Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By malsha9323
#191755 Dobro je... :mrgreen:

Eto ga i Fils oba singla, mali plakao u prvom setu, drama zagarantovana, Fokina kao da nije na terenu na momente, promaja u glavi, po ocekivanju :geek:

Pristojan dan, Zapata i FAA pokvarili utisak (nije da mi nisu bili sumnjivi, zato sam i pisao ono :oops: )

Sutra opet, melem za nerve :lol:

Bravo @JNC, Rudy, Teo, Rovinjez. Bilo od svakoga po nesto ✅✅
By NeLePFC
JohnnyNoCash wrote:
malsha9323 wrote:Sa moje tacke gledista, Krajinovic problem kondicija, narocito na 3 dobijena, vec ga vidim kako se vuce po terenu ako udje u egal :roll:

Prošlo :mrgreen: :mrgreen: Duci se nije htio rukovati sa Zhangom (ne znam razlog, al je klošarski svakako)

Ja sve prosao i cekam ova dva nasa amatera Lajovica+ i Krajinovica 7.5 hendikep gemova. Taman se ponadao kad je ovaj nesrecnik predao i onda glupi Krajinovic ne moze ni ovoliki hendikep da pokrije. Na nase ne treba nikad igrati,nema gore za kladjenje
By Rovinjez
#191758 Dubl koji mi se svida, mislim da bi ove hendije skatov i mmoh morali pokriti i vjerovatno ce pasti kvote pa uzimam odmah

Dimitrov(h-9,5) vs Skatov 2 (1,50)❌
Fritz(h-10,5) vs Mmoh 2 (1,45)❌
By JohnnyNoCash
#191761 Slazem se za oba Rovinjez, stvarno odlični parovi

Od mene za danas

Vavassori Kecmanović 4+ seta 1.55✅
Nishioka - Wolf 4+ seta 1.55✅
Monteiro Hanfman 4+ seta 1.55✅
Bublik Zeppieri 4+ seta 1.55 ✅

Neću više eksperimentisati sa overom gemova kad 4+ seta redovno dolaze...
By JohnnyNoCash
Rovinjez wrote:Izgleda Krajinovic prekida karijeru

:o Ma da me i ne čudi, za 31 godinu uzeo 6 mil $ u nagradama, NIJEDAN turnir iz ATP serije, NIJEDAN. Zadnja titula čelendžer u Heilbronu prije 4 godine....

Treba djecu gurati u tenis, udaraj lopticu i zaradit ćeš koji milion, ne moraš biti ništa posebno :roll: :roll: :roll:
By Teo
JohnnyNoCash wrote:
Rovinjez wrote:Izgleda Krajinovic prekida karijeru

:o Ma da me i ne čudi, za 31 godinu uzeo 6 mil $ u nagradama, NIJEDAN turnir iz ATP serije, NIJEDAN. Zadnja titula čelendžer u Heilbronu prije 4 godine....

Treba djecu gurati u tenis, udaraj lopticu i zaradit ćeš koji milion, ne moraš biti ništa posebno :roll: :roll: :roll:

Ti me Dzoni bas iznenadjivas sa nekim izjavama, to ti moram reci.Znaci sest miliona je nista za 15 godina karijere, plus to je bruto iznos na koji ide porez i on od tih 6 miliona nije dobio ni 4 milona na cisto a ako to podjelimo na 15 godina karijere to ti dodje oko 250 000 godisnje a od svega toga trebas platiti troskove trenera i svega ostaloga.Tako da je dobro ako je njemu ostajalo 150 000 godisnje koliko dobije amaterski kosarkas u ABA ligi ili neki panj iz Zvezde ili Partizana u fudbala.Znaci presmijesna zarada za jednog moze se reci vrhunskog sportistu koji je vecinu tog vremena proveo medju prvih 100 u svom sportu.

A ovo za djecu je jos smijesnije, pa znas li ti sta se treba poklopiti da ti dijete bude medju prvih hiljadu i to da to ostvari dok ima nekih 16,17 godina jer ako to do tada ne ostvari onda znaci nema nista od njega i slobodno mozes baciti sve sto si ulozio do tada jer su troskovi profesionalnog tenisa ogromni.Pa ljudi sto igraju kvalifikacije sebi placaju prenociste i put, tek im je placeno od prvog kola.Milion je tu stvari koje se trebaju poklopiti da dodjes u situaciju da od tenisa mozes solidno ziviti.Recimo da to uspijeva mozda prvih 150 igraca na turu a svi se ostali se pate.A da ne ulazimo u naporan rad, psihu i sve ostalo.Tezak je to dinar, mnogo tezi nego sto mislis.

Krajinovic je imao dosta porodicnih problema zadnjih godina i to ga je mnogo poremetilo.Inace nikad mi se nije svidjao ni ko igrac ni ko osoba ali mu zelim sve najbolje cime se god bavio u ostatku zivota.
By JohnnyNoCash
#191774 Stvarno Teo probaj barem jednom biti objektivan kada su u pitanju Srbijanski sportaši. Ništa što sam ja rekao nije neistina.

Normalno da sam svjestan, tenis je jedan od najskupljih sportova ikada, fizio, trener, putovanja, hotel, reket, psiholog i nabroji se još hiljadu malih sitnica. Naravno da je posljednji dio rečenice bio više sarkastične prirode, ali sa dozom realnosti jer kakav si to profesionalni teniser da za 15 godina karijere nisi osvojio ni ATP iz serije 250. Nesreću je imao što je igrao u vremenu kad su Marej, Delpo, Nole, Nadal, Federer igrali, pa i nije imao neke velike šanse jer su pomenuti velikani uništavali karijere.

Činjenica je da je prosjek prosjeka, udarci, servis, i da opet kao takav je uspio zaraditi reći ćemo i 150k godišnje po tvojoj procjeni. Je li mu možda bolje bilo da završi Medicinski fakultet, da se školuje do 35- (doškolovava) pa da onda radi za 3k eura maksimum maksimuma i pitanje koliko dugo i gdje. Ja vjerujem da ne bi ni preplicirao post da sam pisao o Džumhuru za kojeg dijelim isto mišljenje, Saru Errani itd, ali pošto je Filip hej Džoni je nerealan, ma daj :D

Najbolje su mi izjave imao je porodičnih problema, malo ga poremetilo, nemoj ga žaliti. Ko od nas nema takvih problema? Hajmo biti realni. Đere je ako se ne varam prošao kroz veću torturu životnu pa je iste godine kad je izgubio majku uspio osvojiti npr Rio (skidam kapu na ustrajnosti). Tako da nemoj mi te patetike molim te.

EDIT: lapsus, izgubio oca 2 mjeseca prije osvajanja turnira*
By Teo
#191776 Ni ti sam ga zalio ni ti sam ga hvalio cak sam napisao da mi se ne svidja kao tenisar ni kao osoba nego sam pisao o necemu drugom, sto ti ocigledno nisi skontao.

Pa medinciski fakultet moze zavrsiti pola gimnazijalaca ili barem jedna trecina iz svake generacije u BIH a 26. na svijetu je bio samo jedan za 30 godina, tako da je glupo mijesati zabe i babe.Ne bi ulazio u dalju raspravu oko ovoga.