Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#184463 I na kraju 5 komada sve iz igre, da su penali bili njegovi prolaz bez problema ali ovaj majmun imao druge ideje
By Rovinjez
#184853 Robert Weber over 5,5 (1,85) SS

Stara iskusnjara dovedena kao zamjena za Lindberga, ovi derbiji su sad pogotovo vazni jer je ludnica na vrhu tako da mozemo ocekivati 60 minuta za njega i uz penale da prebaci.

Sto se tice upita za reinkinda ja bi ga preskočio, ocit pad forme kod njega i iako ce igrat dosta nisam siguran da ce dogurati do 4 komada
By SergioRodriguez
#184856 Eric Johansson over 3.5 1.70 SS

Proslu sam se zajebao pa uzeo Reinkinda umjesto Erica i pozalio. Eric Johanson je svedski lijevi vanjski, strasan suter i nijedna obrana mu nije problem. Visok je, cesto skace iz mjesta i torpedira golmane ali cesto uzme i koji nerezonski sut. Danas je za Kiel jako bitna utakmica i od njega se ocekuje da povuce. Rotira se sa Bylikom ali mislim da ce on dobiti puno vecu minutazu i ovih 3.5 sto nasi nude je odlicna granica.

Uhvatio je odlicnu formu, dao je 6 Bukurestu u lp a 7 Meslungenu u bundesligi. Prije toga je odigrao 2 odlicne utakmice za Svedsku protiv Spanjolaca i zabio 5 i 7 komada. Ako uzme svoju dozu suteva a trebao bi onda je 4 komada nista za njega.

U derbijima uvijek povuce pa je recimo dao Magdeburgu prije mjesec dana 9 komada.

Svida mi se i Gidsel na 5.5 s druge strane ali Eric mi je glavni par danas
By SergioRodriguez
#184858 Lenny Rubin over 4.5 1.72 bet365

Meni jedan od zahvalnijih igraca za over. Svicarski reprezentativac i lijevi vanjski Wetzlara je izrastao u odlicnog igraca. Jako rijetko razocara pa je za klub zabijao redom 1,6,7,3,6,6...

Proslo kolo je totalno podbacio sa sutem 1/6 i vjerujem da nemoze zaredsti sa dvije tako lose utakmice. Svoje suteve uzima i redovno je na 12,13 pokusaja osim ako je bas los kao proslo kolo.

Odgovsra mu danasnji protivnik pa je presao ovu granicu protiv njih u zadnja 4 susreta

Na betu mi se jos svida rod 3+ kao neki dodatak ovom paru ako mu je ovo malo
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Eric Johansson over 3.5 1.70 SS

Proslu sam se zajebao pa uzeo Reinkinda umjesto Erica i pozalio. Eric Johanson je svedski lijevi vanjski, strasan suter i nijedna obrana mu nije problem. Visok je, cesto skace iz mjesta i torpedira golmane ali cesto uzme i koji nerezonski sut. Danas je za Kiel jako bitna utakmica i od njega se ocekuje da povuce. Rotira se sa Bylikom ali mislim da ce on dobiti puno vecu minutazu i ovih 3.5 sto nasi nude je odlicna granica.

Uhvatio je odlicnu formu, dao je 6 Bukurestu u lp a 7 Meslungenu u bundesligi. Prije toga je odigrao 2 odlicne utakmice za Svedsku protiv Spanjolaca i zabio 5 i 7 komada. Ako uzme svoju dozu suteva a trebao bi onda je 4 komada nista za njega.

U derbijima uvijek povuce pa je recimo dao Magdeburgu prije mjesec dana 9 komada.

Svida mi se i Gidsel na 5.5 s druge strane ali Eric mi je glavni par danas

Eric haubica 4 komada u 12 minuta :D :D
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Lenny Rubin over 4.5 1.72 bet365

Meni jedan od zahvalnijih igraca za over. Svicarski reprezentativac i lijevi vanjski Wetzlara je izrastao u odlicnog igraca. Jako rijetko razocara pa je za klub zabijao redom 1,6,7,3,6,6...

Proslo kolo je totalno podbacio sa sutem 1/6 i vjerujem da nemoze zaredsti sa dvije tako lose utakmice. Svoje suteve uzima i redovno je na 12,13 pokusaja osim ako je bas los kao proslo kolo.

Odgovsra mu danasnji protivnik pa je presao ovu granicu protiv njih u zadnja 4 susreta

Na betu mi se jos svida rod 3+ kao neki dodatak ovom paru ako mu je ovo malo

Rubin 4/7...ostao kratak za 1 gol :(