Deuce wrote:Reci da je Nadal igrao danas uzasno je cisto sranje...
Isto ko i ovo da je Nadal imao prelagan put do finala.
Nole jednostavno igra svemirski tenis i ne da mi se pisat sad eseje,al da ste gledali intervju poslije meca vidjeli bi da je i Nadal sam rekao da nije njegov dan ne zato jer je lose igrao nego zato jer ga je Nole nadigrao u svakom segmentu igra pa i mentalno.
Znaci covjek je kralj tenisa trenutno i kapa do poda.
A ovo za Nadalov put lik je radio drugima sto je Nole njemu danas i cao,jedan tsitspias je vrhunski igrac,uostalom ko god da je gledao AO mogao se i sam u ti uvjerit,al dobro.
Samo cu jos rec da je Novak danas sve vracao ne samo da vrati nego je lik gadjao milimetre od linije ili linije a wineri su mi bili isti takvi i sve taktizirano od pocetka do kraja,jednostavno savrsen tenis i cao djaci.
Vidi Medvedev;Shapalov,Tsitsipas,Tiafoe,De minar i ta ekipa su jos uvek decurlija za Novaka i Nadala,sto se tice Fedexa stigle ga godine pa njega ne racunam...ovo sto kazes "vrhunski teniseri" ne mogu da se slozim jer su po meni oni tek samo potencijalno vrhunski teniseri...vrhunski teniseri su Stan,Marej,Cilic,Berdih,Del potro i mozda Raonic i Dimitrov,ovaj prvi ima manu zbog visine pa samo tvrde podloge(a muce ga i povrede) a ovaj drugi vise gleda sta ce da smuva i jebe nego da igra ozbiljan tenis
I zar jos neko vavrinku berdiha mareja dimitrova smatra za vrhunske tenisere njihovo vrijeme je proslo,polako dolaze ovi novi igraci,al sam siguran da cemo jos nekolko godina gledati finala rafe i novaka jer su jednostsvno klasa u odnosu na sve ostale igrace na turu,i federer polako odlazi iako se trudi da igra jos
I da ja sam Federerov fan jer sam uz njega zavoleo tenis
Federer mi odaje neki dojam kao da mu se vise neda. Krene mec, a on izgleda kao da ga je netko natjerao na teren, totalno nezainteresiran u vecini retern gemova. Ispada kao da samo ceka da protivnik pogrijesi i pokloni mu gem ili da ode u tb pa da ga tamo uzme na kvalitetu. Za njegove pojmove puno neforsiranih gresaka i jos vise nestrpljivosti u igri. Cudno u svakom slucaju.
RussellWestbrook wrote:Ostapenko-Mladenovic 6-1,0-6,6-0
Kako ovo objasniti hahahahaha
Vrlo jednostavno
Ostapenko Pavljucenkova 2 1.4
Pavlj svakako odlicno igra dvoranu i voli igrati kuci