Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Deuce
#122286 Brate moj nije to nikakvo podcjenjivanje,gledao sam obojicu igraca 100 puta i khackhanov je bolji igrac i na ovakvu kvotu,koja je po meni normalna neka kvota ja cu khackhaknova protiv njega uzet svaki dan,taman ja svaki dan na njemu pao,a sad,to sto je khackhanov imao 50 neprisiljenih gresaka u samo 3 seta,sto je duplo manje od bautiste je jednostavno sastavni dio tenisa i kladjenja opcenito,jbg,lik je imao los dan i to je to,bit ce bolje,steta...
By mali_slave
Deuce wrote:Brate moj nije to nikakvo podcjenjivanje,gledao sam obojicu igraca 100 puta i khackhanov je bolji igrac i na ovakvu kvotu,koja je po meni normalna neka kvota ja cu khackhaknova protiv njega uzet svaki dan,taman ja svaki dan na njemu pao,a sad,to sto je khackhanov imao 50 neprisiljenih gresaka u samo 3 seta,sto je duplo manje od bautiste je jednostavno sastavni dio tenisa i kladjenja opcenito,jbg,lik je imao los dan i to je to,bit ce bolje,steta...

Ja sam ocekivao mec na 5 setova i pravi maraton,jer Bautista je dobar defanzivac i moze sve vratiti,a Khacanov igra agresivno i mnogo napada. Vidjelo se da nije mogao da ga probije u pocetku sa dosta dobrih udaraca,vjerovatno je i psiha pocela da utice na njega tad i to je zavrsilo kako je zavrsilo.
By jopa7
jopa7 wrote:Berych - Schwartzman 1
Barty - Sakkari 1
Bautista - Khachanov 2
Stephens - Martic 1
Kvitova - Bencic 1
Cilic - Verdasco 1

Tsitsipas - Basilashvili over 3.5 seta
Tiafoe - Seppi over 3.5 seta

Anisimova - Sabalenka 2
Sharapova - Wozniacki over 21.5

Steta. Uhvatio uzivo pobjedu Tiafoe po 2.30 i evo sad pobjedu Cilica 2.20 pa na kraju nema minusa.
By RussellWestbrook
#122346 Kacanov je sjebo jucerasnji dan a za danas cemo probati ovako mada mi se ponuda ne svidja

Gofan-Medvedev 37.5 vise
Busta-Fonjini 37.5 vise
Mozzart

I Gofan i Medvedev ubjedljivi u prva dva meca tesko da ce ovo neko dobiti u 3 seta,ja mislim da bi mogli odigrati i 5 setova sto bi znacilo sigurni prolaz al iako budu 4 seta moguce je da prodje
I kladionice su dosta po podcijenile gofana mogo bi on dobiti medvedeva

Busta-Fonjini isto ocekujem dosta izjednacen mec,mislim da ce biti vise od 3 seta i da ce biti vise gemova
By mali_slave
RussellWestbrook wrote:Kacanov je sjebo jucerasnji dan a za danas cemo probati ovako mada mi se ponuda ne svidja

Gofan-Medvedev 37.5 vise
Busta-Fonjini 37.5 vise
Mozzart

I Gofan i Medvedev ubjedljivi u prva dva meca tesko da ce ovo neko dobiti u 3 seta,ja mislim da bi mogli odigrati i 5 setova sto bi znacilo sigurni prolaz al iako budu 4 seta moguce je da prodje
I kladionice su dosta po podcijenile gofana mogo bi on dobiti medvedeva

Busta-Fonjini isto ocekujem dosta izjednacen mec,mislim da ce biti vise od 3 seta i da ce biti vise gemova

Ja isto mislim da bi Gofan mogao da "iznenadi" jer ako odigra jedan od onih meceva kad predstavlja zid protivnicima mogao bi lako da natjera Medvedeva da pocne da grijesi i tu vidim njegovu sansu.
A reci mi sta mislis o ovome:
Coric-Krajinovic 4+ setovi
Gofan-Medvedev 4+ setovi
Busta-Fonjini 4+ setovi
3.9 kvota pa bi probao sa 6/10 ulog
By RussellWestbrook
#122352 Bolje odigrati vise gemova,jer ako bude 5 setova to je sigurni prolaz i jednog i drugog,a ovako moze biti i 4 seta da prodju gemovi

Ficu i corica bi preskocio,mada mislim da krajinovic moze uzeti bar jedan set,al kao i dosta parova veceras sve moze otici u 3 seta a vrlo lako moze biti i 3 0
Sapovalov ako se ne prepadne djokoica moze uzeti set
Nisikori moze zavrsiti u 3 seta,al zbog onog meca protiv karlovica je to rizik igrati
Zverev isto moze 3 0 al i on je vodio 2 0 pa ga sardi stize na 2 2
Raonic moze zavrsiti isto u 3 seta da dobije sve kroz tajbrejk,tu je najbolje igrati vise gemova prvi set trebalo bi to otici u taj brejk

Ova dva meca buste i gofana su mi gotovo sigurna za bar 4 seta
By Deuce
#122366 Ne bi se ja zalijetao sa fogninijem i carenom,mislim da moze ovo fognara uzet u 3 seta,fognini je meni talentom vrhunski igrac,lik ima apsolutno svaki udarac osim servisa bas bas dobar,obrana mu je top level,jedino sto je veliki problem kod njega je glava,a careno iskreno nije u ne znam kakvoj formi,tj losijoj je,al eto,nisam gledao kako je igrao ova dva meca.
By Deuce
#122367 Nije neka ponuda,ali ovako cemo nesto:
Fognini,pliskova,halep,muguruza,medvedev.
Nemam vremena za analize pa jbg,sve ovako bezveze al eto,btw,da samo ispravim ovo sto se tice carena,nije da je u losijoj formi nego nije bio igrao od 10. mjeseca...
By Deuce
#122373 Slazem se sve s tobom,ali 3 od toga su na zemlji di careni najvise pase ta podloga,pase doduse i fognari najvise zemljana,ali zadnjih godinu dana fognini je imao bplje partije od carena na tvrdoj,dosta bolje ako bi citavu proslu sezonu gledali,ova dva na tvrdoj 2016. fognini nije bio u nekoj formi dok je careno bio u uzletu,ne znam stvarno,niti se zelim pravit pametan,al ono,samo da upozorim,mislim i ja da bi trebao careno set uzet,ali sigirno ne bi jako to zatezao