trebala bi biti high scoring utakmica, vardara ce publika nositi sto ce im dati dodatnu snagu da se odupru realno jacem protivniku koji je dobro popunjen na svim pozicijama, probat cu sa prvim poluvremenom iako mislim da ce i citava utakmica otici u over
SergioRodriguez wrote:Sliskovic 0/1...ostala 3 lijeva vanjska 2,2 i 3 gola. Bas veliki promasaj kladionice i poklon za nas
Bravo za Sliškovića.Uzeo ga ja .Svaka lova je dobra ne bunimo se haha.
Brko je tip igrača koji kad mu se igra, onda može sigurno da udara sa osnovne forhendom kao da nema sutra, a zna mu se desiti ko protiv Socka, da izađe na teren, i da je tako bezvoljan, govor tijela mu je nikakav i u startu vidiš da neće ukupno uzeti 4 gema u meču. Kudla sa druge strane isto ima svoje epizode, ali gledao sam ga tek jedan meč i to prošli protiv Kokkinakisa iako je izgubio izgledao je odlično na terenu. Prije Miamia je osvojio Finiks i to sasvim zasluženo, da bi u Miamiu došao do 1/16 finala. Kad bih morao prognozirati rekao bih 1-2TR za Kudlu koji mi je ipak u boljoj formi, imao je vremena da odmori od Miamia. Znaju se dosta dobro, obojica su Ameri i trenirali su zajedno puno puta, nema nepoznanica među njima, tako da zbog trenutne forme uzimam Kudlu.
Wolfa pratim od prošle godine, tu mi je nekako skrenuo pažnju sa odličnim partijama na čelendžerima, a vidi se da napreduje iz godine u godinu, pa ste svi koji pratite tenis vidjeli onaj nevjerovatan potez kad je prebacio reket u lijevu ruku i pogodio samu liniju. Ono što je najbitnije za njega jeste da je konstantan, počevši od IW, pa Finiksa, pa Miamia uvijek je prolazio prva tri kola, pa je poražen u IW 1/32 od Bautiste, u 1/2 od Kudle (osvajača), pa u Miami isto 1/32 od Cicipasa. Brooksby sa druge strane prije 2-3 godine na AO kad je sa Fritzom odigrao pet vrhunskih i nevjerovatnih setova. Momak koji stvarno moram reći 'ima muda' kad su u pitanju clutch momenti. I tu karakteristiku igre i održao i do dan danas. Na bl udara kao da je najobičniji poen i desi se naravno da pogriješi, ali u 80% situacija takvim stavom izvuče se iz nezgodne situacije ili brejkne protivnika, gdje bi mnogi teniseri samo prebacivali lopticu i čekali pogrešku ovog drugog. Tu mi se iskreno dopao njegov stil igranja. Imao je nešto lošije izvedbe u Akapulku, ali prije toga u Dalasu je odigrao odličan turnir, te u IW i Miamiu isto. Danas mi jeste favorit, kvalitetniji je od Wolfa, ali ne vjerujem da će to tako lagana pobjeda biti, i očekujem da mu Wolf pruži više nego solidan otpor
Puno zanimljivija je tekma Montpellier - Porto,koja je završila 29-29. Montpellier se digao u zadnje vrijeme,negdje od povratka Diega Simoneta a znao je odigrati jako loše kod kuće. Porto je s druge strane znao napraviti iznenađenje u gostima,a onda kada je favorit očajno odigrati. Od igrača se ugravnom igra Descata over kod Montpelliera zbog penala,ali zadnju je igrao uglavnom Pellas na lijevom krilu što ne znači da će i danas,ali aj ga znaj. Danas ču se okrenuti igračima Porta,i po meni bi sva trojica iz ponude mogla u over.
Areia (2.5) over 1.65 (sve klade osim Germanije gdje je 3.5,vjerojatno će i drugdje na 3.5)
Razlog su penali. zadnju tekmu je Areia imao 6/6 zahvaljujući penalima,igra oko 45-50 minuta na desnom krilu,i bude li precizan sa 7m ide lagno u over.
Itturiza (2.5) over 1.70 - sve kladionice
Poznata je igra Porta,a samim time i Portugalske repke na pivote. Zabio je 3 gola iz 3 pokušaja (Salina 2/2) i očekujem ga i danas na barem 3 gola. Uglavnom mu je granica tijekom sezone bila 3.5,tako da vjerujem da će danas zabiti bar 3 gola.
Rui Silva (2.5) over 1.85 - sve kladionice
Srednji vanjski i igrač od kojega sve kreče u Portu. Po meni izuzetno inteligentan igrač koji u svakom trenutku zna procijeniti gdje je slabost protivnika na terenu. U prvoj tekmi očajan šut 2/9 ,ali sumnjam da može ponoviti tako nešto. Obrana Montpelliera je dosta okrenuta branjenju pivota,te pick and roll igri koju znaju odigrati sa Rui Silvom. Danas će ponovno zbog toga imati prolazaka na 6m,i uz malo više koncentracije očekujem ga preko 3 gola na tekmi. Meni je to danas prvi pick na tekmi.
Nemogu vjerovat koja slucajnost
Samo sto je meni Ituriza prvi pick za glavni listic danas, analizu nema smisla pisati sve je covjek objasnio