Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By sniper07
#123630 Svaka cast Novaku, nevjrovatno gazenje

Moja prognoza je bila posle meca Nadal sa Cipasom i prije Djokovicevog demoliranja Puija, do tada uopste nije djelovao ovako dominantno
By V_K
#123632 Fino ga je pomeo, jedina steta da je prebrzo gotovo. Sad povratak u tugu, cemer i jad od rukometa i nogometa :)
By Gurovic15
#123642 A lepo rekao da Nadal nije imao dostojnog protivnika citav turnir,niko mu nije vracao ni jednu ozbiljniju loptu citav put do finala....ponavljam osim Brdiha u 3 setu sve ostalo bilo kao da je prvo kolo GS....koliko je Novak jak na terenu govori i ona recenica na mrezi Medvedeva(koji mu je cak uzeo i set)--Jesam li te bar oznojio??? :)
By Teo
sniper07 wrote:Svaka cast Novaku, nevjrovatno gazenje

Moja prognoza je bila posle meca Nadal sa Cipasom i prije Djokovicevog demoliranja Puija, do tada uopste nije djelovao ovako dominantno

pa ocigedno je da slabo pratis,Djokovic od Nadala nije izgubio set na tvrdoj podlozi od US opena 2013,dobio ga je do ovog meca 7 puta od tada.Ti dodjes i napises da ce neko urnisati Djokovica na AO,smijesno.Ocekivana i zasluzena titula Novaka u duelu dva najbolja igraca svih vremena.
By Gurovic15
#123647 Pa pustio da ne brani sve te poene zbog prvog mesta na atp listi,tako da ako negde kiksne tamo osvajanjem dobija poene...samo malo logike
By V_K
Gurovic15 wrote:Pa pustio da ne brani sve te poene zbog prvog mesta na atp listi,tako da ako negde kiksne tamo osvajanjem dobija poene...samo malo logike

Pustio je finale ATP 1000 i finalnog mastersa?
By Deuce
#123668 Reci da je Nadal igrao danas uzasno je cisto sranje...
Isto ko i ovo da je Nadal imao prelagan put do finala.
Nole jednostavno igra svemirski tenis i ne da mi se pisat sad eseje,al da ste gledali intervju poslije meca vidjeli bi da je i Nadal sam rekao da nije njegov dan ne zato jer je lose igrao nego zato jer ga je Nole nadigrao u svakom segmentu igra pa i mentalno.
Znaci covjek je kralj tenisa trenutno i kapa do poda.
A ovo za Nadalov put lik je radio drugima sto je Nole njemu danas i cao,jedan tsitspias je vrhunski igrac,uostalom ko god da je gledao AO mogao se i sam u ti uvjerit,al dobro.
Samo cu jos rec da je Novak danas sve vracao ne samo da vrati nego je lik gadjao milimetre od linije ili linije a wineri su mi bili isti takvi i sve taktizirano od pocetka do kraja,jednostavno savrsen tenis i cao djaci.