Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By V_K
#122537 Ja sam uzeo sharapovu zato jer barty igra dva tjedna bez prestanka sto nije lako ni jednostavno. Ako ode u tri seta onda sharapova siguno ima vece sanse ovo uzet.
By V_K
#122548 Pitao bi sto se dogodilo sharapovoj, ali kad vidim da je kerberica uzela dva gema na tecaju 1,12 mislim da je svako pitanje suvisno.

Inace, tiafoe si dimitrov su odigrali odlican mec. Sitnice su odlucivale i moglo je na bilo koju stranu. Izgleda da su i bookmakeri malo podcijenili tiafoea sa 1,40 na dimitrova.
By Agronom
#122556 Nije pobedila bolja igracica, vec igracica koja je igrala "manje lose". Katastrofalna Sarapova, bez servisa, 10+ duplih gresaka, ukupno na mecu oko 100 neiznudjenih gresaka mnogo govori o kvalitetu meca. Reci da je barti bolja od sarapove mnogo govori o tvom poznavanju tenisa. Mada, ovde ima previse generala posle meceva, nisi ti ni prvi ni poslesnji.
By Chief
#122557 Barti pre svega ima bolji bekhend slajs gde je mogla niskim loptama da unisti Sarapovu to sam odmah reko jednom clanu koji me pitao da igra na Sarapovu jer citao vas ovde dodatno Sarapova vec dugo nije u formi kakvoj je bila i oduvek je imala problem na bekhnedu i niskim lloptama koje Barti igra i plus duple greske i lose bacanje lopte..sad cu pogledati bas sazetak meca...ali vidim da neki ovde osnove tenisa ne znaju tipuju onako bez znanja tenisa.
By jopa7
#122558 Kakav mec Tsitsipasa, odigrao kao da ima 10 godina iskustva, nimalo se nije uplasio, strasno! Uhvacena kvota 9 pri rezulatatu 1:1 u setovima, cim je uzeo drugi set.
Image

Ocekujem pobjedu Stephens sad, ali u slucaju nekakvog zaostatka cu probati live na nju prvi set/pobjedu.
By Deuce
#122560 Slazem se ovo sa chiefom,ma da ako cu bit iskren,nagledao sam se meceva zena i malo zena koristi glavu da mijenja taktiku tijekom meca ako vide da odredjen nacin igre ne daje plodove itd...
Zenski tenis je jednostavno smrt za igrat,bar je to moje misljenje.
Nisam gledao mec,ali sam pogledao 10 minuta sazetka i samo sam na jedan ili dva poena vidio da je barty koristila taj slajs na nacin da je izbacila sharapovu iz momenta,s druge strane barty me ugodno iznenadila ponasanjem na terenu,u svakom poenu,nema rageanja i toga sto cesto ona zna imat,bar sto sam je ja gledao.
Forehand joj je bio cudo,servis takodjer jako dobar i sve u svemu odlicna partije od barty(ovo sve govorim sto sam gledao iz tog mnajeg sazetka).
Da samo spomenem sada odma mec halepice i serene sutra.
Bit ce mi vrlo zanimljivo vidjet kako ce se serena nosit sa halep koja je sto se tice obrane djokovic u zebskom tenisu,navikla je na puno trke sto serena nikad nije bila takav tip igracice.
Serena je fizicki,kad kazem fizicki mislim na jacinu udaraca bolja od svih igracica i igra na nacin da masu poena zavrsi u 3-4 izmjene.
Zena jednostavno ima jacinu udaraca bas osjetljivo vecu od ostalih igracica,uostalom svi ste gledali i znate ko je i sta je serena u zebskom tenisu...
Ono sto hocu reci je da sam zapazio da je serena dobila jos kila od porodjaja,sto je normalno,ali,nije ih skinula skroz i cinilo mi se nekako da na terenu "teze" dise.
Bilo bi dobro sutra to ujutro gledat,mislim da ce serena uzet sigurno prvi set,ali ako halep uspije namucit serenu prvi set sto se tice vece izmjene udaraca,znaci da poeni traju puno duze nego sto je serena navikla i da to zavrsi negdjr prvi set 6-4 ili 7-5 za serenu moglo bi se nesto dat na liveu jer kazem,halep je definitvno u boljem stanju sto se tice cardia,zena ima obranu cudo i moglo bi tu svasta bit,to je neko moje vidjenje stvari...
Bit ce zanimljivo vidjet taj mec sutra.
By Gurovic15
#122563 e smarate ljudi sa tim posle meceva analizama ko je kako igrao,ko je bolji itd....sharapovoj su se desile crne minute i zbog toga izgubila mec-sto se u zenskom tenisu desava stalno to je vec toliko puta ispricana prica...ja nepratim tenis,znam otprilike zato sam i napisao da neko kaze misljenje....evo ovo za Nadala citam da je bila sigurica tacan broj setova 3 ili 3-0 ili under gemovi...oduvao je ceha....Dimitrov-tiafoe nekoliko lopti odlucilo mec,za cilica se takodje ocekivalo vise gemova