Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By sniper07
Agronom wrote:Nije pobedila bolja igracica, vec igracica koja je igrala "manje lose". Katastrofalna Sarapova, bez servisa, 10+ duplih gresaka, ukupno na mecu oko 100 neiznudjenih gresaka mnogo govori o kvalitetu meca. Reci da je barti bolja od sarapove mnogo govori o tvom poznavanju tenisa. Mada, ovde ima previse generala posle meceva, nisi ti ni prvi ni poslesnji.

Prije meca sam napisao da ocekujem pobjedu Barty i 3 seta, i upravo se to i dogodilio

Ne znam o kakvom generalu posle bitke pricas, sad sto ti imas potrebu da pravdas promasen tip i bacene pare to je drugo
By Agronom
#122565 Da si napisao, stojala bi i analiza zasto to ocekujes, ovako je samo prica u prazno. Sarapova je izgubila zato sto je imala los dan i samo zato. Jer da sfe gledali mec, ne bi pisali to sto pisete. Ne pravdam moj tip, teniska sezona je duzi maraton od nba i idemo dalje.
Triple
Serena
Raonic
Borna
3.96 maxbet
By V_K
#122570 Zverev-Raonic - 1st set over 12,5 gemova @1,97 Unibet

S obzirom na to da je tecaj da ce u mecu bit tb 1,06 a 1,53 da ce biti minimalno dva mislim da se ovo isplati probat. O zverevu je sve vise manje poznato, raonica je prije cca 6 mjeseci preuzeo ivanisevic i izgleda da se dobro slazu. Ovo temeljim na tome da su obojica odlicni serveri i na tome da je raonic jedan od najlosijih reternera na touru. Takoder, od dolaska ivanisevica, raonic vise nema slabije druge serve, nego je udara isto kao i prvu- kao sto to radi i ivo karlovic. Jedino kad udari slabiju drugu servu je na break ili mec loptu, no i u tim slucajevima nije lagano uzet poen jer mu druga serva ide oko 180 kmh.
By lebronjames23
#122603 Coric pouille 1 1.45 supersport
Pliskova muguruza t.r 2:1 3.70 supersport
Williams Halep 1 1.50 supersport

Kvota 8:04

-coric se malo mucio u prvom setu protiv krajinovica sto je i sam rekao nije mogao uspostaviti pravi ritam dok god nije pronasao servis...za pouillea ne treba trositi rijeci, svi znamo kakav je igrac, težak mec protiv malog popyrina i mislim da ne moze proci corica..kec..

-iskreno ovo igram na osjećaj...obe igracice imaju koliko toliko pristojan servis za ženski tenis, ali mi se pliskova cini za nijansu bolja i u malo boljoj formi..mislim da ovo svakako ide u tri seta, ali na ciju stranu, ostaje nam da vidimo..

-serena protiv trenutnog broja 1...serena i dalje izgleda stabilno na terenu iako bas ne izgleda tako jer hvata mnogo zraka nakon svakog malo duzeg poena...halep se odlicno brani, ali mislim ako serena ovdje uspije nametnuti svoju igru u prva tri cetiri gema halep nema sta traziti...serena je nekidan izjavila da opet želi postati broj 1 i ima li sta sladje nego pobjeda protiv trenutne tenisacice na toj poziciji...sretno ko isprati...
By V_K
V_K wrote:Zverev-Raonic - 1st set over 12,5 gemova @1,97 Unibet

S obzirom na to da je tecaj da ce u mecu bit tb 1,06 a 1,53 da ce biti minimalno dva mislim da se ovo isplati probat. O zverevu je sve vise manje poznato, raonica je prije cca 6 mjeseci preuzeo ivanisevic i izgleda da se dobro slazu. Ovo temeljim na tome da su obojica odlicni serveri i na tome da je raonic jedan od najlosijih reternera na touru. Takoder, od dolaska ivanisevica, raonic vise nema slabije druge serve, nego je udara isto kao i prvu- kao sto to radi i ivo karlovic. Jedino kad udari slabiju drugu servu je na break ili mec loptu, no i u tim slucajevima nije lagano uzet poen jer mu druga serva ide oko 180 kmh.

Blago receno, debakl. Sto prvog seta, sto meca.
By V_K
#122628 Kakvo sramotno ponasanje buste na kraju meca. Ocito se fair play postuje samo kad se vodi. Polako stvari sa spanjolskih momcadskih sportova prelaze i na tenis.
By Hackett
V_K wrote:Kakvo sramotno ponasanje buste na kraju meca. Ocito se fair play postuje samo kad se vodi. Polako stvari sa spanjolskih momcadskih sportova prelaze i na tenis.

Pa normalno kad ga je sudija pokrao,ono je smesno bilo..dao mu da trazi celendz pa loptica pala na liniju a linijski viknuo out i tu se automatski prekida igra... loptica bila dobra...morao je sudija da ponovi poen
By V_K
#122646 Trebao bi imat bar malo postenja u toj situaciji gdje nije imao nikakve sanse da uopce vrati poen. Ponavljanjem bi se samo njemu islo na ruku
By Gurovic15
V_K wrote:Trebao bi imat bar malo postenja u toj situaciji gdje nije imao nikakve sanse da uopce vrati poen. Ponavljanjem bi se samo njemu islo na ruku

Procitaj ponovo sta si napisao....pa normalno da bi ponavljanje islo njemu u prilog,zbog cega mu je glavni sudija dao onda dozvolu zaa celendz? sudija je viknuo aut,da se celendzom ispostavilo da je aut poen normalno ide Nisikoriju,posto je lin. sudija pogresio jer je bila dobra lopta poen se ponavlja...takva su pravila,vrlo jednostavno.....sastavni deo igre su i greske sudija....ona cuvena situacija sa Troickim i Marejom otprilike isto kao ovo (malo drugacije okolnosti ali to je to) pa se poen ponovio...ako ne znas za to ukucaj na yt