Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By dr.Mas
dr.Mas said

17:30h Hamburg-wolsburg prvo polureme 2 -kvota 3.65 2/10
Ovde ocekujem otvorenu utakmicu posto se obe ekipe bore za 6. mesto sto bi ih odvelo indirektno u LE,trenutno je blizi Hamburg,ali mislim da je wolsburg eksplozivniji i da ce pre da postigne gol,dok ce hamburg cekati priliku iz kontre..Poslednjih 4 gde je ham. bio domacin samo jednom je bio x na poluvremenu,u svim ostali wols. je zavrsio 45min. sa prednoscu..

17:00h Man. jun. -Chelzi GG&3+ ,kvota 1.96 6/10
Celzi zeli direktan plasman u LS i potrudice se max,dok je Junajted siguran i igrace opusteno ,a samim tim ce i stvarati ogromne probleme protivniku sa kojim tradicionalno igra utakmice sa mnogo golova i rekao bih sa puno vatrometa.U poslednjih 7 medjusobnih dok je Man. bio domacin svaki put je tip prolazio,tako da ne sumnjam da ce to i sad da bude slucaj..

18:00h Univerzad chile-kolo kolo 3-5 ,kvota 1.7 5/10
Moram priznati da njih pratim uglavnom statisticki,ali ih igram vec dve godine i moram priznati da su mi doneli fine novce-jednostavno su predvidljivi iako samo prvenstvo bas i nije i stalno pocinje sa nekim oscilacijama. Pocetak i kod jednih i kod drugih je toplo hladno,ali sto se tice medjusobnih tekmi u poslednjih 5 kad je Univerzad bio domacin uvek je bilo izmedju 3-5 golova,tako da jednostavno idem na nastavak serije..

Srecno svima..

Prosao Univ.-Kolo, znaci 1/3 prosao-chelzi i wolsburg nista,ali sta da se radi,takav dan...Ako ste odigrali sva tri singla po ovom ulogu bili bi ste za 0.5 jedinica u plusu sto i nije tako lose(sve je bolje od minusa i nule) :D
By Master Yoda
MasterYoda said

Manchester Utd/odg-Chelsea DA 1,60

ovdje očekujem otvorenu utakmicu s obje strane, United je već osvojio naslov i ove utakmice do kraja mu samo služe za odrađivanje posla, Chelsea se s druge strane bori sa Arsenalom i Tottenhamom za ligu prvaka i nema što čekati u ovoj utakmici, i tradicionalno na njhovim utakmicama pada dosta golova uz opciju oba daju gol, ovo su rezultati na zadnjih 5 utakmica kada je United bio domaćin: 2:2, 3:1, 2:1, 2:1, 1:2. Isto tako obje ekipe su u dosta dobroj formi i postižu puno golova tako da bi bilo pravo čudo da svaka ekipa u 90 minuta ne postigne barem po jedan gol

HNK Rijeka-Dinamo Zagreb 1x 1,55

u HNL-u je sve već poznato, Dinamo je već otkad novi prvak i dosta opušteno igra preostale utakmice, Rijeka se bori za 3.mjesto sa Splitom i Hajdukom. Ako žele nasstaviti taj san danas moraju dobiti aktualnog prvaka kod kuće, to im nije strano pošto su već dobili Dinama ove sezone na Kantridi i to sa visokih 3:0, isto tako treba napomenut da je Rijeka u jako dobrim odnosima sa alfom i omegom Dinama Zdravkom Mamićem koji je javno nekoliko puta rekao da mu je Rijeka drugi najdraži klub u Hrvatskoj i da bi volio kada bi oni jednog dana osvojili naslov prvaka, sigurno je i njemu više drago vidjeti Rijeku na 3.mjestu nego naprimjer Splita ili Hajduka, ali kako bilo da bilo, vjerujem da Rijeka može barem do neriješenoga rezultata na domaćem terenu

lose, ovaj united igrao totalno nezainteresirano
By johnny K.
#10477 SUNDERLAND - STOKE (zg/3,5) - 1
Sunderland je jos uvijek u borbi za opstanak.Trenutno su 17. u ligi, na zadnjem mjestu koje im osigurava ostanak u ligi.Stoke je s druge strane 11. i osiguran je u prvoj ligi te cemo ih gledati i dogodine.Da puno ne duljim, od Sunderlanda sutra ocekujem napad, jer im za vratom dise Wigan koji ima samo 2 boda manje od njih.A ako Stoke nesto radi dobro to je obrana.Primaju jedva gol po utakmici, a zabijaju manje od jednog gola po utakmici, te na njegovom mecu gledamo prosjecnu samo 2 gola.Sunderland je ipak nesto atraktivnija ekipa koja nesto pokusava u napadu.U zadnjim 10 meceva Stoke 7 puta je bilo manje od 3 gola,ukljucujuci zadnja 3 meca.Na zadnjih 10 Sunderlandovih utakmica 4 puta je bilo manje golova, s obzirom da primaju puno vise golova nego sto daju, a Stoke je jako slaba napadacka ekipa.
By Tau_Pai_3
#10494 Pokusat cu na manji ulog:
Gimeno T - F. Lopez 2 2.10
Mislim da je prevelka kvota na Lopeza. Iako nije dugo igrao na sljaci, u zadnje vrijeme je u solidnoj formi.
Sa druge strane Gimeno ima 5 poraza zaredom i mjesec i pol je bez pobjede. U zadnjih 10 meceva na zemlji ima 8 poraza i 2 pobjede.
Iako to mozda nije dobar pokazatelj, ova dva igraca sreli su se u 2011. kada je Lopez pobjedio 2:0
Tako da ja cu pokusati na neki manji ulog na Lopeza :)
By Dzeva Melo
Tau_Pai_3 said

Pokusat cu na manji ulog:
Mislim da je prevelka kvota na Lopeza. Iako nije dugo igrao na sljaci, u zadnje vrijeme je u solidnoj formi.
Sa druge strane Gimeno ima 5 poraza zaredom i mjesec i pol je bez pobjede. U zadnjih 10 meceva na zemlji ima 8 poraza i 2 pobjede.
Iako to mozda nije dobar pokazatelj, ova dva igraca sreli su se u 2011. kada je Lopez pobjedio 2:0
Tako da ja cu pokusati na neki manji ulog na Lopeza http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

nadam se da ce proc al pazi mali, lopet nije ni sjenka onog igraca u zadnje 2 godine, svemu dodje kraj znas i sam..
By Tau_Pai_3
Dzeva Melo said

Tau_Pai_3 said

Pokusat cu na manji ulog:
Tako da ja cu pokusati na neki manji ulog na Lopeza http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

nadam se da ce proc al pazi mali, lopet nije ni sjenka onog igraca u zadnje 2 godine, svemu dodje kraj znas i sam..

FT 2:1
eh jebiga.. nije prosao nazalost, iako je dobro krenuo u prvom setu poslije je pao skroz..
By johnny K.
johnny K. said

SUNDERLAND - STOKE (zg/3,5) - 1
Sunderland je jos uvijek u borbi za opstanak.Trenutno su 17. u ligi, na zadnjem mjestu koje im osigurava ostanak u ligi.Stoke je s druge strane 11. i osiguran je u prvoj ligi te cemo ih gledati i dogodine.Da puno ne duljim, od Sunderlanda sutra ocekujem napad, jer im za vratom dise Wigan koji ima samo 2 boda manje od njih.A ako Stoke nesto radi dobro to je obrana.Primaju jedva gol po utakmici, a zabijaju manje od jednog gola po utakmici, te na njegovom mecu gledamo prosjecnu samo 2 gola.Sunderland je ipak nesto atraktivnija ekipa koja nesto pokusava u napadu.U zadnjim 10 meceva Stoke 7 puta je bilo manje od 3 gola,ukljucujuci zadnja 3 meca.Na zadnjih 10 Sunderlandovih utakmica 4 puta je bilo manje golova, s obzirom da primaju puno vise golova nego sto daju, a Stoke je jako slaba napadacka ekipa.

WIN !!! Cool
Sunderland - Stoke 1:1 ( O'Shea (63) - Walters (9) ) Laugh
By johnny K.
#10528 ROMA - CHIEVO KP - 1 (1,25) , ROMA - CHIEVO (zg/3.5) - 2 (2.00)
Roma je jos u igri za Ligu Prvaka.Tesko da ce ostvariti plasman s obzirom da im Milan bjezi 7 bodova, no njima vec opasnost prijeti s donjega dijela ljestvica.Za vratom im dise Udinese, kao i veliki rival Lazio ,tako da je vecerasnja pobjeda samo rutina za njih.Chievo je osigurao mjesto u prvoj ligi i dogodine, iako matematicki nisu.Ostala su 3 kola do kraja, a Palermu bjeze 8 bodova.Roma je ekipa na cijim utakmicama pada 3.5 gola, sto je najvise u talijanskoj ligi, i to uvjerljivo.Mislim da ce danas ici na uvjerljivu pobjedu i sebe dodatno zadrzati u mjestu koje vodi u Europsku ligu...

kladionica : PREMIER
By UncleDrew
#10533 -5.5/Split - Zagreb 2 1,85

Ovdje su kladionice malo i podcijenile Zagreba po mome mišljenju iako nisu ni oni bog zna šta imaju samo 2 pobjede ali ni Split nije puno bolji imaju problema s ozljedama(Mimica,Vujčić) i tu su sada većinom mladi igrači kojima je ovo 1. sezona u seniorima i Zagreb na čelu sa Carom mislim da može stvoriti ovdje dosta problema Splitu čak i pobjediti ali ako i ne uspiju vjerujem da će pokriti ovaj hendikep i ne izgubiti više od 5 razlike.
By johnny K.
johnny K. said

ROMA - CHIEVO KP - 1 (1,25) , ROMA - CHIEVO (zg/3.5) - 2 (2.00)
Roma je jos u igri za Ligu Prvaka.Tesko da ce ostvariti plasman s obzirom da im Milan bjezi 7 bodova, no njima vec opasnost prijeti s donjega dijela ljestvica.Za vratom im dise Udinese, kao i veliki rival Lazio ,tako da je vecerasnja pobjeda samo rutina za njih.Chievo je osigurao mjesto u prvoj ligi i dogodine, iako matematicki nisu.Ostala su 3 kola do kraja, a Palermu bjeze 8 bodova.Roma je ekipa na cijim utakmicama pada 3.5 gola, sto je najvise u talijanskoj ligi, i to uvjerljivo.Mislim da ce danas ici na uvjerljivu pobjedu i sebe dodatno zadrzati u mjestu koje vodi u Europsku ligu...

kladionica : PREMIER

neznam zasto uopce igram ovu smijesnu ekipu, kada njih Chievo dobiva.Ne vjerujem kako su se opustili kao da igraju protiv cetveroligasa.Nakon ovog, volio bi da ispadnu iz EL.
Zasada 4/8 ,Roma sjebala statistiku Cry
Bit ce bolje sutraCool