Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:@jeff gdje su to austrijanci 2.10? Na kladomatu? Gledam na psk racunu nemaju uopce kartone za igrati

Na aparatima, kad sam postao tad je bilo, sad ne znam. Znaš PSK nekad ima na aparatima nema na aplikaciji, odi si pogledaj možda imaju još
By SergioRodriguez
Jeffrey wrote:
SergioRodriguez wrote:@jeff gdje su to austrijanci 2.10? Na kladomatu? Gledam na psk racunu nemaju uopce kartone za igrati

Na aparatima, kad sam postao tad je bilo, sad ne znam. Znaš PSK nekad ima na aparatima nema na aplikaciji, odi si pogledaj možda imaju još

Dada, velike razlike imaju...kladomati su stari program a aplikacija neka nova fransiza nemam pojma.

Npr na kladomstu mi ne racunaju kad igrac na klupi dobije zuti ako ne nastupi, a aplikacija uredno racuna...show :lol:
By Jeffrey
#192455 Alaves- Levante over 5.5 cards Favbet 1.7 ( kome je mali koef neka doda live Nole pobjeda)
- bitna tekma za ulaz u ŠPA 1 ligu, vjerujem da će biti na nož, kad igraju medusobno bude makljaža pa vjerujem da ide i večeras. Idem jako na ovo 10/10
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Double 1.93 večina klada, za jače
City+ Djoković pobjede
Nema se šta pisati tu previše, City je mašina ove godine došli su do cilja osvajanje LP a to im je bio prioritet, Real su zgazili, a Inter će proći kao svi talijani u finalu europskih kupova i liga porazom, očekujem najmanje dva razlike za City.
Nole ide po novi GS i izbija sam na listu tako da se tu nema šta pričati više, jučer je bilo finale prije finala sutra rutinski 3-0 ili 3-1

Winn
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Jučer došao City i kao pobjeda i kao kartoni. Danas ovako
Singl:
Austrijska 1 liga
Austria Wiena-Lustenau tip više od 4.5 žuta psk 2.1 koef stake 2/10
- borba za Europu, nema popravnog, uzvrat, prva tekma 9ž, makljaža, u ligi kad su igrali sve preko ove margine, zbog uloga, i koef ima value, šteta što se crveni ne računa.
Double iz Favbeta 2.47 koef stake 2/10
Spezia-Verona over 6 cards koef 1.65
Twente-Sparta R. over 3 cards 1.5
- prva tekma borba za ostati u seria A, na 6 povrat uloga, vrača se pinka, sudi Orsato top za +kartone, vjerujem u važnost pa da će biti svega
- Twente Sparta prvu tekmu sam igrao over 3 i došlo, bilo 7ž, ovdje je bitno da Twente ne riješi lagano utakmicu, prvu su trebali dobiti lagano nisu imali sreće, ako bude egal vjerujem u tih najmanje 3 što je povrat love. Sudi Makellie loš za kartone

Austrijanci winn 5ž,
Nizozemci winn 4ž, čekamo talijane
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Alaves- Levante over 5.5 cards Favbet 1.7 ( kome je mali koef neka doda live Nole pobjeda)
- bitna tekma za ulaz u ŠPA 1 ligu, vjerujem da će biti na nož, kad igraju medusobno bude makljaža pa vjerujem da ide i večeras. Idem jako na ovo 10/10

Znači uništi me sudac 37 faula, 4ž samo, naguravaju se igrači on upozorava pa to nema nigdje. Odmah da se zna za 6 dana je uzvrat napadam to dupli ulog jer realno danas trebalo biti 7-8 kartona.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:
Jeffrey wrote:Alaves- Levante over 5.5 cards Favbet 1.7 ( kome je mali koef neka doda live Nole pobjeda)

Znači uništi me sudac 37 faula, 4ž samo, naguravaju se igrači on upozorava pa to nema nigdje. Odmah da se zna za 6 dana je uzvrat napadam to dupli ulog jer realno danas trebalo biti 7-8 kartona.

Napao sam ovo jutros, Favbet stavio 4,5 over koef 1,55 i over 5 koef 1.8 uzeo sam to i htio još pojačati dok sam napunio račun u 5 minuta digli margine za+1 pa sam ostao na jakom udarcu 4,5 i 5 a sad pošto nema više te margine tko želi probajte marginu over 6 koef 1.8 Favbet, ako ponove onu žustrinu od prije 6dana ide to, ulog je velik sretno
By enemies
#192760 Jeff kakav je ovaj sudac jel znas ti? Meni iskreno nepoznat jer ne pratim tu drugu spanjolsku, ali vidim da se zna razmahat kartonima i ok mu je prosjek 5.2
By Jeffrey
enemies wrote:Jeff kakav je ovaj sudac jel znas ti? Meni iskreno nepoznat jer ne pratim tu drugu spanjolsku, ali vidim da se zna razmahat kartonima i ok mu je prosjek 5.2

Uzmi na 5.5 srednji stake bez razmišljanja, ja sam napao 4.5 i 5 ali brzo korigirali . Uzmi 5.5 jebeš suca ekipe i važnost je tu najbitnija
By enemies
#192762 Ma vaznost nemre bit veca nije to problem, ali ove sezone sam pao masu utakmica di me sudac izjebao, pa sam postao oprezan s time
Malo mi je ovo u fav betu 1.55 jer jos i porez uzme a nez s cim bi povezao
Uzet cu za srednji u betu na 6.5 i dodat syprzaka i moryta da daju po 3 gola