Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By djare28
petko87 wrote:Kad se setim kako je pre to sve bilo 30 kvota, ovo danas kad vidim 15,20 znaci muka me hvata… I meni bila 20 kvota isto…

Ma da, uzas. Imao sam obicaj pre 6-7 godina da igram galatu svako kolo prelaz. Tad se jos drzala kvota na 25, pa je donekle imalo smisla. Ovako ti treba dva prelaza po sezoni da budes na nuli.
By petko87
#186696 Ma sad samo na osecaj, ne dolazi to vise kao pre pa da ima smisla da se juri svako kolo.
Sad se proba s vremena na vreme nesto sto ima “smisla” pa ako uleti uleti kao ovo danas, samo osecaj i sreca…

Evo i tiket dosao 4/4 lagano sve bez po muke!
By UcenikBGD
#186697 Svaka cast Petko za Fener.
Ja se setio tvog predloga kad sam usao u kladionicu da vidim nesto i vidim poluvreme 1 0, kvota na dvojku 2,80!!! Stavio 2000din i dodje lagano!!!
By UcenikBGD
djare28 wrote:
petko87 wrote:Kad se setim kako je pre to sve bilo 30 kvota, ovo danas kad vidim 15,20 znaci muka me hvata… I meni bila 20 kvota isto…

Ma da, uzas. Imao sam obicaj pre 6-7 godina da igram galatu svako kolo prelaz. Tad se jos drzala kvota na 25, pa je donekle imalo smisla. Ovako ti treba dva prelaza po sezoni da budes na nuli.

Ja hvatam cesto meksicku2 ligu, tu su kvote u socceru jos preko 30 uglavnom 31 32 na favorite,osim Chelaje koja je 25,ali ona dolazi cesto. Dobri su i kontra prelazi na meksiko2 i meksiko zene, kvote budu po 85 neka al je tvrdo i tesko dodje,ja prosle sezone uhvatio neki prelaz u zenskom meksiku, neki krug se zatvorio kvota 1-2 bila 62,5 pa posle uvece i 67,5!!! Tad sam im jebao kevu BASH !!! :D
By petko87
#186701 Ucenik

Hahaha pratim bracu iz Meksika 1 ali meksiko 2 i zene ne gledam uopste ali verujem da i oni dolaze… ja sam pre jurio Rozenborg kao i svi zivi vrv i jedno vreme Helsinki, mislim da 3,4 god nisu dosli u prelaz a pre toga su dosli ja mislim u 10 tekmi 5,6 puta…
By UcenikBGD
SergioRodriguez wrote:Bolivijci su odlicni za prijelaze...malo malo pa bude...doduse zadnjih mjesec dana slabo al opcenito se da ubost...kvote od 25 do 30 kako koji par

Uhvatio sam ja Auroru pre neko vece, isto vece i meksiko zene dosao prelaz,uhvatio obe,ali povezao sitno za 50 dinara,a ranije sam najmanje 100 ili 200 na dubl, ali nisam lose prosao,ali sto kazu nervirame kad mi je kvota 400 i kusur na dva prelaz a znam da je nekad bilo 900!!!
By UcenikBGD
petko87 wrote:Ucenik

Hahaha pratim bracu iz Meksika 1 ali meksiko 2 i zene ne gledam uopste ali verujem da i oni dolaze… ja sam pre jurio Rozenborg kao i svi zivi vrv i jedno vreme Helsinki, mislim da 3,4 god nisu dosli u prelaz a pre toga su dosli ja mislim u 10 tekmi 5,6 puta…

Ja sam rozenborg jurio kao klinac pre 20 godina i kusur kad su dolazili itd. To vise nije in, a sto kazes nije dosao prelaz godinama.
Sad sam nasao mec mexicoWomen koji sam uzeo preko 6000eura na 100tinak ulozenih, u vise kladionica po 5 6 7 10 eura uplate.
23.08.2022 Toluka W- Juarez 1-2(1-0) kec bio oko 1,4o prelaz 62,5 pa 67,5 u socceru a u mozzartu 55 pa 60 uvece digli.

Gledaj kakav sam krug uhvatio tada!!! I zasto sam igrao to!!!
23.07.2022. Unam Pumas W - Toluka W 1-2(1-0) !!!
29.07.2022. Juarez W - Unam Pumas W 1-4(1-0) !!!

I onda u avgustu 23.08. 2022. se ocekuje zatvaranje kruga Toluka W - Juarez W !!!
Toluka u vrhu Juarez zadnji,svi ih deru!!! Ja kazem jednom drugaru sta je i kako cu da stavim pare, Toluka okrenula Pume, Pume okrenule Juareza i sad treba Juarez Toluku. On mi kaze citiram POSTOJE STRUCNE OSOBE KOJE BI MOGAO DA POSETIS,TREBA DA SE LECIS, oces da stavis 100 evra na zenski fudbal i to neki Meksiko, ne znas ni jednu igracicu tim trenera bilo sta,i jos na poslednjeplasiranog, ti si bolestan!!! Umisljas neke krugove namestaljke, nemaju pametnijeg posla nego da namestaju preokrete razlicite ekipe itd itd znas koliko i sta sve treba da se dogovori namesti,kad bi to tako moglo ne bi kladionice postojale nego bi svi ziveli lepo od toga itd itd. Ja mu kazem, ne kazem ja da je namesteno ili bilo sta, ja samo verujem da ce krug da se zatvori, samo veruj i nicega se ne boj rekao Isus Hrist!!! Ja oko 1h mu posaljem poruku 1-0 poluvreme,laku noc i mirno zaspim.
Ostalo je Historija!!! mlade dame iz Juareza se drzale do pred kraj onda 80minut izjednacenje i stari dobri moj najbolji drugar 90ti minut!!! 1-2!!!
By petko87
#186718 Hahahaha, uhvatio sam i ja Auroru to vece hahabababababab pre par dana…

Jesi pratio ove zene ponovo, jel dolazilo posle?

Ja sam znao da su Atl Bilbao, Majorka i Espanjol imali taj krug isto tako pre 10tak god ono 3/3 i to i tu sam dobre pare uzeo bio par puta ali su ih provalili izgleda posle toga i evo sad nema sanse da provalis ko sta kad igra…

Sve u svemu da postoji to namestanje postoji i tu nema sta…