Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By CP3_BG32
#52545 Veceras Cile i Panama Copa Amerika.Panama igra bukvalno bez pola tima .Panamcima danas igra samo pobjeda, a do nje moraju doći bez pomoći svog najboljeg igrača Blasa Pereza, te Anibala Godoya, Felipea Baloya i Armanda Coopera.Od stoperske linije imaju samo jednog prvotimca.Cile isto nije briljirao ali ocekujem veceras neku rutinu iako im igra i bod za prolaz.

Imam neke tipove pa ko zeli ili mu treba par moze odigrati...

Cile-Panama SP 1 1.45 zavisno od kladionica kvota 1.40 do 1.50

Cile-Panama 3+ golovi 1.65

Sretno svima !
By CP3_BG32
Nasir Jones wrote:Bravo

Hvala brate,krenulo me pa podjelim sa rajom tipove.Mnostvo Sam dobitnih napisao zadnjih dana nadam se da cu nastaviti.
By jopa7
#52549 Evo neki "ziceri" po meni za danas:
Francuska - Albanija 1 @1,30
Vise kartona Albanija @1,50

1,95
Francuska hendikep @1,70
Vise kornera 1. pol Francuska @1,30
Prvi zuti karton Albanija @1,50

3,32
WWIN
Francuzi mislim da ce danas odigrati puno bolju utakmicu od one prve. Igraju protiv najslabije momcadi u svojoj grupi i vjerujem da bi nam Francuzi veceras mogli pruziti show program :D
Albanija ce biti bez Cane koji im je kapetan i mislim najiskusniji igrac sto je veliki hendikep za njih.
Sto se tice kartona, Francuzi su u prvoj tekmi dobili samo 1 dok im je protivnik Rumunjska dobila 3, Albanija je protiv Svicarske dobila 4 zuta i jedan crveni (2. zuti). Francuzi su domacini i sudci im sigurno nece davati lagane kartone, a pogotovo ne protiv Albanije za koju vjerujem da ce danas imati bar 2-3 zuta u pokusajima da zaustavi Francuske igrace, a po meni bi to bilo dovoljno da ih dobiju vise nego Francuzi. Takoder se nadam da bi mogli prvi dobiti karton jer ocekujem veliku ofenzivu Francuza na pocetku tekme i samim time vise kornera domacina u 1. pol.
Cak mi se i prvi korner Francuska @1,55 u supersportu cini dobar par, osim ako Albanci u prvih 5 min ne naprave neki sretni korner :lol:

Sve je ovo onak nekako na rizik kao i 90% ostalih parova, ali stvarno veceras ocekujem dominaciju Francuza i da pokazu zasto su favoriti, i da oduseve svoje navijace jednom odlicnom predstavom. Ukoliko napadu od pocetka onako kako ocekujem onda bi trebali imati prvi korner, vise kornera u 1. pol, a takoder bi i Albanija trebala dobiti prvi zuti karton u pokusajima da zaustavi napade Francuza.
SRETNO
Ovaj gornji listic mi je sigurniji a ovaj dolje onako za popratiti ili nesto od ovoga iskombinirati s nekim parovima.
By jopa7
jopa7 wrote:Evo neki "ziceri" po meni za danas:
Francuska - Albanija 1 @1,30
Vise kartona Albanija @1,50

1,95
Francuska hendikep @1,70
Vise kornera 1. pol Francuska @1,30
Prvi zuti karton Albanija @1,50

3,32
WWIN
Francuzi mislim da ce danas odigrati puno bolju utakmicu od one prve. Igraju protiv najslabije momcadi u svojoj grupi i vjerujem da bi nam Francuzi veceras mogli pruziti show program :D
Albanija ce biti bez Cane koji im je kapetan i mislim najiskusniji igrac sto je veliki hendikep za njih.
Sto se tice kartona, Francuzi su u prvoj tekmi dobili samo 1 dok im je protivnik Rumunjska dobila 3, Albanija je protiv Svicarske dobila 4 zuta i jedan crveni (2. zuti). Francuzi su domacini i sudci im sigurno nece davati lagane kartone, a pogotovo ne protiv Albanije za koju vjerujem da ce danas imati bar 2-3 zuta u pokusajima da zaustavi Francuske igrace, a po meni bi to bilo dovoljno da ih dobiju vise nego Francuzi. Takoder se nadam da bi mogli prvi dobiti karton jer ocekujem veliku ofenzivu Francuza na pocetku tekme i samim time vise kornera domacina u 1. pol.
Cak mi se i prvi korner Francuska @1,55 u supersportu cini dobar par, osim ako Albanci u prvih 5 min ne naprave neki sretni korner :lol:

Sve je ovo onak nekako na rizik kao i 90% ostalih parova, ali stvarno veceras ocekujem dominaciju Francuza i da pokazu zasto su favoriti, i da oduseve svoje navijace jednom odlicnom predstavom. Ukoliko napadu od pocetka onako kako ocekujem onda bi trebali imati prvi korner, vise kornera u 1. pol, a takoder bi i Albanija trebala dobiti prvi zuti karton u pokusajima da zaustavi napade Francuza.
SRETNO
Ovaj gornji listic mi je sigurniji a ovaj dolje onako za popratiti ili nesto od ovoga iskombinirati s nekim parovima.

Na kraju 5/6 ukupno i nadam se da su parovi posluzili bar nekom.
Ukupno jako razocaran igrom Francuza i Albanija je zasluzila svojom igrom taj bod.
By thethawaves
jopa7 wrote:Na kraju 5/6 ukupno i nadam se da su parovi posluzili bar nekom.

Svaka cast za tip da Albanci dobijaju vise kartona. Nije mi prvobitno pao na pamet, a vrlo je bio izvestan, s obzirom na to da Francuzi igraju kod kuce (u par faulova im se progledalo kroz prste) i da Albancima jaki faulovi nisu strani. Ispratio sam za jaci ulog. :)
By jopa7
thethawaves wrote:
jopa7 wrote:Na kraju 5/6 ukupno i nadam se da su parovi posluzili bar nekom.

Svaka cast za tip da Albanci dobijaju vise kartona. Nije mi prvobitno pao na pamet, a vrlo je bio izvestan, s obzirom na to da Francuzi igraju kod kuce (u par faulova im se progledalo kroz prste) i da Albancima jaki faulovi nisu strani. Ispratio sam za jaci ulog. :)

To mi je bilo nekako realno za ocekivati i cinilo se kao siguran par, iako je bilo 2:1 u kartonima :D Ali da je sudac imao drukciji kriterij i da nije oprastao za neke startove (Evri za pokusaj kung fu udaraca) tko zna kako bi zavrsilo :lol:
Drago mi je da sam pomogao ;)
By jopa7
#52558 Znam da ovo nije s Eura i ispricavam se, ali probat cu s ovim doublom prije nego pocnu tekme Ukrajina - Sj Irska i Njemacka - Poljska. Trenutno je ova tema uz nba najaktivnija pa cu ovdje postaviti.
U oba meca su dobri serveri i vjerujem da bi ovo trebalo proci bez nekih vecih problema, pa cu probati. Ako ne bude nekih prekida na mecevima trebalo bi se zavrsiti do ove dvije tekme.
Karlović - Kohlschreiber 1. set 10,5 vise @1,60
Isner - Muller 1.set 10,5 vise @1,55
2,48 germania

SRETNO
By Biggie
jopa7 wrote:Znam da ovo nije s Eura i ispricavam se, ali probat cu s ovim doublom prije nego pocnu tekme Ukrajina - Sj Irska i Njemacka - Poljska. Trenutno je ova tema uz nba najaktivnija pa cu ovdje postaviti.
U oba meca su dobri serveri i vjerujem da bi ovo trebalo proci bez nekih vecih problema, pa cu probati. Ako ne bude nekih prekida na mecevima trebalo bi se zavrsiti do ove dvije tekme.
2,48 germania

SRETNO

Stvarno steta..Muller bezveze izgubio prvi set..ja ga igra da nece izgubit 2-0..a sta se tice Karlovica gemovi se na njegove meceve prate otkad su poceli opet travnati tereni haha..
Sad popravni sve na svabe i ukrajince haha :mrgreen:
By jopa7
jopa7 wrote:Znam da ovo nije s Eura i ispricavam se, ali probat cu s ovim doublom prije nego pocnu tekme Ukrajina - Sj Irska i Njemacka - Poljska. Trenutno je ova tema uz nba najaktivnija pa cu ovdje postaviti.
2,48 germania

SRETNO

Jbg. 2. i 3. set isli preko 10,5 a 1. set zavrsio 6:3 :oops:

Mogli bi na iducoj tekmi vidjeti neku pobjedu s hendikepom Ukrajinaca ili 3+ :roll:
Sj Irska izgubila prvu od Poljske dok su Ukrajinci izgubili od Njemacke. Kvaliteta je na strani Ukrajine i to uopce nije upitno, ali kako su obje ekipe izgubile prvu tekmu, sad su im potrebni bodovi i Sj Irska nebi trebala opet igrati onakav bunker nego bi trebala pokusati zabiti gol, a kad se otvore tu vidim najvecu sansu Ukrajine. Zadnje kolo izmedu Poljske i Ukrajine ce odlucivati o 2. mjestu u grupi. Kvote su mi jako dobre i jbg treba probati.
Ukrajina - Sj Irska hendicep 0:1 @3,10
3+ @2,55
WWIN. SRETNO