manje under wrote:UcenikBGD wrote:Jeffrey wrote:Danska-Francuska tip NITKO NE DAJE 30 GOLOVA stake 5/10 b365 1.65 kvota
-nema se ovdje šta puno pisati, očekuje se brutalne obrane, neizvjesna tekma i čisto sumnjam da ćemo gledat svake minute gol
Sigurnije mi je NIKO NE DAJE 40 golova!!!Ali ima jedna sitnica, nema toga u ponudi, kao ni ovoga niko 30 golova, bar ne u lokalnim u Srbiji, samo ima granica 52,5 golovi i pojedinačno po 26,5!!! Znači ni blizu 30 golova kao u tvojoj navedenoj opkladi.
Jel ima negde u Srbiji ovo ne daju toliko golova ili bar 29,28 da se proba, ako neko zna nek napiše?
Baš se i ja mislim koja je budala dala ovu okladu u ponudu i razmišljam kako bih ja ovo uzeo
Mislim da se nitko vise ne osjeca glupo nakon prvog pol. Srecom uspio sam cash outat pola uloga
Gurovic15 wrote:Nije mi jasno zasto Dinar nije stavio flastera u prvom pol. na Hansena? 21 gol a Hansen direktno zasluzan bar za 11....ovo sad je sve jasno Danci igraju totalno praznih glava pa im sad sve ulazi...verovatno i pada neki rekord po broju golova u polufinalima svetskih
A sta ces staviti flaster kada covjek igra kao Harden u NBA on ce svakako uzeti svoje suteve i uvijek je oko granice od 6 golova. Trebalo mu je samo da ga krene prvih par suteva i to je to Hansen napravi visak da ima prostora onaj milinetar da da gol. Njega i Ivana sam uvijek volio gledati kada igraju kako im malo treba.
pac_man wrote:Slazem se . Ovo danas prikazno je nestvarno , a sad jos igraju kuci finale .
jbg, danas kad su me svi pitali koga bi igrao prolaz dan/fra rekao sam dance, ali eto odlučio sam se kao "sigurniju"okladu nitko ne daje 30 golova, na kraju oba dvije repke dale 30 golova, obrane se nisu igrale , nadam se da budu sad švabe odigrale tvrdo da pokrijem ovih 50e što sam pao na dan-fra
Bakihalco wrote:Gurovic15 wrote:Nije mi jasno zasto Dinar nije stavio flastera u prvom pol. na Hansena? 21 gol a Hansen direktno zasluzan bar za 11....ovo sad je sve jasno Danci igraju totalno praznih glava pa im sad sve ulazi...verovatno i pada neki rekord po broju golova u polufinalima svetskih
A sta ces staviti flaster kada covjek igra kao Harden u NBA on ce svakako uzeti svoje suteve i uvijek je oko granice od 6 golova. Trebalo mu je samo da ga krene prvih par suteva i to je to Hansen napravi visak da ima prostora onaj milinetar da da gol. Njega i Ivana sam uvijek volio gledati kada igraju kako im malo treba.
Uporedjujes kosarku i rukomet? ovde nemas faule i bonuse pa slobodna,nego mu zalepis flaster i iskljucis ga iz igre,makar probas svakako gubis utakmicu a ne menjas nista 6 0 odbrana mu citav mec...ne bh se ja zaletao tako na Dance u finalu
Don_Mitchell wrote:krepajte francuzi svi do jednoga, ovi jos nisan dozivija, 20 golova u danasnjem rukometu nemozes najvecim amaterima dati, kakvi retardi prokleti
E moj Mića, danas Danci polomiše točilicu!!! Kakva je šansa da Norge odu u minus i poprave Točilicu? bar za pivo. Da se ima
Don_Mitchell wrote:evo 2 para poklona iz supera, natočite to slobodno
N'Guessan 2,5 manje
Norveška 3,5 isključenja više
Francuska kompletna, ne vidim da ce ovaj igrati puno, Karabatic je tu, Mahe i Richardson su bolji igraci od njega, ovo zbilja mora imati ludi dan da sve sta pukne zabije, ovu marginu nije prebaciva bez Karabatica i Richardsona, jake obrane u najavi, Landin je on fire, lagano nek covik istegne, imaju Francuzi bolje da igraju...Norveška 4 isključenja ako triba na silu, 1.pol bi moga biti solidan kriterij, 2.pol isto ka protiv nas, 80-20, pogotovo Norveška nema nikakav značajan rukometni lobij, pale jesu kvote ali dovoljno za jako duplanje
Jel prosao NGuessan?
Nigdje da nadjem livescore na oficijalnom sajtu jel moguce da nemaju.