu zaslužio neki bod. Zbog tog lošeg perioda rezultata u trećem mjesecu zakomplicirali su si top4 i put u LP stoga je vrijeme da danas krenu napadački. U goste dolazi Hoffenheim, gori im pod nogama, svaka utakmica je važna u borbi za opstanak i vidim danas otvorenu utakmicu. Očekujem da će Leipzig zapeti od starta i u prvih pola sata već zabiti, što će natjerati Hoffenheim da se otvori i da vidimo jednu zanimljivu utakmicu. Hoffenheim ima igrače koji mogu pogoditi poput Krame i Beboua, kao i Baumgartnera, ali im je ove sezone Angelino po boku itekako dobro pojačanje za naprijed jer svojim centaršutevima može ugroziti gol svake ekipe. Vidim ovdje danas otvorenu utakmicu, pogotovo ako Leipzig pogodi u uvodnih pola sata kao što očekujem, a i da ne bude tako, Hoffenheim itekako može zabiti i pokrenuti utakmicu.
Leipzig - Hoffenheim 1
Koln - Freiburg X2
Brentford - Nottingham pik1
uk kv 3
Ove ću ukratko jer brzo počinju.
Freiburg ima danas protivnika koji ne može ni gore ni dole na tablici, zlatna sredina. Međusobno danas igraju Union i Leverkusen, tu se može svašta zakomplicirati, npr da Union gubi onda Freiburg eventualnom pobjedom ide na 3. mjesto, ali pošto je triple pokušat ću sa sigurnijom opcijom, dvoznakom. Koln dobro igra, ali zadnje 4 ligaške doma 2 remija i 2 poraza, Freiburg u gostima 2 remija 2 pobjede. Imaju nikad bolju priliku nego ove sezone za top4 i nadam se da danas mogu do pobjede, ili makar do boda.
Leipzigu, kada sam malo detaljnije gledao raspored ovog kola, je imperativ pobjeda. Kao što sam gore napomenuo, Union ima težak meč, a i Freiburg eventualnim remijem može pasti na 5. mjesto ukoliko Leipzig dobije. Nkunku i Werner u vrhu napada startaju, očekujem golijadu i laganu pobjedu.
Nottingham nema šanse da veže dvije utakmice sa pozitivnim ishodom, pogotovo da uzmu i Brentfordu i Brightonu bodove. Prošlu ih je sreća pomazila, danas padaju. Napad Toney-Mbeumo je ubitačan ove sezone, a sada se u startera polako profilirao i mladi Schade koji mi izgleda dosta solidan prospekt. Čvrsta obrana nazad, na vratima jedan od boljih golmana ove sezone Raya, a Henry se sa lijevog beka dosta uključuje u napad i svojim centaršutevima upošljava Toneya. Mislim da ide čista pobjeda, ali ogradit ću se i da vodstvo na poluvremenu može već biti dobitna oklada.
Dubl lost, bilo je kako sam i očekivao, Leipzig poveo u uvodu ali se poslije ni jednima ni drugima nije nista posebno igralo, krivo mi samo radi Brightona na tom dublu koji je razbio
Cadiz-Valencija over 5.5 cards
Espanyol - Getafe over 5.5 cards
- moram ovo napasti, nemaju šta čekati klubovi, tablica sve govori i ovo će biti na nož, ogradio sam se za -1 karton na obe tekme. Suci dobri .
- veliki rivali, iz istog grada, pa probat na kartone, ali niži stake
SergioRodriguez wrote:Roma- Milan 5.5 kartona over 1.83 bet365
U 84 5 zutih, 10 minuta nadoknade i 2 gola padnu i ostane na 5...jebem te zivote
SergioRodriguez wrote:SergioRodriguez wrote:Roma- Milan 5.5 kartona over 1.83 bet365
U 84 5 zutih, 10 minuta nadoknade i 2 gola padnu i ostane na 5...jebem te zivote
Gledao sam tekmu, nije imao elemenata za kartone, premalo faula, i malo grubih startova, kamilica. Pik je bio na mjestu ali to je jednostavno tak
Jeffrey wrote:SergioRodriguez wrote:SergioRodriguez wrote:Roma- Milan 5.5 kartona over 1.83 bet365
Gledao sam tekmu, nije imao elemenata za kartone, premalo faula, i malo grubih startova, kamilica. Pik je bio na mjestu ali to je jednostavno tak
Ma vidio sam samo 15 faulova...ali kad do 84 vec izvadi 5 onda ocekujes sa 10 min nadoknade da ce bit jos nesto