Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By toshiba86
#174149 A jeb ko će kužiti te razrade.Jer to inače ne igram .Bio mi neki čudan tečaj gledam 1x nije nisam ni kužio da je ono 3.5 gola hehe.A dobro bitno da ti prošlo.
By JohnnyNoCash
#174278 Nishioka - Popyirin 21.5+ 1.60 Mozzart 01:30 Adelaide

Japancu je ovo ranking karijere, pa može se reći da je tek s početkom američke turneje prošle godine počeo da igra ozbiljniji tenis, dogurao do finala Washingtona gdje je izgubio do Kyrgiosa, ali da nije bila bi to najveća titula karijere, zatim osvaja Seuol pobjedom na Šapovalovim u finalu, najveća titula karijere, zatim prolazi prva kola Beča, Parisa i Antwerpa. Nimalo lagan protivnik koji osim što je ljevak, tu svoju visinki nedostatak i slabiji servis, nadoknađuje izuzetnog brzinom i gotovo da ga je nemoguće probiti ako ste pasivan igrač, pa jedini "lijek" za ovakvog tenisera u razmjenama su duboki i precizni udarci sa dosta top spina.

O Popyirinu sam već pisao, prošli meč protiv Girona je ušao baš loše, dosta neprisiljenih forhenda, ili u mrežu ili metar iza osnovne, ali u drugom setu je to izgledalo djelimično bolje, što je presudilo na kraju i u mentalnoj snazi, kad ga je pomeo u trećem setu i zasluženo slavio. Sa takvim tenisom bi mogao daleko dogurati ovdje, u to sam uvjeren.

Nishioka u prvom kolu savladao lošeg Runea koji mu je i uzeo set, Japanc nije igrao nešto specijalno, ali je Danac bio lošiji, 8 duplih Nishioke tek oko 65% osvojenih poena na prvi servis, 50% na drugi, protiv iole učinkovitijeg protivnika bi rezultiralo sa 2:0 u setovima. Nakon toga je pokazao nešto bolju igru protiv McDonalda, ali je opet realiziacija prvog servisa bila ispod prosjeka. tek 59%, dok je Amerikanac gotovo bio bez drugog servisa čitav meč osvojivši tek 8/21 poena.

Nishioka diže formu, u to sam uvjeren, i vidi se po njegovim igrama u prva dva meča, a Popyirin bez obzira na dobre rezultate, trebat će se dosta namučiti da ovdje odnese pobjedu, te bez obzira na imena koja je do sad prošao, Japanac je trenutno najkvalitetniji protivnik kojeg će imati na turniru. Te s toga mislim da je najrealnije ovdje očekivati da se igraju 3 seta, obojica su dosta kvalitetni teniseri i u dobroj formi, a i da ne bude, ovu granicu gemova mogu prebaciti i u dva seta.
Last edited by JohnnyNoCash on 07 Jan 2023, 10:08, edited 1 time in total.
By JohnnyNoCash
#174456 Double
Hurkacz - Fritz 9.5+ gemova 1. set 1.52
Korda Nishioka 1 1.38

2.10

Poljak i Amerikanac odlični na servisu, obojica kvalitetni sa osnovne linije, forhend winnerima uglavnom završavaju svoje poene, trebalo bi da bude i dosta asova, servis winnera, tako da ne očekujem previše brejk lopti, a ovo sam se odlučio prije ukupnog overa, jer je granica postavljena previsoko (24.5)

Korda je poznato tenisko prezime, otac Petr iz Češke koji je od malena Sebastiana učio osnovama tenisa. Igrač koji se još uvijek smatra pod mlađim na ATP touru, te je trenutno jako blizu svog rankinga karijere. Zanimljivo ima samo jednu titulu iz ATP serije, prošle godine osvojio Parmu na zemlji, a u četvrtfinalu je upravo savladao Nishioku sa 6:3 6:3, i to im je bio prvi međusobni meč, a drugi je bio u Antwerpenu pred kraj prošle godine kad je je to bilo ubjedljivije još 60 62. Iako su tad bili dvoranski uvjeti, od prvog do posljednjeg udarca Korda je kontrolisao 85% svih poena i zaista rutinski pobjedio.

Ovdje je dobio Murraya, Bautistu i Sinnera, prva dva meča sam gledao, dok ovaj zadnji protiv Sinnera samo sam sažetke pogledao. Najbitnije od svega jeste da mu retern funckioniše i da brutalno kako dobro vraća servise protivnika. Sa osnovne linije udara duboko i precizno, i dosta plitko pa je jako teško vratiti kvalitetan udarac.
O Nishioki sam već pisao, predpostavio sam da će dobiti Popyirina, iako je taj meč zaista bio vrtuljak, čas momentum na jednoj, čas na drugoj, ali svakako zasluženo. Mislim da omaleni Japanac nece imati odgovor prvenstveno na servis protivnika jer je i danas protiv Popyirina primio 27 asova, te iako Korda nema tako kvalitetan servis kao Popyrin, opet je daleko bolji od većine tenisera a i precizniji od Popyirinovog.

Suma sumarum, Korda je definitivno više pokazao, i zaslužuje finale ovdje pa čak i set u finalu protiv koga god to bilo (Novak - Medo)
Last edited by JohnnyNoCash on 07 Jan 2023, 10:09, edited 1 time in total.
By JohnnyNoCash
#174662 Hurkacz Fritz - 67 1. set / ✅
Korda - Nishioka 1 / ➖

Hurackz Fritz očekivano, bez ijednog brejka u dva seta.

Nishioka predao jer mu se nije dalo igrati, a ne zbog povrede, Korda imao set i brejk prednosti u drugom :x . Mogu vam reći da me jedno 10x oštetila ova predaja meča, ali mi zato nijednom nije pomogla... :cry: Zvao fizia samo da ga ATP ne kazni zbog namjerne predaje, kakav pacov japanski
Last edited by JohnnyNoCash on 07 Jan 2023, 10:09, edited 1 time in total.
By JohnnyNoCash
#174667 Ustajte bando, ovi rani mečevi su pripreme pred AO :)

Griekspoor uzima set 1.50 13:00

Meč Griekspoora i Bonzija, finale u Indiji na tvrdoj podlozi. Holanđanina sam gledao samo taj meč protiv Karatseva, brutalno kako je odigrao prvi set, gotovo savršeno, i pokazao svoj najbolji tenis, ostatak mečeva sam kroz sažetke propratio, ali dovoljan podatak vam je da je u tri meča ispustio tek jednom svoj servis, a u zadnja dva meča nije dopustio nijednu brejk loptu, a kamoli nešto više.
Benjamin sa druge strane dosta respektabilan igrač, ali ne razumijem zašto ga kladionice malo favoriziraju, po meni u najmanju ruku trebaju kvote biti jednake... Bonzi u prvom kolu dobio Tsnega (nižerazredni igrač), Rusuvorija (koji zna da bude opasan, ali je van forme pa ga čini jednako opasnim ko Damir Džumhur), Krajinović ( Filip koji ne zna nekad je pošao ili došao) i zadnji meč protiv nizozemca Van Zansculpa koji se može reći da je bio prva ozbiljnija prepreka na turniru.

Zaista mi je teško povjerovati da Bonzi ovo može dobiti bez izgubljenog seta, čak bih rekao da mi je Griekspoor bliže pobjedi, barem je ostavio takav dojam u zadnjim mečevima, ali opet ova sigurnija opcija da uzima barem set, po meni ne bi trebala doći u pitanje
Last edited by JohnnyNoCash on 07 Jan 2023, 15:42, edited 1 time in total.
By kokolo50
#174672 Mađarska - Slovenija 2 2.90 SS :D

Ajmo probati na feeling za osječaj...
Prva pripremna tekma ove dve ekipe u četvrtak u Ljubljani završila je pobjedom Mađarske 28 - 27,golom Boda u zadnjim trenucima utakmice. To je Mađarima bilo ujedno i prvo i jedino vodstvo na tekmi. Slovenija je bolje otvorila tekmu i cijelo vrijeme vodila, pa su na poluvremenu došli do 17-13. Mađari početkom drugoga serijom 3-0 stižu do 17-16. U idučih 10-ak minuta se počela igrati žešča obrana i Slovenci rade 5-1 i u 45 minuti stižu na 22-17. Tada je došlo do maguravanja između Blagotinšeka i Roste, očito još neki dugovi iz Mađarske dok je Blaž bio u Vezspremu (Rosta igra u Szegedu). Kako bilo obojica su dobili rdeči karton,a nekoliko minuta kasnije je i Stefan Žabić dobio 3 isključenje od 2 minute,a upravo on i Blagotinšek su 2 srednja u obrani Slovenije. To su Mađari iskoristili i došli na kraju do pobjede. Na kraju prvog poluvremena je udarac u koljeno dobio Blaž Janc,pa nije igrao u nastavku a vjerojatno ga neće biti ni danas. Najbolji strijelac kod Slovenaca je bio Aleks Vlah,igrač koji nosi Celje u LP ove sezone.

Da nije bilo isključenja Blagotinšeka,te zbog tenzija i Žabića nakon toga,vjerojatno bi Slovenija uzela pobjedu. Obično kada se igraju "prijateljske" tekme dvije ekipe koje su tu negdje po kvaliteti (po meni je Slovenija nešto kvalitetnija), najčešće obje uzmu po pobjedu. Slovencima je ona potrebna radi samopouzdanja pred SP,ne zbog tekme sa S.Arabijom već kontra domačina Poljske i Francuske. Iako Mađari igraju doma i iako su dobili u Ljubljani,mislim da im Slovenija može uzvratiti u Mađarskoj i zato ču probati 2 po primamljivoj kvoti 2.90.
Last edited by kokolo50 on 07 Jan 2023, 18:51, edited 1 time in total.
By kokolo50
#174704 Slovenci dobili. Tekma pokazala da imaju 3 ravnopravna golmana,te relativno dobru klupu. S tim da Janc nije igrao. Parirat će Poljacima,Francuzima malo teže.

Njemci izgubili od Islanda 31-30,iako su cijelo vrijeme vodili,čak i 6 razlike. Dok je igrala prva sedmorka to je dobro izgledalo.Kasnije su ih vukle i sestre Bonaventura svojim odlukama,a tekma je bila sve samo ne prijateljska. I pokazala da Njemci osim koliko toliko dobre prve sedmorke,nemaju kvalitetu na klupi. I sve se vrti oko jednog igrača,ako on bude igrao kao danas onda OK,a ako ne bude u formi neće ni Njemačka.
By Nasir Jones
kokolo50 wrote:Mađarska - Slovenija 2 2.90 SS :D

Ajmo probati na feeling za osječaj...
Prva pripremna tekma ove dve ekipe u četvrtak u Ljubljani završila je pobjedom Mađarske 28 - 27,golom Boda u zadnjim trenucima utakmice. To je Mađarima bilo ujedno i prvo i jedino vodstvo na tekmi. Slovenija je bolje otvorila tekmu i cijelo vrijeme vodila, pa su na poluvremenu došli do 17-13. Mađari početkom drugoga serijom 3-0 stižu do 17-16. U idučih 10-ak minuta se počela igrati žešča obrana i Slovenci rade 5-1 i u 45 minuti stižu na 22-17. Tada je došlo do maguravanja između Blagotinšeka i Roste, očito još neki dugovi iz Mađarske dok je Blaž bio u Vezspremu (Rosta igra u Szegedu). Kako bilo obojica su dobili rdeči karton,a nekoliko minuta kasnije je i Stefan Žabić dobio 3 isključenje od 2 minute,a upravo on i Blagotinšek su 2 srednja u obrani Slovenije. To su Mađari iskoristili i došli na kraju do pobjede. Na kraju prvog poluvremena je udarac u koljeno dobio Blaž Janc,pa nije igrao u nastavku a vjerojatno ga neće biti ni danas. Najbolji strijelac kod Slovenaca je bio Aleks Vlah,igrač koji nosi Celje u LP ove sezone.

Da nije bilo isključenja Blagotinšeka,te zbog tenzija i Žabića nakon toga,vjerojatno bi Slovenija uzela pobjedu. Obično kada se igraju "prijateljske" tekme dvije ekipe koje su tu negdje po kvaliteti (po meni je Slovenija nešto kvalitetnija), najčešće obje uzmu po pobjedu. Slovencima je ona potrebna radi samopouzdanja pred SP,ne zbog tekme sa S.Arabijom već kontra domačina Poljske i Francuske. Iako Mađari igraju doma i iako su dobili u Ljubljani,mislim da im Slovenija može uzvratiti u Mađarskoj i zato ču probati 2 po primamljivoj kvoti 2.90.

Bravo kokolo, svala cast! :mrgreen:
By kokolo50
#174911 Hoče li ili neće Islanđani biti "milostivi" prema "svome" Fredu Gislassonu?

Njemačka - Island 1X 1.80 SS

Jučer sam ih izbjegao,rekoh idem pogledati prvu tekmu a onda malo požalio kada sam vidio da Njemci kontroliraju tekmu i imaju u jednom trenutku i 6 razlike. Dok su u igri bili Knorr,Wiede i Hafner izvana,Golla na crti te Wolf na golu to je odlično izgledalo. Naročito me se dojmio Knorr koji je očito i u repki dobio sve ovlasti koje ima u Lowenu. Zabija, probija,asistira,trči kontre,puca penale. Zanimljiva je činjenica da je nakon fulanog penala ponovno dobio priliku,isto kao i kad igra u Lowenu. Očito je da mu Gislasson vjeruje,te ponovnim pucanjem penala diže samopouzdanje.Problem je nastao kada su spomenuti izašli iz igre,a ušli su igrači sa klupe. Island je to tada iskoristio, stigao -6 i na kraju dobio utakmicu. Uveo je Fredi prvu sedmorku u zadnjih 5 minuta kada je tekma došla u egal,ali teško je bilo zaustaviti zahuktali Island.

Island je očito želio pobjedu u ovoj tekmi. Sudile su sestre Bonaventura,a Islandski izbornik je izgledao gore od Červara na neke njihove odluke. Island ima strašnu vanjsku liniju sa dvojcem iz Magdeburga,Kristijanssonom na srednjem i Magnussonom desno,te Aaronom Palmarssonom na lijevom vanjskom. Po meni jedan od "dark
horse" ekipa prvenstva,i ukoliko podignu igru u obrani konkurirat će za medalju.

Jučer je ova vanjska linija Islanda imala veliku minutažu (i potrošnju) da stigne i na kraju dobije Njemačku. Očekujem da Gudmundsson danas malo više izrotira ekipu i sačuva glavne zvijezde (ipak je 2 tekma u 2 dana).Kao što sam napisao za Mađarsku i Sloveniju u ovakvom dvomeču podjednakih ekipa (Island je kvalitetniji,a Njemci su ipak Njemci) očekujem zbog samopouzdanja da domačin makar odigra neriješeno danas,a mislim da bi i Islandu to odgovaralo.

Probat ču na nekom narodnom Norveška 39.5 over 1.75 SS. Je treča tekma u par dana,ali protivnik su Amerikanci koji su ili amateri,ili igraju po 2.ili 3. Evropskim ligama. Mislim da će Berge danas izrotirati sve igrače,možda odmoriti Sagosena i Roda koji su jučer odigrali dosta kontra Brazila,a očekujem da Norveška krila pokriju jedno 75% ovih golova za over.