Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
#163136 Nema na čemu, šteta danas za Kyrgiosa ako ste gledali.. Dodijeljen poen kod 3-5u tb, onda odmah dodijeljen gem u drugom setu. Koliko god nekad dobro igrao turnir, desi mu se ovakav prebac .. Nadam se da će nas kecmanović i fritz obradovati :D
By SergioRodriguez
#163200 18:45 Solstad 2.5 over 1.85 Sve kladionice

Pivot Everluma i Norveske reprezentacije u odlicnoj formi. U ligi prvaka nakon eura ima 5 1 5 5 te igra dosta uvjerljivo i dominantno. Osim njegove dobre forme glavni razlog zasto njega je taj sto PSG puno pusta na crti. Veszprem im je dao 8, Dinamo 8, Flensburg 6 te je na ovu granicu Solstad stvarno dobra oklada.

Prije godinu dana su igrali i Solstad je zabio 3 a njegov partner na crti Laangas 5 komada. Ocekujem puno vecu minutazu Solstada koji je prvi pivot i lagan prolaz ovog para
By JohnnyNoCash
#163265 20:00 Cedevita Olimpija - Valencia DP 86.5+ 1.90

Igram da će Cedevita dati 87+ poena danas a razlozi su jasni. Prije 3 dana su na 75 godina svog kluba u stožicama savladali Partizan iako su gubili skoro čitav meč, Blažić standardno odličan , a Ferrel koji se nije vidio čitavu utakmicu pogodio je dva odlična šuta u clutch time-u, te je izbio loptu iz ruku Avramovića koji je išao u kontru zadnjih 5 sekundi meča. Igraju stvarno odlično, u Eurocupu su također vezali 5 pobjeda zaredom. Veneziji dali 105, Virtusu 86, Promitheasu 98, Buducnosti 92 i Ulmu 104. Igraju baš baš odlično vjerujem da će danas biti jedna odlična brza utakmica, ali dajem puno veće šanse danas domaćinima za pobjedu pa sam se iz tog razloga odlučio na timski over umjesto ukupnog. Valensija je također izuzetno kvalitetna ekipa, ali ih je Bursa prošlo kolo dobila, pa su Murciu jedva u ligi dobili iako su čitavu utakmicu vodili, nekako kao da su se opustili. Pobjedom mogu ići na 10-7, a za očekivati je da i Budućnost danas dobije, ma da bi Cedevita bila u prednosti jer imaju bolji međusobni. Naravno pobjeda im je danas imperativ jer je ovo predposljednje kolo. A puno znači skok sa 5 na 3 mjesto jer se onda križaju sa 6. iz druge grupe a to je Turk Telekom ili Hamburg. (Puno bolje nego da ih čeka Andorra koja je jako nezgodna ekipa)

P.S. Vjerovatno se pitate kako uspijem popratiti tenis, europsku košarku,nba. HINT: Tv radi 7/24 :lol:
By ottorinator
SergioRodriguez wrote:18:45 Solstad 2.5 over 1.85 Sve kladionice

Pivot Everluma i Norveske reprezentacije u odlicnoj formi. U ligi prvaka nakon eura ima 5 1 5 5 te igra dosta uvjerljivo i dominantno. Osim njegove dobre forme glavni razlog zasto njega je taj sto PSG puno pusta na crti. Veszprem im je dao 8, Dinamo 8, Flensburg 6 te je na ovu granicu Solstad stvarno dobra oklada.

Prije godinu dana su igrali i Solstad je zabio 3 a njegov partner na crti Laangas 5 komada. Ocekujem puno vecu minutazu Solstada koji je prvi pivot i lagan prolaz ovog para

Bravo za Solstada...PSG 8 od 13 golova u 1. pol. primio s crte 4 Solstad, 4 Langaas. Malo me stislo kad je Laangas startao i odmah zabio 4 gola, ali Solstad odmah sve riješio kad je ušao.

Ja ga povezao sa Szyprakom over 4,5 @1,70 koji je već zabio 5 ali nisam pisao analizu jer je cijeli dan bio 5,5 a tu ga ne bi igrao. Tek pred početak utakmice sam skužio da ga je supersport spustio za gol pa sam odigrao double. Puca penale otkad se Hansen ozlijedio, prošlu u prvenstvu 12 golova 7/7 sedmerci. Danas promašio 1. sedmerac ali i dalje nastavio pucati.

Konačno da mi prođe listić bez sekiranja već na poluvremenu. :)
By SergioRodriguez
#163403 20:45 Ivan Sliskovic 3.5 manje 1.65 PSK

Sliskovic nakon odlicne jeseni u Portu gubi korak te je trenutno vjerujem i 4 opcija na lijevom vanjskom u svom klubu. Kunkurencija je zestoka a Veitia,Magalhaes i Pedro Cruz igraju dobro i trpaju s te strane. Sliskovic u Ligi prvaka ima 7 undera na ovu granicu u nizu a nakon eura igra jako slabo ili nikako.

U prvenstvu je zabio 2 pogotka predzadnje kolo dok je fantasticni Pedro Cruz dao cak 7 komada. Proslo kolo nije ni bio u sastavu Sliskovic pa neznam kolike su mu sanse za nastup danas.

Svakako vrijedi uzeti ovih 3.5 under u PSK pa ako ne nastupi ide storno, a ako bude igrao sumnjam da ce odjednom dobiti neku veliku minutazu i rolu nakon ocajna 2 mjeseca koja su iza njega

Sliskovic u LP zadnjih 5 : 0 0 3 0 1