Ako govorim o igracima,iskreno,meni je Nole najbolji tenisac sto se tice vidjenog tenisa.
Da pojasnim,ne mogu reci za Noleta da je najveci ikad,jer tu imas jednog Nadala,Federera i starije igrace koji su isto konstantni bili ko Nole,a neki i konstantniji,npr Fedja sa 20 grandslamova je cudo sta je covjek uradio,tako da ne mogz reci da je najveci u povijesti,ali sto se mene tice ako bi gledao one koje sam gledao u primeu nikad nisam vidio igraca da igra tenis ko djokovic,za mene tenisac koji je producirao najbolji vidjeni tenis ikad,nesto ko meni osobno ronaldinho u nogometu.(btw,nisam iz srbije tako da ne govorim ovo jer je "moj")
Nikad u zivotu nisam vidio da netko to radi na terenu sto je on u primeu,al ne mogu rec da je nakvevi ikad kad je takav bio 3 godine...
Sve u svemu,meni osobno,ako obojica budu na levelu su sanse 50-50,nisu ti ljudi napravili sta su napravili samo zbog jednog savrsenog udarca kojeg posjeduju,da dodjes na te razine moras imat apsolutno sve,a sad,slozio bi se da Nole ima bolji bekend,al zato rafa ima bolji forhend,popravio je servu,nema ju bolju nego Nole,al majke mi nema ni losiju,takodjer rafa zna u nekim mecevima se sluzit bekend slajsom koji kad je na levelu je izvrstan,bolji nego djokovicev sigurno,tu ce bit jako puno taktiziranja i ne bi rekao da mi je tu itko favorit...Tu ce nijanse odlucivat,tako da ocekujem jedno mega finale i nadam se da ce obojica bit na najvisem levelu.
sniper07 wrote:Posprdat ce mu se s glavom
Bas mu se Rafa sprda sa glavom,evo Novak ne zna gdje ce.
Sve u svemu,Nole na nebeskoj razini tenisa,ali isto tako mislim da se Nadal malo zajebao sto nije koristio vise bekend slajs,bas se vidjelo dva poena u prvome setu kad ih je koristio kako je razbio dinamiku Noletu,mislim da je trebao to puno vise koristit,prakticki je samo 4-5 putw odigrao bekend slajs,vise je trebao rotirat igru jer je bilo ocito nakon prvog seta da mu ne moze nista s trenutnom,a i onda mu je i usao u glavu sto se vidi na ovim loptama di Nole skrati Nadal ne zna di bi je udario i ravno u Noleta,a realno cist winner.