Lučki_radnik wrote:Jeffrey wrote:Osasuna-Real tip 2 koef 1.9 večina klada
- moram uzet pobjedu Reala na ovaj koef., očito misle da će Real odmarati jer u utorak igra sa LIV LP ali Ancelotti najavljuje da će krenuti sa Modrićem, vraća se i Courtois na gol, jedino poštedu će dobiti Benzema i Kross se vodi GTD ali po meni i bolje što nema Krossa. Osasuna prosjek od ekipe, neznaju dugo za pobjedu, loša igra i tu di su izvukli x bili su podređeni. Ancelotti najvaljuje da hoće pobjede da vrši pritisak na Barcu i ja mu vjerujem da uzima 3 boda danas.
Samo nekoliko stvari, nije kritika tebi nego opcenito real nema sanse loviti barcu iz 2 ogromona razloga, 8 je jako puno za drugi dio sezone, a drugo barca sve teske utakmice igra kuci, real ima teži raspored dosta, dalje real bez benzeme jako prosjecan jer nema ko gol dati cesto, vinicius procitat, u pamploni je uzarena atmosfera, domacin nema sta izgubiti, sad dosta ekipa radi sta je radila mallorca, provocira viniciusa, ako i prođe naprave mesarski start i ovaj nema muda vise, ne kazem da nece doci 2 ali dosta tesko, realu od sezone ostaje utakmice sezone sa liverpulom i realnije kup da barem malo spase sezonu koja je vise nego losa, prestara su ekipa jednostavno
Pretpostavljam da si navijač Barce pa tako pišeš, da nema šanse, čuj još 17 kola do kraja , šanse uvijek postoje dok teoretski postoje. Druga stvar jesi ti gledao Osasunu pa njih su u zadnje vrijeme nadigrale lošije ekipe od Reala , pa nemaju napadaća, likovi manje od gola po tekmi, i treće ono što me zanima jesi igrao možda 1x , nekako mi ne pije vodu nešto pisati a ne odigrati ako si siguran u to uzmi 1x ali kažem ti bolje nemoj bit će pobjeda Reala bez znojenja.