Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Lučki_radnik wrote:
Jeffrey wrote:Osasuna-Real tip 2 koef 1.9 večina klada
- moram uzet pobjedu Reala na ovaj koef., očito misle da će Real odmarati jer u utorak igra sa LIV LP ali Ancelotti najavljuje da će krenuti sa Modrićem, vraća se i Courtois na gol, jedino poštedu će dobiti Benzema i Kross se vodi GTD ali po meni i bolje što nema Krossa. Osasuna prosjek od ekipe, neznaju dugo za pobjedu, loša igra i tu di su izvukli x bili su podređeni. Ancelotti najvaljuje da hoće pobjede da vrši pritisak na Barcu i ja mu vjerujem da uzima 3 boda danas.

Samo nekoliko stvari, nije kritika tebi nego opcenito real nema sanse loviti barcu iz 2 ogromona razloga, 8 je jako puno za drugi dio sezone, a drugo barca sve teske utakmice igra kuci, real ima teži raspored dosta, dalje real bez benzeme jako prosjecan jer nema ko gol dati cesto, vinicius procitat, u pamploni je uzarena atmosfera, domacin nema sta izgubiti, sad dosta ekipa radi sta je radila mallorca, provocira viniciusa, ako i prođe naprave mesarski start i ovaj nema muda vise, ne kazem da nece doci 2 ali dosta tesko, realu od sezone ostaje utakmice sezone sa liverpulom i realnije kup da barem malo spase sezonu koja je vise nego losa, prestara su ekipa jednostavno

Pretpostavljam da si navijač Barce pa tako pišeš, da nema šanse, čuj još 17 kola do kraja , šanse uvijek postoje dok teoretski postoje. Druga stvar jesi ti gledao Osasunu pa njih su u zadnje vrijeme nadigrale lošije ekipe od Reala , pa nemaju napadaća, likovi manje od gola po tekmi, i treće ono što me zanima jesi igrao možda 1x , nekako mi ne pije vodu nešto pisati a ne odigrati ako si siguran u to uzmi 1x ali kažem ti bolje nemoj bit će pobjeda Reala bez znojenja.
By Jeffrey
#181710 Double 2.30 većina klada
ulog nizak nizak
Chelsea - Southampton tip 1
Psg- Lille tip 1
- ovo idem više na neki osjećaj, Chelsea mi nije loše odigrao protiv Dortmunda mora takva ekipa da se vrati iz ponora, lagano se i dižu što se tiče igre. Southampton po meni ide u 2 ligu loša i limitirana ekipa
Psg pobjeda, užssno igraju, rasulo u ekipi svađe, ali idem s teorijom da je vrijeme da odigraju utakmicu doma kako treba, i prvenstvo su zakuhali, u LP teško da će Bayern izbaciti tak da opet sezona za zaboraviti.
Ulog nizak jer engleska liga najteža, a Psg loša atmosfera pa netreba srljati sa ulogom
By JohnnyNoCash
#181712 Aston Villa - Arsenal oba daju gol 1.80

Ukratko samo jer pišem sa mobitela. Navijam za Arsenal jos od vremena Bergkampa, Piresa, Seamana i sezone nepobjedivih. Ove godine bas su igrali timski, osjetio se taj duh, a Arteta je fino posložio ekipu. Doduse zadnjih par utakmica osjetilo se nedostatak kvalitetnih igrača na klupi, pa su doveli Trossarda, Jorginha, ali opet po mom misljenju je to nedovoljno da se osvoji titula. Aston Villa pretezak protivnik Emery je trenerski genije, trener kojeg izuzetno postujem jos i dok je trenirao Arsenal, unatoc ne tako sjajnim rezultatima opet je otkrio Saku, Martinelija koji danas cine okosnicu napada. Ukratko, izuzetno jak tim, Cutinho napred, Martinez bivsi golman Arsenala na golu, Kamara, Buendia, Cash, stvarno jak sastav. Arsenal me malo brine jer nije poceo sa Martinelijem u spicu vec Nketiahom, ali onako suma sumaru ocekujem po gol minimalno sa obje strane. Ramsdale grijesi nenormalno puno zadnje 2-3 utakmice i moze se reci da je direktni krivac kod golova. Obje ekip traze da poprave formu, te su mi golovi najizglednija opcija ovdje
By enemies
enemies wrote:Lokomotiva - Rijeka manje od 5.5 zutih kartona @1,85 SuperSport

Jedino sta me drzi da ne lupim skroz jako na ovo je cinjenica da je Rijeka sa tri vezane pobjede usla u utrku za to 4. mjesto koje vodi u Europu, ali probat cu se drzat teorije da ima jos dosta kola do kraja i da nisu ovo presudni bodovi, jer proslo kolo Osijek Belupo je bilo jedva 5 kartona, ocekivao sam koji vise iskreno…Ostali svi uvjeti koji mi trebaju za ovu okladu su tu. Prvi i najvazniji je sudac Kolaric kojeg ili igram under ili preskacem, ko ga zna zna o cemu pricam. Drugo u zadnjih 11 utakmica ova dva tima igranih u Zagrebu, u jednoj je bilo 5 kartona, a u ostalih 10 manje od 5. Dalje, prosjek Rijeke je 2.9 kartona, a Lokomotive 2,4.. ali ako pogledamo samo drugi dio sezone, odnosno zadnje 4 utakmice onda je Rijekin prosjek 1,25(s tim da su igrali 2 derbija s Hajdukom i Osijekom), a Loksin 1,75.
Iskreno sam ocekivao 4,5 granicu i manju kvotu na under pa mi nije jasna takva granica jer nisam bas od onih koji misle da kladionice caste. Nadam se da su se vodili nekom prosjekom kartona ekipa gledajuci cijelu sezonu i mozda nekih prethodnih utskmica di je broj kartona znao prelaziti zadanu granicu, ali svi ti susreti su igrani u Rijeci, a tamo je ipak drugacija atmosfera, veci broj gledatelja, veci pritisak na suca i vece su tenzije opcenito nego u Kranjcevicevoj di realno ne znam tko navija za Loksu osim ljudi bliskih sa igracima tog kluba. Jedino ako ne bude velike zustrine radi borbe za Europu ali dosta kola je do kraja i 5 klubova, uz Osijek kojeg isto ocekujem da ce se morati pomuciti da zadrzi to 3 cak i 4 mjesto, se bori za ta mjesta i puno bodova je jos u igri.
Zato po meni ovo je velik value

Win 4 kartona
By enemies
#181727 Hajduk - Gorica 1 i manje od 5.5 zutih kartona @2,35 PSK

Hajduk i dalje u lovu na Dinamo, i ako ih misle ugroziti ovakve utakmice moraju dobivati. Iako ne briljiraju bas u drugom dijelu prvenstva, na krilima pobjede u Varazdinu prosli vikend ocekujem da danas uzmu sva tri boda protiv Gorice koja je vec s nogom i pol u drugoj ligi i samo ih cudo moze spasiti od ispadanja. Sto se tice suca, Pejin nit smrdi nit mirisi, na prosjeku je nesto vise od 4 kartona, sudio je prosle godine jedan njihov dvoboj na Poljudu gdje je podjelio samo 3 kartona u utakmici u kojoj je Hajduk rano poveo i ostao je taj rez do kraja. Nesto tako slicno ocekujem i danas, da Hajduk od prve minute nabije visoki presing i zabije rani gol pa da odvede utakmicu u neke mirnije vode i odmori mozda neke igrace jer slj vikend se igra derbi u Zagrebu i to ce biti jedna od presudnih utakmica u borbi za titulu. No kao sto sam rekao, da bi ostali u borbi ovakve utakmice jednostavno moraju pobjediti.
SS nudi granicu na kartone 4.5 sto mi je realnije.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Osasuna-Real tip 2 koef 1.9 večina klada
- moram uzet pobjedu Reala na ovaj koef., očito misle da će Real odmarati jer u utorak igra sa LIV LP ali Ancelotti najavljuje da će krenuti sa Modrićem, vraća se i Courtois na gol, jedino poštedu će dobiti Benzema i Kross se vodi GTD ali po meni i bolje što nema Krossa. Osasuna prosjek od ekipe, neznaju dugo za pobjedu, loša igra i tu di su izvukli x bili su podređeni. Ancelotti najvaljuje da hoće pobjede da vrši pritisak na Barcu i ja mu vjerujem da uzima 3 boda danas.

0-2 fino se naplatilo, :)
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Double 2.30 većina klada
ulog nizak nizak
Chelsea - Southampton tip 1
Psg- Lille tip 1
- ovo idem više na neki osjećaj, Chelsea mi nije loše odigrao protiv Dortmunda mora takva ekipa da se vrati iz ponora, lagano se i dižu što se tiče igre. Southampton po meni ide u 2 ligu loša i limitirana ekipa
Psg pobjeda, užssno igraju, rasulo u ekipi svađe, ali idem s teorijom da je vrijeme da odigraju utakmicu doma kako treba, i prvenstvo su zakuhali, u LP teško da će Bayern izbaciti tak da opet sezona za zaboraviti.
Ulog nizak jer engleska liga najteža, a Psg loša atmosfera pa netreba srljati sa ulogom

Zajebana liga ta ENG
By SergioRodriguez
#181732 PSG-Lille 1 i vise od 2,5 zuta 2,15 PSK

PSG ima 3 poraza u nizu, situacija unutar ekipe je losa ali su preveliki da bi bili bez pobjede tako dugo. Danas igraju sva 3 carobnjaka gore i tesko ce to Lille obraniti. S druge strane u zadnje 3 utakmice na Parku Princeva bilo je 6,10 i 8 kartona a sudac je dosta zobar za zute. Sudio im je u kup susretu prije 2 godine i dao 8 komada iako je PSG dobio glatko 3:0... PSG u problemu i moraju bit agresivni a Lille poznat kao ekipa koja dosta kartona zaraduje. Za mene jako dobro duplanje za dobar pocetak dana, za hrabrije i 3,5 ili 4,5 zuta over nije losa opcija