Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By iDjoleQ
#191381 Propitacu ja ljude koji imaju pravnu pozadinu u BIH da li se tu moze nesto izvuci ili kako to ide pa vam javim ovdje. Support nema nista sa tim on jadnik sjedi kuci i radi kako mu kazu nit se pita nesto niti moze promijeniti jebes ga. On ce prijaviti da se zale ljudi i opet ove glavonje ce odluciti pisam im se da ne kazem gdje
By yoldza
#191387 Ako teoretski mogao pasti tiket znači ako nije garantovan prolaz tipa ne znam 11:0 11:0 i tako 4 puta prelazi granicu onda imaju pravo da kažu da ste iskoristili njihovu nepažnju ili neznanje...ali to vam je i u igricama ako nešto koristite zbog same greške sistema onda je to prevara sa vaše strane ..a ako je teoretski moglo pasti to jest da je taj uzeo sa Max razlikom pa ta margina ne bude u + onda imate pravo na tužbu ...
By iDjoleQ
yoldza wrote:Ako teoretski mogao pasti tiket znači ako nije garantovan prolaz tipa ne znam 11:0 11:0 i tako 4 puta prelazi granicu onda imaju pravo da kažu da ste iskoristili njihovu nepažnju ili neznanje...ali to vam je i u igricama ako nešto koristite zbog same greške sistema onda je to prevara sa vaše strane ..a ako je teoretski moglo pasti to jest da je taj uzeo sa Max razlikom pa ta margina ne bude u + onda imate pravo na tužbu ...

Mogao je pasti tiket tako da ovaj drugi uzme 4 0 posto su igrali na favorite da ce doci preko odredjenog broja poena