Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
#191359 Ja sam istu grešku prije 2 godine našao u formula kladionici. AO kvalifikacije žene, stavili granicu 26.5 gemova 1.30, treci set je odlučeno da će igrati do 10, i da će se računati kao 1 gem. Oni naravno nisu to znali, i uzeo sam 15 parova svih kvalifikacija under. Uplatio 100€ i prošao oko 8500KM. Isplatili su me ;)
By iDjoleQ
JohnnyNoCash wrote:Ja sam istu grešku prije 2 godine našao u formula kladionici. AO kvalifikacije žene, stavili granicu 26.5 gemova 1.30, treci set je odlučeno da će igrati do 10, i da će se računati kao 1 gem. Oni naravno nisu to znali, i uzeo sam 15 parova svih kvalifikacija under. Uplatio 100€ i prošao oko 8500KM. Isplatili su me ;)

Kao sto sam rekao gore Dzoni zavisi od kladionice do kladionice ko su vlasnici koliko je para u igri itd... Ako je jedan igrac i tiket neces se ici zamjeriti i ganjati nego ces isplatiti.
By iDjoleQ
corredore wrote:Pitanje je i jesu li svi Maxbetovi pod istim gazdom , mozda je Makedonac resio da ne dize frku

Mora biti isti vlasnik, samo je firma u toj drzavi :D BalkanBet je kupio 2 kladionice u Federaciji postavice firmu dole i ljude koji ce raditi ali na kraju dana sve je to ovaj iz Srbije
By braa1234g
iDjoleQ wrote:
BookmarkMafijasi wrote:Tuzba sa kladionicom je u principu tuzba sa drzavom

Pa realno gledano jeste :D Dacu Vam primjer iz Federacije jednog priredjivaca igara, slotova konkretno. Covjek drzi Rodeo energetsko pice, ima teretane, hotele, restorane, svoju proizvodnju hrane itd itd nema branse da nije uvezan i nema nesto svoje. Kako ces ti dobiti tuzbu protiv njega :D

A znas ko sam ja?
By iDjoleQ
braa1234g wrote:
iDjoleQ wrote:
BookmarkMafijasi wrote:Tuzba sa kladionicom je u principu tuzba sa drzavom

Pa realno gledano jeste :D Dacu Vam primjer iz Federacije jednog priredjivaca igara, slotova konkretno. Covjek drzi Rodeo energetsko pice, ima teretane, hotele, restorane, svoju proizvodnju hrane itd itd nema branse da nije uvezan i nema nesto svoje. Kako ces ti dobiti tuzbu protiv njega :D

A znas ko sam ja?

Ako si neka "civija" kako bi rekli kod nas u narodu isplatice ti ispod stola ostalo oboriti nece sigurno ici da padnu na sudu pa moraju sve logicno :D