Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#68088 B.Paire-D.Brown 2 2,16 wwin

Mec pocinje u 15:30 danas.Ovo je najveci teniski fix ove godine po meni , da je paire favorit u ovom mecu , pa to ne da je smijesno nego neznam kako bi to nazvao.Paire igra solidan turnir, jucer je dobio Lopeza koji je bio katastrofalan kao sto sam napisao u postu prije ovog , nista posebno nije odigrao a i u mecu protiv Browna se ne pita puno toga paire . Brown je u vanserijskoj formi ovi turnir, igra ko u transu , s tim da mu je najdrazi ovi dvoranski turnir u montpellieru(trava mu je najdraza podloga)zbog uslova brze podloge i odskoka koji i vise nego odgovara njegovom stilu igre.Svi koji prate pairea znaju kakvih on problema ima s psihom , doslovno ga poen dva izbace iz takta a kakvi ce tek problema imati s servisom i forhendom Dustina Browna to je jos gore po njeg , tako da mislim da bi Brown bez imalo problema trebo dobiti mec.
By Rudy5
#68120 Zverev je u mecu veliki favorit , al mislim da to danas nista ne znaci , mali zverev je strasan talent, budući top 5 igrac i vise od tog, al ovo sto ga pratim zadnje 2,3 g je nekontanta karakteristična za tako mladog igraca, tako da je u zadnje 2 g znao gubiti od Sugite,Cervantesa,Ginepria,Bagnisa i slicnih a nije se proslavio ni protiv bedenea na ovom turniru gdje je jedva prosa.S druge strane Jeremy Chardy tip igraca kakvog obozavam gledati , snažan servis i forhend(slabiji behkend) sto pogotovo na ovoj ultra brzoj podlozi u dvoranskim uvjetima itekako prolazi . Da je Chardy u svojoj formi ovo bi bez problema dobio , al gleda sam ga oba meča protiv mathieua i granolersa i nije nesto blistao tako da bih radije preskočio ovaj mec . ako nista mislim da cak i nije favorit zverev u ovom mecu a pogotovo su nerealne kvote koje je kladionica postavila
By Rudy5
#68126 Brown je preda mec u drugom gemu , ozljedio je ledja prilikom voleja na bl , stvarno steta velika , odma u prvom gemu je ima 2 brejk lopte , covik bi ga na 2,16 kvoti ubio samo tako 2:0 a vako kvota 1 kao da nista nije ni bilo
By Rudy5
#68204 Tsonga-Zverev 1 1,55
Bellucci-Estrella 1 1,43

Wwin 2.22

Tsonga gotovo sigurno po meni osvaja montpellier, al prvo da krenemo od današnjeg 1/2.Tsonga brutalno igra cijeli turnir , servira odlicno , a i kreće se odlicno s tim da mu podloga strasno odgovora kao i domaća publika . Ne da nije izgubio servis gem do sad na turniru , nego nije dopustio ni jednu brejk loptu suparnicima a iz forhenda idu bomba za bombom.S druge strane zverev nije nikako na razini, muci se cijeli turnir a i mislim da mu vako brza podloga nije bas omiljena .Mislim da nema nikakve sanse danas protiv ovakvog Tsonge i prognoziram relativno laganu pobjedu francuza

Polufinale izmedu belluccija i estrelle igra se u Quitou(Ekvadoru) koji je na nadmorskoj visini iznad 2800 m gdje je zrak jako rjedak pa je teren puno brzi s većim odskokom tako da je ovi turnir puno drukčiji od klasičnih zemljanih podloga sto naravno vise odgovora stilu igre Thomaza Belluccija gdje njegov tenis dolazi do izražaja.Belluci odlicno igra cijeli tjedan a jucer je uz odlican servis i igru demolirao oliva za manje od sat vremena igre .Strasan je igrac taj Brazilac, po meni top15 materijal al psiha je cudo u tenisu tako da je s te strane imao dosta problema ranije.S druge strane dominikanski 36godisnji veteran koji je tek u zadnje 2,3 godine uspio uci u top 100 i igrati solidan tenis (ranije je bio prilično los) te je osvojio jedine 2 titule bas na ovom turniru u zadnje 2 g sto znaci da mu uvjeti itekako pasu , al kad se usporede njih dvojica , pa taj Estrella burgos je smijesan igrac u odnosu na brazilca , te kad vidim u kakvom ritmu igra Belluci ovaj tjedan sve upućuje na pobjedu Bellucija