Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#160548 20:45 Kyllian Villeminot (3.5) under 1.85 Germania

Večeras imamo zanimljiv dvoboj između Montpelliera i Aalborga. Montpellier koji je prije EP-a u Mađarskoj i Slovačkoj bio lider grupe sada je nakon domačeg poraza od Vardara i gostujučeg kod Kiela pao na 3.mjesto. 4 ekipe su unutar 2 boda,Aalborg,Kiel, Montpellier i Szeged. Te ekipe su se plasirale u play-off,ali prve dvije ekipe idu direktno u 1/2 finale i tu je borba. U prvoj utakmici u Aalborgu Danci su slavili rezultatom 36-28,a najbolji strijelac ekipe je bio upravo Villemiont sa 7 pogodaka. Razlog zašto ga igram under su 2. Germania ga još uvijek drži na 3.5,dok ga je SS već spustio na 2.5,a ostale klade imaju manji koeficijent na under. Prvi je razlog slabija forma,kontra Vardara šut 2/3,a kontra Kiela 2/4. Drugi je povratak Diega Simoneta. Villeminot je svoju minutažu mogao zahvaliti neigranju Simoneta,koji sa vratio u sastav. U zadnjoj tekmi kontra Toulousea koju je Montpellier dobio 35-32,Villeminot 1/2 a Diego Simonet 5/7. Dakle biti će mu bitno smanjena minutaža na srednjem vanjskom,a uz dobru formu Juliena Bosa te Benjamin Bataillea,koji iako je srednji vanjski igra na poziciji lijevog u zadnje vrijeme,očekujem da neće imati toliko prilika za šut. Moguće če opaliti 4 ili 5 lopti danas,a onda bi trebao imati barem 80% šuta za over,i zato igram under.

3/3 prošlo,ostao je u underu,ali samo zato jer je Simonet odigrao dobru tekmu.
By kokolo50
#160629 18:45 Petar Nenadić (4.5) over 1.70 SS

Nedavno je Nenadić "razveselio" sve navijače u Srbiji objavom da se oprostio od igranja za reprezentaciju. Derbi kola lige prvaka između Veszprema i Kielcea. Igram over u kojoj postoji migučnost da Nenadić ne puca penale,a moguče da puca prvi. Naime na tekmi kontra Porta penale je krenuo pucati Marguc,kada je fulao onda Mahe,a penal za 28-28 je pucao Nenadić (6/9),dakle 5/8 iz igre. Kontra Barcelone je krenuo Mahe,kada je fulao onda Marguc,te zadnji penal Nenadić (6/10),dakle 5/9 iz igre. U prvoj tekmi u Poljskoj nije pucao penale jer je Marguc bio na 3/3,ali je imao šut 9/11 iz igre. Po mojoj procijeni Veszprem će ostati na 4.poziciji u skupini,eventualno 3. dok Kielce mora "braniti" 1. ili eventualno 2. poziciju od Barcelone i PSG-a za direktan ulazak u 1/4 finale. Nakon remija sa Portom i poraza kontra Barcelone,Veszprem ide po prvu pobjedu nakon EP-a,a za to će im trebati raspoloženi Nenadić i zato igram over. Bude li pucao i koji penal uz standardnih 8-9 šuteva,onda mi je over siguran.

18:45 Luc Steins (2.5) over 1.70 SS

Igrač tipa Cindrića ili Karačića. Malen,explozivan,brza promjena smjera. Fali mu onaj šut izvana koji imaju Karačić,a naročito Cindrić, kojim mogu propucati 6-0 obranu,ali ako ima mjesta da komarac proleti,onda i Steins može kroz nju proči. Kontra Dinama iz Bukurešta uglavnom su trpale vanjske linije. S jedne je strane Hansen,s druge drvo Kristopans,tako da će se obrana na njih fokusirati,pa očekujem da ima mjesta za prolaze Steinsa. Očekujem da Karabatić više odigra u obrani,ili da mijenja Hansena na lijevom vanjskom,a Steinsa da igra samo u napadu i zabije barem 3 gola Bukureštu.

Za narodni...

Raul Nantes Campos (4.5) over - ima otprilike 50-60% šuta,ali s obzirom da opali jedno 9-10 lopti po tekmi,uvijek je prije za over nego za under.

Kamyl Syprzak (3.5) over - strašna forma u zadnje vrijeme,kako u prvenstvu,tako i u LP.
U prvenstvu je čak pucao i penale u 2 tekme! U jednoj je imao 1/2 a u drugoj 6/6 sa 7 metara! Ima visok postotak realizacije,oko 80% te sa 5-6 lopti sa crte bi trebao u over.

Igor Karačić (2.5) over - Kara ili odigra fenomenalno kao kontra Flensburga,ili nam "uvali karu" kao prošlo kolo kontra Motora kad nije mogao bazen pogoditi. Po meni je on igrač koji se "aktivira" kada su velike tekme u pitanju. U prvoj tekmi kontra Veszprema prošao je ovu granicu za 12 minuta,danas bi trebao za 60.
Last edited by kokolo50 on 03 Mar 2022, 15:16, edited 1 time in total.
By UcenikBGD
kokolo50 wrote:Hebi ga Učo,kasno vidio. Bilo i u Supersportu,ali prelaz bio već u 52. minuti.

Jbga. Meni javio prijatelj ali kasno, dok sam stigao počelo bilo a u maksu nije bio lajv, tek ga onda nađem u mozzartu. Taman stigao na poluvreme. Uplatim i posle napišem ovde. Kad sam pogledao dal je počelo drugo na telefonu da uključim na flešskor da mi svira kad padne gol ono već 1:1, nikad bolji kibic. Naravno 4:1 kraj !!!
By kokolo50
#160660 Forza,po meni 99% Sagosen. Onda mi je on dobra opcija na 5.5 za over. Sagosen,Duvnjak i Zarabec na rotaciji lijevog i srednjeg vanjskog. Vrlo vjerojatno Horak mijenja Sagosena u obrani,s tim da će Duvnjak danas igrati i napad i obranu,pa bi i on mogao 2.5 over.

Tekma na puno golova ko stvorena za Remilija,ali mislim da će Steins imati svoje minute na srednjem,prije će Remili drvo odmarati na desnom vanjskom.
By petko87
UcenikBGD wrote:
kokolo50 wrote:Hebi ga Učo,kasno vidio. Bilo i u Supersportu,ali prelaz bio već u 52. minuti.

Jbga. Meni javio prijatelj ali kasno, dok sam stigao počelo bilo a u maksu nije bio lajv, tek ga onda nađem u mozzartu. Taman stigao na poluvreme. Uplatim i posle napišem ovde. Kad sam pogledao dal je počelo drugo na telefonu da uključim na flešskor da mi svira kad padne gol ono već 1:1, nikad bolji kibic. Naravno 4:1 kraj !!!

Nije namesteno :D :D :D