Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#65469 Gran Canaria-Murcia 1 1,1
San Antonio-Minnesota 1 1,2
Cilic-Evans 1 1,2
Berdych-Harrison 1 1,2
Wawrinka-Johnson 1 1,3
Isner-Zverev 1 1,55
Tsonga-Lajovic 1 1,1
Bayern-Lietkabelis 1 1,15
Thiem-Thompson 1 1,3
Goffin-Stepanek 1 1,3
Barcelona-Efes 1 1,45
Milano-Galatasaray 1 1,5
Fener-Panathinaikos 1 1,4

Formula:24,93

Igra se od vcrs do cetvrtka, prva u 21, analizirajući sve parove dosa sam do zaključka da svaki par ima value,znam kako vecina gleda na tikete s velikim brojem parova, al u mene je strasno visok ulog na ovu kvotu 24,93 i eto podijelio sam je s vama da bar neko isprati i zaradi nesto
By Michael Jordan23
#65594 Poserem se u usta retardirana,žvalava Marinu Čiliću hvatam Matthews-a manje od 15,5 hvatam Wigginsa manje od 18,5 ipo hvatam Troickog vise of 36,5 gemova(47 na kraju bilo) i svaka od ove tri kvote po 1.85 i stavljam Čilića cisto da pojacam kvotu a kvota na njega bila 1.20, sedmi teniser sveta da ovako izgubi..zelim mu sve najgore Da Bog dao da nikad turnir vise nijedan ne osvoji
By Rudy5
#65608 lik je imao sve, set i brejk u drugom setu , kontrolu nad mečom , vraca ga u zivot , poklanja mu svoje servis gemove umjesto da povede lagano 2-0 i rutinira mec, evans proigra i nazalost deja vu po ko zna koji put u njegovoj karijeri . Neke se stvari ocito nikada nece promijeniti
By CP3_BG32
#65626 G Dimitrov vs Chung -6.5 h2 2km

Mladi Chung jedan od najvecih prospekata tenisa.Dimitrov je to bio nekad Ali Kako godine odmicu pokazuje da od njeg nema nista.Chunga Sam pratio prosle godine do one povrede.Vratio se pred kraj godine osvojio par turnira po aziji mada smijesnih turnira.Prvo kolo prohujao Sa 3-0 protiv perspektivnog Oliva.Za prolaz ovog Para potreban je po jedan brejk u svakom setu.Ocekujem cak da Chung uzme set.

Sretno Ko prati :mrgreen:
By Rudy5
#65726 Kakav mec Istomina, svaka cast, cak je mogao dobiti i drugi set al je djokovic spasio 2 vezane Set lopte s 2 servis winnera al je eto izvanrednim tenisom u zadnja 2 seta izvukao mec
U zadnje vrijeme cesto protiv njega autsajderi odigraju mec karijere , al to dovoljno govori u kakvom je on stanju
By Michael Jordan23
#65791 Malo ova tema treba da se aktivira,da ljudi cesce daju predloge sinoc Foghnini-Paire i kvota na Paire 2.20 i vuce me da odigram jer znam da je kvalitetan ali odustao sam i covjek dobija hahahha,uglavnom sto sam htio reci po meni na tenisu se mogu uzeti neke pare,sinoc Edmund koji je 47 na svijetu igra sa Carreno-Busta koji je 31.na svetskoj rang listi,e sad ne vezano ko je u kakvoj formi Carreno ako je 16 mesta ispred Edmunda mora biti favorit makar blagi kad ono kvota na Edmunda 1,70 a na Carrena nesto malo preko 2 i sto se desilo Carreno-Busta ga otrese sa 3-0 po setovima(sto je realno bilo jer iako 16 mesta nije previse opet je trebao biti favorit tako da jos ne znam kako je kvota na Edmunda bila manja ali dobro)Tako da ljudii igrajtee tenis i dajte predloge :D :D :D
By CP3_BG32
CP3_BG32 wrote:G Dimitrov vs Chung -6.5 h2 2km

Mladi Chung jedan od najvecih prospekata tenisa.Dimitrov je to bio nekad Ali Kako godine odmicu pokazuje da od njeg nema nista.Chunga Sam pratio prosle godine do one povrede.Vratio se pred kraj godine osvojio par turnira po aziji mada smijesnih turnira.Prvo kolo prohujao Sa 3-0 protiv perspektivnog Oliva.Za prolaz ovog Para potreban je po jedan brejk u svakom setu.Ocekujem cak da Chung uzme set.

Nikad laksi sing decko uzeo i set :mrgreen:
By CP3_BG32
#65832 Ove li admini reagovati na parove bez analize ?

Darcis vs Seppi 1 2.15

Darcis se konacno vratio na pocetku jedne sezone.Igra sjajno.Ono sto mu ide u prilog ovom tipu jeste ritern kojeg je demonstrirao protiv grotha koji je jedan od boljih servera na atp turu.Sa druge strane Seppi.Prekaljeni majstor.Dobio Kyriosa u 5 setova.10-8 u petom za skoro 3.5 sata igre.Mislim da je Darcis dosta spremniji.Igrao Sam ovo u singlu.

By Rudy5
#68024 F.Lopez-B.Paire 2 1,90

Ne pamtim kad je Lopez bio u vako očajnoj formi , vecinom njegov tenis ovisi o servisu koji je praktični nesta ove godine, ne doslovno nego ni blizu mu servis nije kao sto je bio proteklih sezona,cak je umalo izgubio protiv veterana Benneteaua prethodni mec( benneteau ima mec loptu)a paire luda glava more dobit 99 posto tenisača kad ima dan , a igra prid domaćom publikom , podloga mu pase a i bio je odlican protiv mladog khachanova u prvom kolu , te mi sve naginje na stranu pairea