Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Gurovic15
#123671 Novak sad tezi da ostane sto duze 1 na atp listi a realno je da posle ovoga to bude bar do US opena...Fedex ima 310 nedelja a Novak negde oko 230 mozda (neku vise) nedelja dakle fali mu nekih godinu ipo dana da ga skine i verujem da to Novak cilja(a njega onda neko da skine nema teorije),a ogroman broj poena brani u drugom delu sezone da je i to osvojio to bi bilo tesko odbraniti...on ce na ovom nivou igrati sigurno do Tokia jer zelja su mu te olimpijkse igre....na finalnom mastersu vec drzi rekord po broju uzastopnih titula,Fedex mu bezi jednu titulu....eto ukratko
By Gurovic15
Deuce wrote:Reci da je Nadal igrao danas uzasno je cisto sranje...
Isto ko i ovo da je Nadal imao prelagan put do finala.
Nole jednostavno igra svemirski tenis i ne da mi se pisat sad eseje,al da ste gledali intervju poslije meca vidjeli bi da je i Nadal sam rekao da nije njegov dan ne zato jer je lose igrao nego zato jer ga je Nole nadigrao u svakom segmentu igra pa i mentalno.
Znaci covjek je kralj tenisa trenutno i kapa do poda.
A ovo za Nadalov put lik je radio drugima sto je Nole njemu danas i cao,jedan tsitspias je vrhunski igrac,uostalom ko god da je gledao AO mogao se i sam u ti uvjerit,al dobro.
Samo cu jos rec da je Novak danas sve vracao ne samo da vrati nego je lik gadjao milimetre od linije ili linije a wineri su mi bili isti takvi i sve taktizirano od pocetka do kraja,jednostavno savrsen tenis i cao djaci.

Vidi Medvedev;Shapalov,Tsitsipas,Tiafoe,De minar i ta ekipa su jos uvek decurlija za Novaka i Nadala,sto se tice Fedexa stigle ga godine pa njega ne racunam...ovo sto kazes "vrhunski teniseri" ne mogu da se slozim jer su po meni oni tek samo potencijalno vrhunski teniseri...vrhunski teniseri su Stan,Marej,Cilic,Berdih,Del potro i mozda Raonic i Dimitrov,ovaj prvi ima manu zbog visine pa samo tvrde podloge(a muce ga i povrede) a ovaj drugi vise gleda sta ce da smuva i jebe nego da igra ozbiljan tenis :) mozda i pametno ....Stan se ove godine malo vratio ali to je slabo,Marej se penzionise,Cilic na ovaj turnir dosao sa jednom nogom,Berdih naleteo na Nadala i odigrao ocajan mec jer ima psih. blokadu od Nadala,Del potro nije ni igrao i onda je neko umesto njih morao biti u ovim 1/4 i polufinalima a realno jos je to sve slabo da bi se iole ugrozili ovo dvoje ako oni igraju na njihovih pa i 80%....
By RussellWestbrook
#123675 Dodjes do finala nekog turnira i onda kao namjerno izgubis zbog odbrane bodova,meni je to cista glupost

I zar jos neko vavrinku berdiha mareja dimitrova smatra za vrhunske tenisere njihovo vrijeme je proslo,polako dolaze ovi novi igraci,al sam siguran da cemo jos nekolko godina gledati finala rafe i novaka jer su jednostsvno klasa u odnosu na sve ostale igrace na turu,i federer polako odlazi iako se trudi da igra jos
By Chief
#123679 Posle Samprasa su rekli niko ga nece stici posle Federera su isto rekli a sada kazu da jedini ima sanse da prestigne sve igrace i ostane zalebezen u istoriji svakog sporta to je Novak u svim segmentima je najaci defanziva najaca samo malo sporiji udraci ali u odnosu na sve ostale ima dosta jak udarac iako je smrsao mnogo ritern ubedljivo nema niko takav linijas pravi....ja jos gledam i ne mogu da skontam mladi Kecmanovic iz Srbije kako ce da igra jos se bori sa manjim turnirima ali decko obecava...ima sjajne udarce po meni
I da ja sam Federerov fan jer sam uz njega zavoleo tenis
By V_K
#123680 Ovo za pustanje finala, jos tih velikih mi nema bas nekog smisla. I da pusti mec u finalu i dalje ima polufinalne bodove za obranit, sto je isto puno bodova. Ali tko ce ga znat.
Federer mi odaje neki dojam kao da mu se vise neda. Krene mec, a on izgleda kao da ga je netko natjerao na teren, totalno nezainteresiran u vecini retern gemova. Ispada kao da samo ceka da protivnik pogrijesi i pokloni mu gem ili da ode u tb pa da ga tamo uzme na kvalitetu. Za njegove pojmove puno neforsiranih gresaka i jos vise nestrpljivosti u igri. Cudno u svakom slucaju.
By Gurovic15
#123681 Pa bilo vam glupst i za Don micelovo (odmah da kazem da Dona ne simpatisem posebno posle onoga sto je napisao da ce FMP biti na aparatima u maju jer se zna sta je mislio kada je napisao to FMP) da zvezda gubi od cedevite namerno tj da ako su pametni da ce pustiti da ih ovi dobiju da bi cedevita imala prednost i dobila buducnost jer je buducnost evroligaska ekipa i mnogo je neki podcenjuju ....zvezda bez pojacanja nema sta da trazi jedino ako Delije budu pa da tu nekako trazi nesto...Cedevita i Buducnost sa pocetka Aba lige i sada potpuno razliciti timovi i stranci mnogo bolji od Zvezdinih( ovde samo Perperoglu),Ced(Pullen i Cobbs mogu svakoj ekipi dati blizu 50 poena zajedno i videlo se to u Moraci),Bud(Goga i Cole je vec sasvim dovoljno reci a tu su jos 4 stranca,Gordic,Ivanovi itd)...sad sto se tice tenisa pa to sam i ja rekao-ove sto sam naveo da je ili njihovo vreme proslo ili su povredjeni a reci mi da je Tiafoe sad neki ludacko vrhunski igrac ili mali De minar je meni glupo...zbog toga kazem da Rafa nije imao nekog jaceg protivnika jer je Rafa za Tiafoa svemir...tsistipasu se najvise pridodalo sto je eto dobio Fedexa pa se odmah obratila paznja na njega a ovog onda puko adrenalin i onda ga Rafa prizemljio a da je Viktor Troicki zdrav dosao na ovaj turnir bi ga mozda izbacio sanse bi bile 50-50
By Agronom
RussellWestbrook wrote:Ostapenko-Mladenovic 6-1,0-6,6-0
Kako ovo objasniti hahahahaha

Vrlo jednostavno
Ostapenko Pavljucenkova 2 1.4 :)
Pavlj svakako odlicno igra dvoranu i voli igrati kuci