Inace, tiafoe si dimitrov su odigrali odlican mec. Sitnice su odlucivale i moglo je na bilo koju stranu. Izgleda da su i bookmakeri malo podcijenili tiafoea sa 1,40 na dimitrova.

Ocekujem pobjedu Stephens sad, ali u slucaju nekakvog zaostatka cu probati live na nju prvi set/pobjedu.
Zenski tenis je jednostavno smrt za igrat,bar je to moje misljenje.
Nisam gledao mec,ali sam pogledao 10 minuta sazetka i samo sam na jedan ili dva poena vidio da je barty koristila taj slajs na nacin da je izbacila sharapovu iz momenta,s druge strane barty me ugodno iznenadila ponasanjem na terenu,u svakom poenu,nema rageanja i toga sto cesto ona zna imat,bar sto sam je ja gledao.
Forehand joj je bio cudo,servis takodjer jako dobar i sve u svemu odlicna partije od barty(ovo sve govorim sto sam gledao iz tog mnajeg sazetka).
Da samo spomenem sada odma mec halepice i serene sutra.
Bit ce mi vrlo zanimljivo vidjet kako ce se serena nosit sa halep koja je sto se tice obrane djokovic u zebskom tenisu,navikla je na puno trke sto serena nikad nije bila takav tip igracice.
Serena je fizicki,kad kazem fizicki mislim na jacinu udaraca bolja od svih igracica i igra na nacin da masu poena zavrsi u 3-4 izmjene.
Zena jednostavno ima jacinu udaraca bas osjetljivo vecu od ostalih igracica,uostalom svi ste gledali i znate ko je i sta je serena u zebskom tenisu...
Ono sto hocu reci je da sam zapazio da je serena dobila jos kila od porodjaja,sto je normalno,ali,nije ih skinula skroz i cinilo mi se nekako da na terenu "teze" dise.
Bilo bi dobro sutra to ujutro gledat,mislim da ce serena uzet sigurno prvi set,ali ako halep uspije namucit serenu prvi set sto se tice vece izmjene udaraca,znaci da poeni traju puno duze nego sto je serena navikla i da to zavrsi negdjr prvi set 6-4 ili 7-5 za serenu moglo bi se nesto dat na liveu jer kazem,halep je definitvno u boljem stanju sto se tice cardia,zena ima obranu cudo i moglo bi tu svasta bit,to je neko moje vidjenje stvari...
Bit ce zanimljivo vidjet taj mec sutra.