Jarry - Virtanen 22.5+ 1.70 Maxbet ✅
Ukratko ću samo, dva nebodera, brza podloga, sve miriše na minimalno jedan TB u meču. Obojica su dešnjaci, Jarry visok 198cm, Virtanen 191cm, obojici je glavno oružje servis, s tim da obojica kao većina visokih igrača imaju duboke prodorne forhende sa dosta top spina, ako budu barem pristojni što se tiče grešaka, meni je ovdje over gemova zakucan. Mislim da će obojica bazirati igru sa osnovne linije, te će poeni trajati oko 5 udaraca. Asevi, servis winneri, mislim da je neizbježno da ih vidimo dosta.

Auckland 0:00
Barrere - Isner 25.5+ 1.85 ✅
Granica je složićete se ogromna, ali bez obzira na to, moram odigrati over. Barrere je francuz koji je prošao kvalifikacije ovdje, a generalno je prilično dobar čelendžer igrač, rekao bih u top 5 sigurno, pa je tako prošle sezone u dvoranama imao nevjerovatnih 70% pobjeda, što ga je maltene i lansirano u top 100, a samo zadnje sezone osvojio je dva čelendžera Brest i Orleans koji spadaju među najkvalitetnije čelendžere na touru, a pogotovo Orleans. Omiljena podloga mu je tvrda, a ovdje je u prva dva kola kvalifikacija rutinski slavio protiv Lazarova i Corie.
Johna poznaju i oni koji ne prate tenis, čovjek koji drži rekord za najduži odigrani meč ikad na GS, čovjek koji je svojim prepoznatljivim servisom napravio sebi tenisku karijeru, pa i uz pomoć odličnog forhenda. Prijavio je Auckland vjerovatno da hvata zalet za AO, pošto se već igraju kvalifikacije, znači taman 7 dana otprilike dok ne počne glavni turnir, a do nedjelje bi se ovaj turnir trebao završiti. Ima ovdje polufinale prije 3 godine, a zanimljivo u svakom od tih mečeva odigrao je minimalno po jedan TB, protiv Kyle Edmunda čak dva TB u dva seta.
Dodatni razlog što ovo igram jeste i podloga, među najbržim koje sam ikad gledao, jedina brža podloga koja bi mogla konkurirati jesu oni sa Američkim čelendžera u Houstonu, ali Auckland je zaista i nivo za sebe. Servisi bi još više trebali dolaziti do izražaja, pogotovo Isnerovi, dok ni Barrere zaista nema loš servis, te mislim da i on ovdje može minimalno do osvojenog seta.
Pisem sa mobitela, pa cu samo ukratko. Igram da ce u prvom setu biti minimalno 10 gemova. Riedi igra tenis života, prošle godine/sezone osvojio nekoliko turnira, te mu je posljednji poraz nanio Fuscovics u finalu čelendžera Canberre prije svega 2 dana. Ipak ovo je za njega mnogo važniji turnir, kvalifikacije igra po prvi u karijeri, a protivnik nije nimalo lagan. Rijthoven mi je jedan od drazih igraca, servis kvalitean, forhend, umije i da pogodi odličan jednoručni bekend, stvarno igrač kojeg je izuzetno zanimljivo gledati. U zadnje vrijeme jest u nešto loošijoj formi i to ide na ruku Švicarcu, ali mislim da će ovo biti jako izjednačen meč. Igrali su prije 2 godine na slabijem turniru u Svicarskoj, bilo je 75 36 67 u korist Nizozemca. Ocekujem neki slican ishod danas, rekao bih možda da mi je ovo penal danas.
JohnnyNoCash wrote:7/7 objavljeni parovi, ja se nadam da makar ovi anonimusi sa foruma naplaćuju![]()
Auckland 0:00
Barrere - Isner 25.5+ 1.85 ✅
Granica je složićete se ogromna, ali bez obzira na to, moram odigrati over. Barrere je francuz koji je prošao kvalifikacije ovdje, a generalno je prilično dobar čelendžer igrač, rekao bih u top 5 sigurno, pa je tako prošle sezone u dvoranama imao nevjerovatnih 70% pobjeda, što ga je maltene i lansirano u top 100, a samo zadnje sezone osvojio je dva čelendžera Brest i Orleans koji spadaju među najkvalitetnije čelendžere na touru, a pogotovo Orleans. Omiljena podloga mu je tvrda, a ovdje je u prva dva kola kvalifikacija rutinski slavio protiv Lazarova i Corie.
Johna poznaju i oni koji ne prate tenis, čovjek koji drži rekord za najduži odigrani meč ikad na GS, čovjek koji je svojim prepoznatljivim servisom napravio sebi tenisku karijeru, pa i uz pomoć odličnog forhenda. Prijavio je Auckland vjerovatno da hvata zalet za AO, pošto se već igraju kvalifikacije, znači taman 7 dana otprilike dok ne počne glavni turnir, a do nedjelje bi se ovaj turnir trebao završiti. Ima ovdje polufinale prije 3 godine, a zanimljivo u svakom od tih mečeva odigrao je minimalno po jedan TB, protiv Kyle Edmunda čak dva TB u dva seta.
Dodatni razlog što ovo igram jeste i podloga, među najbržim koje sam ikad gledao, jedina brža podloga koja bi mogla konkurirati jesu oni sa Američkim čelendžera u Houstonu, ali Auckland je zaista i nivo za sebe. Servisi bi još više trebali dolaziti do izražaja, pogotovo Isnerovi, dok ni Barrere zaista nema loš servis, te mislim da i on ovdje može minimalno do osvojenog seta.
Bravo majstore

Slažem se, valjalo bi malo "pročistiti" ovu sekciju ostali sportovi, otvori nam posebnu temu za AO, i za rukomet, a i ova nek stoji da komentarišemo i pišemo parove iz drugih liga tenisa/rukomet/nogomet.
Olympiacos (-1.5) - Barceloneta 1 1.85 SS

Radi se o dvije neporažene ekipe grupe A lige prvaka,grupe u kojoj se nalazi i jedan Pro Recco. Pro Recco je 3. a jedini poraz doživio je u Grčkoj kod Olympiacosa (9-7). Olympiacos sa klupe vodi legendarni Igor Milanović,a od igrača tu su Bijač na golu, Filip Filipović,Andro Bušlje,Marton Vamos te Grčki reprezentativci Fountoulis i Papanastasiou.Tko prati vaterpolo znati će o kakvoj se ekipi radi. S druge strane dolazi Barceloneta predvođena Španjolskim legendama Perroneom i Munnarizom,pojačana Dušanom Matkovićom i Lukom Pavillardom te maldim Garciom. Sa klupe ih vodi Dubrovčanin Elvis Fatović.
Barceloneta je već gostovala u Grčkoj i dobila 2. Grčki klub u LP Vougliameni gdje su ih uspjeli "probiti" tek u zadnjoj četvrtini dvama golovima Perronea,te je završilo 11-7.
Po meni se radi o dvije podjednake ekipe. Olympiacos je dobio doma Pro Recco u jednoj čudnoj tekmi gdje je nakon 3/4 rezultat bio 3-3 da bi Olympiacos dobio zadnju četvrtinu 6-4. Na golu Olympiacosa je briljirao Marko Bijač sa 10 obrana.Prednost domačeg terena bi po meni mogla biti bitna u ovom trenutku,a Olypiacos tek treba gostovati i kod Recca i kod Barcelonete,tako da očekujem njihovu pobjedu danas.
Ja ču probati i hendikep na Olympiacos zbog forme Marka Bijača,te domačeg terena Olympiacosa. Čisto na feeling za osječaj.