Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By ottorinator
Rovinjez wrote:Danas je uskrs pa necu psovati ali ovo sta je mertens promasio je za zatvor

Jebem mu ja sve po spisku...800 eura mi uzeo majmun...kako je ono promašio nevjerojatno...fuj

Image
By Jeffrey
Jeffrey wrote:
kokolo50 wrote:Vidim da SS daje Gensheimera u ponudi (4.5). E sad, tko će pucati penale? Da li je previše za Knorra (6.5) bez penala? Vidjet ću hoću li naći Gislija sutra na (4.5) margini, to bi možda probao over.

Po meni Uwe puca prvi, onda njega + Knorra - u double

Uwe + Knorr - , Uwe 6 Knorr 5 winn lijepo ovo prošlo
By Rovinjez
ottorinator wrote:
Rovinjez wrote:Danas je uskrs pa necu psovati ali ovo sta je mertens promasio je za zatvor

Jebem mu ja sve po spisku...800 eura mi uzeo majmun...kako je ono promašio nevjerojatno...fuj

Image

Strasno jos praktički ono nije ni bio sut s krila nego sa sredine, landin stao u svijecu i ovaj ga nicim izazvan napuca u ruke umjesto da ju spusti samo bilo gdje, jos onda onaj drugi cisti kut i on baca smitsu na cepelin umjesto da lako zabije i tu mi je postalo jasno da ce me skarat
By kokolo50
#186691 Jacobsen + Robledo (obojica zabijaju 4+) 1.50 bet365

1/4 finale Evropske lige između Granollersa i Flensburga.O Jacobsenu ne treba trošiti previše riječi,Rovinjez je već nekoliko puta o njemu pisao,uz golove iz igre,penale i kontre njemu bi ovih 4 gola trebalo do poluvremena doći. Robledo je iskusni lijevi vanjski ekipe Granollersa (39 kuki),igrao nekada u PSG-u,Szegedu i Nantesu. Največi potrošač lopti kod Granollersa,opalit će sigurno između 8-10 šuteva,te treba barem 50% za ova 4 gola.

Thor Rikhardsson + Gidsel (obojica zabijaju 4+) 1.53 bet365

Hazunfeferi protiv Fuchsea. Gidsela ne treba nikome spominjati,a Rikhardson zadnjih 6 tekmi? 8,14,10,8,13,8... Desno krilo koje puca i penale,mislim da brojke sve govore. Za hrabrije igra i opcija obojica 5+ a koeficijent je 2.00.

Jedna zanimljivost,a znalci neka mi odgovore kako to bet365 gleda. Naime,imaju u ponudi Huga Descata,kojega zbog ozljede koljena nema cijele sezone. E sad,u ponudi ga imaju da će on i Francisco Costa zabiti 4 gola - 1.61. Zanima me ako Francisco zabije 4,a svi smo ovdje već čitali o brači Costa(ponovno prvo od Rovinjeza),znamo da su burazi pokretači igre Sportinga i da je ovih 4 gola za Francisca prolazno čak i do poluvremena,da li je par VOID ili se gleda samo učinak Francisca Coste?
By SergioRodriguez
#186699 Kokolo mora.to bit void posto drugi nije nastupio/nije zabio ta 4 gola pa nemoze bit dobitno.

Nije mi jasno zasto nisu opet dali bracu costu u doublu, vec neko vrijeme ispostuju bez problema i sad ih prvi put razdvoje...jednog sa descatom koji ne igra a drugog sa vileminotom koji je upitan..
By Rovinjez
#186756 Danas idem Jakobsen over 6,5 (1,70) i Schiller over 5,5 (1,65) obojica u SS.. Koko rekao o Jakobsenu a slicno se moze preslikati i na schillera, dok se prije nekog perioda nije tesko ozljedio bio je prvo lijevo krilo svaba i pucac penala a sad polako igra sve bolje i bolje da se vrati na tu razinu