- 30 May 2023, 03:16
Stvarno Teo probaj barem jednom biti objektivan kada su u pitanju Srbijanski sportaši. Ništa što sam ja rekao nije neistina.
Normalno da sam svjestan, tenis je jedan od najskupljih sportova ikada, fizio, trener, putovanja, hotel, reket, psiholog i nabroji se još hiljadu malih sitnica. Naravno da je posljednji dio rečenice bio više sarkastične prirode, ali sa dozom realnosti jer kakav si to profesionalni teniser da za 15 godina karijere nisi osvojio ni ATP iz serije 250. Nesreću je imao što je igrao u vremenu kad su Marej, Delpo, Nole, Nadal, Federer igrali, pa i nije imao neke velike šanse jer su pomenuti velikani uništavali karijere.
Činjenica je da je prosjek prosjeka, udarci, servis, i da opet kao takav je uspio zaraditi reći ćemo i 150k godišnje po tvojoj procjeni. Je li mu možda bolje bilo da završi Medicinski fakultet, da se školuje do 35- (doškolovava) pa da onda radi za 3k eura maksimum maksimuma i pitanje koliko dugo i gdje. Ja vjerujem da ne bi ni preplicirao post da sam pisao o Džumhuru za kojeg dijelim isto mišljenje, Saru Errani itd, ali pošto je Filip hej Džoni je nerealan, ma daj
Najbolje su mi izjave imao je porodičnih problema, malo ga poremetilo, nemoj ga žaliti. Ko od nas nema takvih problema? Hajmo biti realni. Đere je ako se ne varam prošao kroz veću torturu životnu pa je iste godine kad je izgubio majku uspio osvojiti npr Rio (skidam kapu na ustrajnosti). Tako da nemoj mi te patetike molim te.
EDIT: lapsus, izgubio oca 2 mjeseca prije osvajanja turnira*