Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By markovic
#7893 Pozdrav, ljudi, pratim vas dugo pa cu probati i ja nesto da predlozim...

B.Brown (17.5), manje - Bobi Braun, koji igra najbolju kosarku karijere otkad je stigao u Sijenu... Medjutim, u zadnjih mesec-dva kladionice konstantno stavljaju visoku granicu na njega a vec je procitan od strane protivnika i em je u padu forme, em se protivnicki igraci najvise fokusiraju na njega, ja ga igram vec 4-5 puta na under i redovno prolazi... Samo je jednom presao granicu u zadnja 2 meseca, i to 18. januara protiv Olimpijakosa... Zadnjih 5 utakmica u EL daje 18, 13, 12, 17, 8 i ne prelazi granicu. Veceras igraju protiv Besiktasa koji jeste raspad ekipa ali mislim da ce opet sva paznja biti usmerena ka njemu i da nece "poludeti" pred Turskim navijacima za koje znamo kakvu atmosferu prave. Ja cu ga ispratiti, zasluzio je, doneo mi je lovu vise puta :)
By UncleDrew
#7895 Listić:

2.5/BiH - Grčka manje 1,60

Mislim da je ovdje sve jasno ko dan ovo je borba za prvo mjesto nitko neće srljati nego će se strpljivo igrati a i poznato je kako Grčka igra i većinom idu na manje golova.Prva utakmica je završila 0:0.

Hrvatska - Srbija 1 1,80

Ovdje isto nemam šta puno pričat Hrvati su puno kvalitetnija momčad od Srba i uz domaći teren i pune tribine sve osim pobjede Hrvatske bi bilo iznenađenje.

Nizozemska - (Niz-Est) 1.tim pobjeđuje bez primljenog gola DA 1,35

Mislim da će teško Estonija dati gol na ovoj utakmici a o pobjedi Nizozemaca ne treba uopće trošiti tastaturu.

Njemačka - (Kaz-Nje) 2.tim pobjeđuje bez primljenog gola DA 1,50

Ista stvar kao za prošli par ovo će Njemačka lagano rješit i nadam se da neće primiti neki zalutali metak.

Kvota:5,83
Ulog:veliki
kladionica favorit sretno!!
By UncleDrew
MvP39 said

listic #1:

Urugvaj - Paragvaj 1 (1,58)
Urugvaj je trentno 5. na tablici, a Paragvaj posljednji, odnosno 9. Urugvaj mora pobjedivati ovako lose protivnike ako misli proci dalje bez playoffa jer ih to 5. mjesto vodi u playoff koji mozda nece proci. Ako se pomaknu samo jedno mjesto gore prolaze na SP. Urugvaj je izgubio od Bolivije, Kolumbije i Argentine, remizirao je sa Ekvadorom, a pobjedio samo jadni Peru. Ne smije si vise dopustati lose rezultate ako zeli proci dalje. Paragvaj je izgubio sve utakmice, osim Perua kojeg je pobjedio na domacem terenu 1:0. Ocekujem pobjedu Urugvaja jer igraju na domacem terenu i imaju odlicne igrace, samo im malo srece fali. Dovoljno je spomeniti Cavania, Di Mariu, Forlana i Suareza.

Hrvatska - Srbija 1 (1,7)
Puno analiza je napisano za ovu utakmicu danas pa necu duljiti. Hrvatska deifinitivno ima bolju momcad, a i u formi su. Uz sve to igraju pred vatrenim navijacima i trebaju im bodovi. Bijelo crvenaaaaaaaaa...!!

San Marino - Engleska(4,5) vise (1,6)
Necu ni za ovaj par puno pisati jer svi znate kolka je drzava San Marino, a o njihovom nogometu da ne govorimo. Engleska mora pobjediti ove specijalce i napraviti sto vecu razliku u slucaju izjednacenih bodova da ima veliku gol razliku. Ocekujem kisu golova od Engleza jer imaju dobar napad, a ako San Marino utrpa slucajno gol onda ce bit 10 golova (1:9).

Di Maria je brate argentinac al to nije ni bitno,nek jače kuca to SRCE VATRENOOOOOO Smile
By MvP39
UncleDrew said

MvP39 said

listic #1:

Urugvaj je trentno 5. na tablici, a Paragvaj posljednji, odnosno 9. Urugvaj mora pobjedivati ovako lose protivnike ako misli proci dalje bez playoffa jer ih to 5. mjesto vodi u playoff koji mozda nece proci. Ako se pomaknu samo jedno mjesto gore prolaze na SP. Urugvaj je izgubio od Bolivije, Kolumbije i Argentine, remizirao je sa Ekvadorom, a pobjedio samo jadni Peru. Ne smije si vise dopustati lose rezultate ako zeli proci dalje. Paragvaj je izgubio sve utakmice, osim Perua kojeg je pobjedio na domacem terenu 1:0. Ocekujem pobjedu Urugvaja jer igraju na domacem terenu i imaju odlicne igrace, samo im malo srece fali. Dovoljno je spomeniti Cavania, Di Mariu, Forlana i Suareza.

Puno analiza je napisano za ovu utakmicu danas pa necu duljiti. Hrvatska deifinitivno ima bolju momcad, a i u formi su. Uz sve to igraju pred vatrenim navijacima i trebaju im bodovi. Bijelo crvenaaaaaaaaa...!!

Necu ni za ovaj par puno pisati jer svi znate kolka je drzava San Marino, a o njihovom nogometu da ne govorimo. Engleska mora pobjediti ove specijalce i napraviti sto vecu razliku u slucaju izjednacenih bodova da ima veliku gol razliku. Ocekujem kisu golova od Engleza jer imaju dobar napad, a ako San Marino utrpa slucajno gol onda ce bit 10 golova (1:9).

Di Maria je brate argentinac al to nije ni bitno,nek jače kuca to SRCE VATRENOOOOOO http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-smile.gif

Jos nevjerujem sta sam napisao, otvaram tekme Urugvaja i citam sastav i procitam Di Maria, tek sam sad skonto da sam cito iz protivnickog tima. U zurbi nisam ni obraco paznju, da sam procito Messi i to bi napiso kaki sam kreten hahaha
By UncleDrew
MvP39 said

UncleDrew said

MvP39 said

listic #1:

Di Maria je brate argentinac al to nije ni bitno,nek jače kuca to SRCE VATRENOOOOOO http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-smile.gif

Jos nevjerujem sta sam napisao, otvaram tekme Urugvaja i citam sastav i procitam Di Maria, tek sam sad skonto da sam cito iz protivnickog tima. U zurbi nisam ni obraco paznju, da sam procito Messi i to bi napiso kaki sam kreten hahaha

hahaahha svakome se može desiti nego sam te ispravio da nebi ljudi krivo vidili pa onda pričali ovo ono znaš kako ide Laugh
By maxeta
mhkladionicar said

Nogomet, EUROPA: Svjetsko Prvenstvo - Qualification
18:00 Hrvatska-Srbija (zbroj zutih kartona over 6.5) DA @ 1.85

ovo ce biti zaista utakmica koji svi cekamo ne bi dao prednost nikome jer je ovo veliki derbi i siguran sam da ce biti dosta napeto na terenu zalosno je sto se o ovoj utakmici vise prica o nekim drugim stvarima nego o fudbalu ali takav je ovaj narod cini mi se da je srna rekao novinarima da je ovo fudbalska utakmica i da zeli da ostane na tome,ipak ocekujem veliki broj zutih kartona mozda cak i crvenih jer znamo svi kakva ce ovo biti utakmica bez obzira sto su svi oni profesionalci i jedni i drugi ce dati sve od sebe da dodju do pobjede i sigurno ce biti ostrih faulova samo kada pogledamo igrace jednih i drugih dosta tih igraca su poznati i po evropskim ligama da primaju dosta zutih kartona,ali jos jedan razlog sto igram over zutih je sudija radi se o turcinu Džunejt Čakiru koji je poznat po tome da lahko daje kartone on je sudija koji je dao naniju crveni karton u ligi prvaka protiv reala iako neki govore da je to vise bilo za zuti i toj utakmici je dao jos 5 zutih kartona,u ovoj utakmici ocekujem najmanje 7 zutih

Tenis, ATP - SINGL: Miami (SAD), tvrda podloga
20:00 Del Potro-Kamke (hendikep gemova +4.5) 1 @ 1.40

da odma napomenem u premier kladionici pise uvijek +4.5 dok u drugim -4.5 igram da ce del potro veceras pobjediti sa najmanje 5 gemova razlike sta reci za ovog covjeka odlicno je igrao na indian wellsu na kraju izgubio u velikom finalu protiv nadala 1:2 delpo je poveo 1:0 u setovima dok je u 2.setu imao vodstvo od 3:1 koje nije iskoristo na kraju izgubio 3:6,prije tog finala pobjedio je djokovica i murraya igrao je mozda svoj najbolji tenis i steta je sto nije pobjedio i nadala u finalu pokazivao je svoj snazni forhend kojeg je nadal tesko vracao upravo to je najjace oruzje delpa,veceras igra protiv njemca kamkea koji je za klasu slabiji od argentinca i ne vidim nacina da se suprostavi del potru vidi se to i po rezultatima prije ove iznenadjujuce pobjede protiv kavcica je gubio od troickog 6:3 6:3 pa od dancevica 4:6 0:6,berdycha 5:7 1:6,Benneteaua 6:3 6:2,gulbisa 1:6,4:6... u svakom mecu je gubio preko 4.5 gemova razlike i veceras ocekujem laganu pobjedu del potra

Nogomet, EUROPA: Svjetsko Prvenstvo - Qualification
19:00 Kazahstan -Njemačka (zbroj golova) 3+ @ 1.35

njemacka veceras ide u goste kazahstanu i sve osim uvjerljive pobjede njemaca bi bilo veliko iznenadjenje,njemacka kao i uvijek dominira u svojoj grupi i trenutno imaju tri pobjede i jedan remi i to protiv svedske kada su vodili cak 4:0 da bi na kraju zavrsilo 4:4,nakon te utakmice su igrali dvije prijateljske protiv nizozemske 0:0 i jednu protiv francuske gdje su pobjedili 2:1,njemacka voli igrati protiv ovih slabijih ekipa i uvijek idu da zabiju sto vise golova dosta su motivisani svi igraci jer njemacka ima na svim pozicijama dva,tri vrhunska igraca i svaki igrac hoce da se pokaze da bi sacuvao svoju poziciju u ekipi,u zadnjih 10 gostujucih utakmica samo jedna je bila ispod tri gola i to upravo ova prijateljska protiv nizozemske 0:0,domacini imaju samo jedan bod u kvalifikacijama i gol razliku 1:8 njemacka je prva i ima tri boda prednosti nad svedskom i veceras sam siguran da ce doci do pobjede sa najmanje 3 gola razlike jer nevjerujem da ce domacini zabiti gol njemackoj odbrani

...ja u podne uplatio u PSK , granica bila 5,5 kartona...
By MvP39
UncleDrew said

hahaahha svakome se može desiti nego sam te ispravio da nebi ljudi krivo vidili pa onda pričali ovo ono znaš kako ide http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

ma da, znam, hvala :D
By bukefal123
#7906 Toulouse-Tremblay 56.5 under 1.60
domaćin igra tvrdo pa igram ovo under, u zadnjih 6 međusobnih utakmica sve su išle under pa dns opet očekujem under... prosjek domaćina u prvenstvu je oko 54 gola po tekmi dok je kod gostiju prosjek oko visokih 59 golova, ali očekujem da domaćin nametne svoj tempo te kako će tekma otići u under...

Bremervaren-Ravensburger 5.5 over 1.60
ovo igram zbog međusobnih susreta u kojima je zadnjih 6 tekmi išlo preko, a samo 1 je išla under od posljednjih 12 utakmica....

Tipsarević-Sela 1 1.38
ovdje se nema šta puno dodati, solidna kvota... tipsa je puno kvalitetniji igrač, 9. na atp listi dok je sela 127....

FortunaWin:kvota 3.53
Ulog:8/10
By payomb
#7909 Hrvatska - Srbija 1 (1,75)

O ovoj utakmici je već sve rečeno i mislim da nije potrebno pisati neku posebnu analizu. Hrvatska daleko kvalitetnija momčad, pune tribine i vatrena atmosfera bit će dodatni podstrek za naše, makar je ova utakmica sama po sebi dovoljna motivacija. Uz to najvažniji igrači naše repke su u odličnoj, formi, pri tome prventstveno mislim na Modrića i Mandžukića, a i Ivica Olić je u odličnoj golgeterskoj formi.

Švedska - Irska 1 (1,48)
Gledao sam Šveđane par puta i oduševili su me atraktivnim nogometom. Momčad koja se vrati usred Njemačke sa 0:4 na 4:4 zasigurno vrijedi nešto. Irci me ne oduševljavaju, borbena su momčad, ali ništa više od toga. Muče se protiv svih protivnika, čak i onih znatno slabijih na papiru, poput Kazakhstana. Švedska u svojoj momčadi ima Ibrahimovića, koji je u vrhunskoj formi i čak i ako im neće ići, dovoljan je jedan bljesak takvog majstora da pobjede danas, dok s druge strane Irska takvog igrača u svojim redovima nema. Pobjeda Švedske!
By divljak
#7912 Hrvatska – Srbija hendikep 0:2 1 (5.5)

Hrvatska i Srbija odigrati će u Zagrebu utakmicu koja je iznimno važna u borbi za prve dvije pozicije u skupini budući da Belgija i Hrvatska imaju velikih šest bodova prednosti nad Srbijom nakon četiri kola, te novi poraz Mihajlovićevih izabranika može značajno smanjiti srpske šanse za plasmanom na Svjetsko prvenstvo. Za susret sa Srbijom motiva kod Štimca i njegovih igrača ne nedostaje, a s obzirom na sjajnu igru iz posljednje prijateljske provjere s Korejom samopouzdanje Hrvata je na zavidnom nivou. Stoga sam danas odlučio riskirati s hendikepom, jer ako Hrvatska zabije rani pogodak, nošeni hukom sa trbina ubzo bi mogao doći i drugi, a to bi značio raspad sistema za Srbiju i tada bi moglo biti golijade.