- 28 Aug 2013, 19:57
Pozdrav ekipa,nije me dugo bilo pa evo da postavim neke parove šta sam danas odigro i da pohvalim dževu nadam se da će i on nastavit postavljati tenis jer zna znanje
+5.5/Arvidsson S. - Li Na 2 1,40
6. tenisačica svijeta mislim da ovdje neće imati težak posao protiv šveđanke koja je na 100. mjestu wta liste i koja nikojim udarcem ne može ozbiljnije zaprijetiti Li koja igra dobro i što je bitno kod ženskih ima dosta solidan servis kojim može napraviti razliku u gemovima i ako shvati ozbiljno ovo mislim da će dobiti barem 6 gemova razlike,igrale su već prije 2 godine na Australian openu i Li je dobila 6:1 7:5.
Janković J. - Kleybanova A. 1 1,20
Janković igra dosta dobro u zadnje vrijeme i na posljednjem turniru prije US opena je zaustavljena tek u polufinalu od Azarenke u 3 seta koja je kasnije i osvojila turnir pobjedivši Serenu.Ovdje je u prvom kolu rutinski prošla sa 2:0 protiv Keys i nešto slično očekujem i danas iako Kleybanova ima omjer pobjeda 3:2 protiv Janković ne treba uzimati to puno u obzir jer su zadnji meč igrale prije više od 3 godine i mislim da će danas taj omjer izjednačiti.
Celtic - Š.Karagandi 1 1,25
Celtic je na iznenađenje svih prvi susret u Kazahstanu izgubio 2:0 i na prvi pogled izgleda to lagano ali Celtic je tamo imao svojih šansi koje nije uspio iskoristiti,posjed je također bio na njihovoj strani ali jednostavno nije bio njihov dan, danas nemaju više izbora moraju napasti od prve minute,puno su kvalitetnija momčad i na domaćem terenu mislim da će doći do pobjede,hoće li to biti dovoljno za prolaz vidjet ćemo ali pobjeda mislim da ne bi trebala doći u pitanje.
Milan - PSV 1 1,75
Prvi susret je završio 1:1 i taj rezultat vodi dalje Milan a PSV ovdje mora zabiti gol što će sigurno ostaviti puno prostora za Milan da napadne i pred domaćim navijačima očekujem pobjedu za ulazak u ligu prvaka jer će to biti veliki neuspjeh ako ne uspiju i da se iskupe za poraz na početku prvenstva od Verone.Kvalitetnija su momčad,imaju prednost domaćeg terena s druge strane PSV ove sezone je znatno oslabljen otišli su Mertens,Strootman,Lens,Pieters i to su sve bili nosioci igre prošle godine iako su se dovele neke zamjene one nisu kvalitetom ni blizu ovim igračima i mislim da to neće biti dovoljno za otići neporažen iz Milana.
-3.5/Williams S. - Voskoboeva G. 1 1,50
Za kraj igram da će Serena dobiti 1. set barem sa 4 gema razlike jer kako je igrala prvi meč protiv Schiavone prepustivši joj samo 1 gem mi je pokazalo da je ozbiljno krenula u obranu naslova i za očekivati je da će ova prva kola lagano rješavati a kada je Serena prava Voskoboeva može biti sretna ako joj uhvati 1 gem.