Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By baja papaja
#124095 Sto protiv Kvitove bas je odlicno startovala sezonu, izgubila samo 2 meca a igrala protiv boljih od Azarenke. Slabo sam gledao tenis uopste ove sezone nemam bas vremena.

Zamislio tripl uplaticu ga u toku noci
Kvitova
Bertens
Goerges

Takodje cu ispratiti Kasatkinu na 4 kvotu protiv Sarapove, sezonu je startovala ocajno ali ova mala moze da dobije bilo koju teniserku kada igra kako zna. St Petersbug prosle god polufinale mora i ove da se potrudi da ne ispadne bar u R16. Sarapova je krenula dosta lepo ove godine, gledao sam je nesto malo protiv Wozniacke delovala je samouvereno, ali opet kazem na sitan ulog moracu da ispratim ovo.
By Agronom
baja papaja wrote:Sto protiv Kvitove bas je odlicno startovala sezonu, izgubila samo 2 meca a igrala protiv boljih od Azarenke. Slabo sam gledao tenis uopste ove sezone nemam bas vremena

Idem na kartu dzet lega, a Azarenka nije bilo ko, osetila je teren danas, seta protivnice po terenu, a umor kvitovoj nece pomoci sigurno, po meni, ovih 2,5 lep value
By baja papaja
#124390 Sabalenka
Kvitova
Pavlyucnenkova - Bertens over gemova
Kasatkina - Zvonareva over gemova

Kvota oko 5.5 zavisi od kladionice
Ja cu ovo na neki srednji ulog bas mislim da ce da prodje, prve dve pobede bez problema, drube 2 ocekujem 2-1 rezultate.
By RussellWestbrook
#124427 Evans pobjeda
Humbert pobjeda
Garin pobjeda
Evans i humbert su favoriti i trebalo bi doci

Denis Novak-Christian Garin
Dejvis kup duel izmedju austrije i cilea,igra se na sljaci i to je podloga koju garin najvise voli,novaku odgovaraju brze podloge i ovo bi garin mogo dobiti
By Chief
#124627 Yastremska D. - Tomljanovic A.

Ned 11:05
2 0 Yastremska mocart 2.30
Ova mlada ukrajinka igra predobro i probam dva nula u setovima i kvota sama kaze kako ona igra krenula je od 1.65 sada je 1.44
Igra predobro ima sve udarce bekhend je savsren takoreci samo nekada mnogo napada iz tog udarca i napravi greske ritern ima isto dobar ako krene dobro a Tomljanovic je poznata da je slaba sa glavom i ne vidim da moze da okrene mec to je to ukrtako
By Chief
#124706 Wawrinka S. - Copil M.

Pon 17:05

Igrač 1 će osvojiti više setova od igrača 2 uz navedeni hendikep (-1.5) 2.30 mocart
Ovo je 2 0 u setovima.
Vavrinka polako ulazi u formu i kako se secam prosle godine je valjda ovde igra polufinale sa Basicem tako nesto je bilo i brani poene.Na AO je odigrao dobro dok Copil isto brani ovde poene secam se igrao je i on ovde prosle godine.
Vavrinka ima ritern za Copilove jake servise onvrati loptu bekhendom da zapocne poen protiv jakih servera a u razmenama ima veliku prednost oboje imaju jednorucni bekhend ali naravno Copil dosta gresi iz bekhenda.
to je ukratko...sve zavisi od Vavrinke i motivacije danas a bolji je igrac svakako
By Agronom
#124726 Oprez sa copilom zato sto je prosle godine igrao finale.
Od mene Norrie - Cachin 2 2.2 pinnbet 2/10
Argentinac domaci igrac, rodjen u Cordobi, prosao kvale, ima value
Srecno ko prati!
By V_K
#124778 Hendikep gemova: Jarry (-2,5) - Londero - 1 @1,80 bet365

Uzimam da ce Jarry dobit mec sa 3 gema razlike. Londero je tipicni clay challenger igrac i vjerojatno se cijelu karijeru nece maknut dalje od challengera. Dobio je pozivnicu jer je domaci igrac, ali mislim da to nebi trebalo predstavljat neki problem u ovom slucaju. Jarry ima odlicnu servu (ima blizu 2 metra) i solidno se krece u izmjenama. Malo je slabiji na reternu, ali na 2,5 se isplati uzet hendi. Jedini problem za ovu okladu je to sto je igrao DC sa Austrijom prije 3 dana pa ce mozda doc malo umoran s obzirom na dva meca u Austriji i na put do Argentine, ali po meni se ovo isplati uzet.

Od ostalih mi je pobjeda Munara dobar pick, iako on zna odigrat toplo-hladno i Krajinovic protiv Mahuta u dvorani tako da cu vjerojatno jednog od njih uzet jos u doubleu sa cistom pobjedom Jarryja.