Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By yoldza
#191411 Meni jedino pre par sezona nije isplatila ciganija iz jedne BL kladionice centrala im bila u Trnu ali sam sad zaboravio ime ...tipa dali Smith iz dalasa tada na 9.5 a margina normalna bila 19.5 lik dao 10 poena hahaha i likovi storno ali tek nakon meča ..nisam ih tužio bio dobitak 100€ to jest 185€ na ulog od 100

Edit Xlive bet se zvala kladza :D
Last edited by yoldza on 24 May 2023, 20:33, edited 1 time in total.
By NeLePFC
#191413 Mnogo ce se potresti ovi iz korisnicke podrske. Oni apsolutno nemaju veze s tim,isto kao kad odete u prodavnicu pa jebete prodavca zato sto servis nije prihvatio reklamaciju,a oni mucenici ni krivi ni duzni niti bilo sta mogu da promene. Bukvalno ne moze biti jasniji pravilnik i vi ste bas veliki optimisti ako mislite da cete ih dobiti na sudu. Neka mi javi sutra ko bude nasao advokata koji ce da se maje sa ovim pa cu ga i ja kontaktirati
By JohnnyNoCash
#191416 NELE ti zaista ne razumijes? Postojale su šanse za pad! Kako to može biti greška? Granica nije postavljena da je nerealna i da je 100% siguran prolaz. Mogu se oni vaditi na 'grešku', a vadim se i ja sa tužbom i to ozbiljnom, nije pucanje u prazno ;)
By yoldza
SergioRodriguez wrote:Sve ovisi od kladionice do kladionice...u pravilima su ogradeni da uvijek mogu storno u slucaju greske i mozemo ih povuci za kuki

Greška mora imati logičku podlogu ne mogu proglasiti sve za grešku...
By NeLePFC
#191418 Oni ako procene da je greska onda je greska,jednostvno su toliko zasticeni da mogu da rade ovo sto rade bez posledice. Daj Boze da resite nesto,ja svakako cekam odgovor advokatice,mada mislim da je pucanj u prazno. Jednostavno je promasena granica a to i pise u pravilima u slucaju da su margine neispravno postavljene