Ukratko, Švabe imaju najjaču obranu prvenstva, odličnog vratara wolfa, igraju jaku obranu 6-0 sa izlazima na vanjsku liniju pogotovo SV a to je Dule, sredina sa Wiencek;Pekeler,Lemke se skupe i teško lopta ide preko njih, jedan Winecek je najbolji bloker ovog SP, teško če dule do golova, nema on odraz, jedino što može zabiti one njegove niske lopte ali opet visoka mi margina 4,5 nevidim ga preko 6-7 šuteva tak da to moram uzet. problem je što je Cindra out pa malo duže bude igrao, ali protiv švaba na njihovom parketu mislim da ne ide preko 3-4 gola.
Kad je trebalo tada su ih progurali. Ako je ono bilo probijanje ja ne znam. Svaka cast Hrvatima juce su imali tezak mec i danas ovako da odigraju. Hrvati su svoju sansu ispustili sa Brazilom.
treca smena wrote:Kolika sramota.
Kad je trebalo tada su ih progurali. Ako je ono bilo probijanje ja ne znam. Svaka cast Hrvatima juce su imali tezak mec i danas ovako da odigraju. Hrvati su svoju sansu ispustili sa Brazilom.
slažem se sa tobom da se to ne sudi, ali sve u svemu suđenje pošteno, uvijek je domačin imao suđenje u svoju korist bar do polufinala, danci su danas sudili realno , to probijanje nije bilo ostalo ok, čak su im isključili više igrača nego nama, mi smo kiksali sa brazilom tu treba tražiti razlog gubitka borbe za medalje.
- razlog vrlo jednostavan HRV ne igra ova tekma ništa, ista stvar bio 3ili4, jer kasnije u razigravanju od 5-8 mjesta moraš dobiti jednu tekmu da najmanje budeš 7 i da imaš osigurane kvale za olimpijadu, a tu su Mađari uz HRV, ŠVE,ŠPA najslabiji, tako da nebi me čudilo da Červar napravi odmaranje ovih jačih igrača, Cindrić je otpao tako da vrijedi čuvat Duvnjaka i ekipu za bitnee te dvije tekme
-sljedeća stvar FRA igra u ranijem terminu u odnosu na Švabe tražit će tu pobjedu i čekat kiks švaba da budu 1 i izbjegnu dance, jer realno bolje je igrat sa NOR nego sa Dancima tako da će sigurno iči full gasom
-i najvažniji razlog FRA je jača od hrvatske
kome je mala kvota h1 može igrat slobodno
-moja greška , ako završimo na 3 mjestu u skupini igramo sa 3 mjestom iz skupine F vrlo vjerojatno Švedima za 5mj., ako budemo 4 u skupini igramo sa 4 iz skupine F Mađarima za 7mj , uglavnom moramo dobiti tekmu u razigravanju ili FRA da bi osigurali kvale za LP , računam da čemo sve karte baciti na to da budemo fit za razigravanje
player1337 wrote:Moze netko tko se kladi na bet365 da je iz Hrv da napise svoja iskustva, kako uplacuje/isplacuje , ima li nekih komplikacija. Razmisljam napravit racun pa me zanima.. Pozzz
top kladionica, meni No1, nemaš komplikacija samo otvori