Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By V_K
#122669 Sudac je viknuo out u trenutku kad je nishikori vec zamahnuo i bio na loptici. Bas me zanima bi li se bunio da je nishikori promasio nakon tog uzvika.
By Gurovic15
#122697 oept procitaj sta si napisao....da je Nisikori promasio-poen bi se ponovio jer bi se to onda tretiralo kao dekoncentracija Nisikorija i verovatno bi tada japanac histerisao ako bi sudija dodelio poen ovom....ali to je sve sta bi bilo kad bi bilo,ovde je greska glavnog sudije sto nije ponovio poen
By V_K
#122707 Nebi se ponovio ni onda. Zato jer je prekasno pozvan out i to je poanta svega zasto sudac nije ponovio poen. Upravo zato je bustino histeriziranje nepotrebno. Da je htio odustat mogao je odustat odmah poslije tog ako je vec htio pokazat princip. A ne dramatizirat nakon izgubljenog meca. Sigurno se nebi bunio da je uzeo tb na kraju i prosao dalje.
By Gurovic15
#122728 Pa zasto mu je gl sudija onda dozvolio celendz,posto je sudija viknuo aut(poen Nisikoriju) posle voleja(poen Nisikorijev)...dozvolio mu je da potrosi celendz da bi ovaj pokazao u poenu koji je izgubio da je linijski sudija pogresio???? nejasno zar ne....... glavni sudija nije trebao dozvoliti celendz tada vec reci da je poen Keijev jer nisi bio ni blizu lopte i to je to,opet greska sudije svakako(ili je svesno dozvolio igracu da potrosi celendz posto je poen protivnika ili je pogresio u konacnoj odluci poena)...posto je dozvolio celendz-pravila su da se poen ponavlja...pa vidi se i po Niskikorijevoj reakciji tj kako se kiselo nasmejao posle poena a cak mi se cini da je rekao Fuck(kamera na njemu bas u tom trenutku)...a iskreno zabole me ona stvar i za jednog i za drugog...pozz
By Deuce
#123085 Kako Nadal igra sta je ovo...
Ne znam kad sam ga gledao u ovskvom izdanju na tvrdoj podlozi,sve u svemu proslo je godina i godina,covjek ima odgovor na svaki udarac.
Imam osjecaj da odem u rjecnik vidjet definiciju tenisa pisalo bi rafael nadal haha.
By Gurovic15
#123089 Tiafoe ni sam ne zna kako je dosao do 1/4 finala ove godine...Tsitsipas prvi veliki uspeh na Grend Slemu,gubio setove jos od prve runde i Beretinia,Troickog Balasvilia i onda dobio Fedexa gde su odlucivale bukvalno dve tri lopte za ishod,sa Agutom nije imao sta izgubiti mogao igrati rastereceno i onda totalni pad adrenalina i svega u ovom polufinalu-Nadalu su neke lopte padale nekoliko puta na liniju,to sa Novakom ukoliko Novak prodje nece btii jer ce Novak zavrsiti poen ranije...1/4 Nadal Berdih,Ceh(usao totalno psihicki blokiran) da je odigrao prva dva seta tako kako je odigrao ispao bi jos u prvom kolu jer je imao u prvom 38% prvog servisa a u drugom setu jos manje 30%...u trecem je digao procenat na slabih takodje 57% ali se igrao odmah tie break gde opet odlucilo nekoliko poteza,da je to Berdih dobio,videli bi maraton sigurno i ko zna da li bi Nadal i bio u 1/4...
By RussellWestbrook
#123095 Gurovic15
Berdih je uzeo mini brejk u tom mecu poveo 4 3 i onda izgubio oba svoja servisa to samo govori o njegovoj mentalnoj snazi,nije bilo nikakve sanse da berdih dobije taj mec i da je uzeo taj 3 set opet bi ga nadal razvalio u cetvrtom ne bi sigurno bilo nikakvog maratona jer nije rafa od onih igraca koji padnu nakon izgubljenog seta

Djokovic nadal finale gotovo sigurno
Puj jeste odigrao dobar turnir al treba jos dosta rada da bi mogao oznojiti novaka
Nadal bi protiv bilo kog drugog igraca bio apsolutni favorit za titulu,osim protiv novaka tu bi djokovic trebalo da ima malu prednost
Nadal je do finala bukvalno pregazio sve protivnike,po rezultatima mu je dakvort u prvom kolu pruzio najbolji otpor al to je bio prvi mec i nije bio na ovom sad nivou

Djokovic isto izgleda dominantno al ima velike padove u igri,protiv sapovalova gubi dva servisa u nizu,protiv medvedeva je tek 3 i 4 set odigrao dobro,to mu se ne smije desavati ako prodje u finale protiv ovakvog nadala
By Agronom
#123105 Fun fact
- Djokovic je sedmi put usao u SF AO
- ucinak u prethodnih sest? 6 titula!

Strasan je Rafa, 50-50 finale pod pretpostavkom da Djokovic dobije Pulija.
By Gurovic15
#123109 RW tie break je takav da nijanse odlucuju(ako igraju ozb igraci) Berdih je u tom mecu upravo to sto si rekao imao ocajan servis i zbog toga i izgubio tako lako mec,dozvolio cak 13 brejk lopti,a kamo srece da je odmah upravo Ceh brejkovo Nadala u prvom gemu a imao je brejk lopu...dodao bih da je taj tie break odlucivao o mecu,tako da je iaonako losem berdihu to jos bio veci pritisak,da je to bio prvi set to bi bila druga prica,ovako je to Nadal uzeo i zavrsio mec...ne znamo mi u kakvom je stanju rafa jer je sve dobio sa 3 0 i vrlo kratko se zadrzavao na terenu ni set nije izgubio,nisam pratio koliko ima sati tenisa ali mala brojka sigurno..ne znamo to kako bi reagovao u nekom bar malo duzem mecu...nije igrao od US opena,jedno su treninzi a drugo mecevi+ako na drugoj stani bude Novak a znamo da je psiha glavna stvar u tenisu