Robo21 wrote:Široki - Posušje
X2 - 2.1![]()
2 - 5.4![]()
Premier
Nisam doma pa necu detaljno
Mislim da je ovo ipak malo previše, istina je da je široki favorit i da su u igri za Europu ali susjedski derbi uvijek donese iznenađenja pa tako očekujem i ovdje danas. Forma slična, maltene ista, Siroki zadnje 4(3 poraza i 1 pobjeda), Posušje identično. Gostima gori pod nogama, Tuzli su prije dva kola vratili dug iz prošle sezone i zatim Zrinjski odnio pobjedu u utakmici gdje su se svi nadali nekom bodu. Međusobno igraju Tuzla-Sloga, Igman-Leotar a danas očekujem da Sloboda izgubi od Zrinje kako bi na svom terenu prenijeli slavlje prvaka prošli vikend iz Posušja. Posušje igra sa svim jakim iz gornjeg dijela tabele i ovdje im je najbolja šansa.
Generalno su navijacki ova dva susjedna kluba sukobljena jer Siroki je, iz mnogo izvora, prošle godine nastojao izbaciti Posusje iz lige prodavajući bodove Leotaru i ostalima kako bi iz proračuna izvukli vise novca jer naravno, bili bi jedini prvoligaš u svom kantonu. Očekuje se kao i svaki put veliki odaziv gostiju na tribine Pecare, dok su domaćini generalno poznati po tome da stadion pune samo protiv Zrinjskog i Sarajeva, ili eventualno ako ekipa igra dobro. Sada je forma losa samim tim širokobriješka publika cesto propusta utakmice svog kluba i mislim da bi na tribinama moglo bit egal. Ocekuje se lijepo vrijeme bez padavina pa ne bi trebalo faliti ljudi na tribinama a ni kvalitete na terenu
Sudac Musa iz Čitluka, obzirom da gostima gori doslovno i ovo im je skoro must win tekma, ne bi se cudio da je Musa dobio kovertu sa posuske adrese i da bi se i tu mogao ocekivati neki poguranac ako bude potrebe.
U međusobnom skoru široki daleko uspješniji, ali u svim utakmicama ako pogledate statistiku, Posušje je vecinski bio ravnopravan protivnik ili čak bolji.
Danas je dan D za Posušje i dosta će im se toga matematički razriješiti nakon ovog kola jer igraju svi iz donjeg doma međusobno, tako da očekujem puni angažman i napad na sva tri boda, ali ograditi ću se i sa x2 što je sasvim pristupacna kvota za duplanje.
Zaslužena podjela bodova
JohnnyNoCash wrote:Bravo RoboVjeruj da sam mislio ispratiti, i zaspem na kauču
Hvala, hvala
Jeffrey wrote:Par utakmice kartoni ili fauli;
Lens-Marseille over 24.5 faula Favbet 3/10 1.8![]()
Herta - Stuttgart over 4, bet 1.72 8/10![]()
Freiburg -Leipzig over 4.5 bet 2.02 2/10![]()
Cremonese - Spezia over 5 bet 1.85 2/10![]()
Milan- Lacio over 4.5 betbuilder 1.53 3.5/10![]()
Roma-Inter over 5.5 bet koef 2 stake 2/10![]()
Benfica-Braga over 6 bet 1.85 5/10![]()
- vjerujem da preko 60% dolazi i to je plus, uzeti u singlu, a Herta najsigurnija to dolazi
Odličan jučer dan na kartonima, sve sigurnije prošle, šteta što još Roma Inter nije pao taj jedam još ali nećemo se žaliti
San o tituli kod nas topnika živi još uvijek. Upao je Arsenal u rezultatsku krizu a sve počinje od one utakmice sa Liverpoolom, kad smo ih nadigrali u prvom pol 0-2 i onda psihički pali da bi do kraja meča spašavali živu glavu. Od te utakmice krecu problemi i kriza, a jednostavno nema dovoljno širine da bi se mogao pokoriti City koji i sa drugom postavom lagano riješava utakmice. Newcastle opasno nezgodan zadnjih par kola, i ovo bi mogla biti odlučujuća tekma u borbi za titulu. 13 golova u zadnje 3 utakmice a svi pamtimo onu pobjedu 6-1 protiv Tottenhama prije par sedmica.
Teška utakmica, težak protivnik, ali sam uvjeren da obje ekipe postižu minimalno po gol, ja se nadam da neki late game winner može upasti u gol švraka, ali kako igraju, vjerujem da bi i City također namučili. Prva utakmica sezone bez golova, Arsenal je bio konkretniji, a vjerujem da i jedni i drugi će krenuti napadački od samog starta meča. Arsenal u borbi za titulu, Newcastle da sačuva treće mjesto i izlazak u Ligu Prvaka nakon 20 kusur godina
ANTWERPEN-GENK 4,5 KARTONA VIŠE
sudac Lambrechts vrti se oko 4 kartona, ovo je derbi za titulu, kad ako ne sad, ima da sve izgori, stadion raspordan, domacin pobjedom postaje lider, vise nego dovoljno razloga da bude rata na terenu
BJELOVAR-MARSONIA 1X
Gosti bez nekoliko igraca dosli u Bjelovar, domacin bolja ekipa, sa novim trenerom u premijeri pred domacom publikom, uzeli bod proslo kolo tada lideru u Plocama, danas ocekukujem 3 boda ali eto idemo sa x osigurati
Premier
Brzo počinje pa ne dužim. Ukratko, davno sam napisao da, što se mene tiče, Leotar i Sloboda ispadaju. Igman ne igra uopće loše i predvođeni drugim najboljim strijelcem lige Ramićem danas moraju po pobjedu. Sljedeće 3 su im iznimno teške, Velež i Sarajevo na strani te Tuzla doma. Mislim da u ove dvije domaće moraju tražiti 6 bodova za opstanak u ligi. Leotar se ne može sastaviti sa životom, zadnjih 5 uzeli 2 boda uz gol razliku 1:7. Sudi najbolji bh sudac Peljto, ne dajem Leotaru nikakve šanse + još (ako se ne varam) nisu dobili licencu za sljedeću sezonu tako da bi im najbolje bilo da presele u drugi rang.