Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
#153158 19:10 Gorica-Osijek 4.5 zuti kartoni over 1.75 SS

Danas nas u Gorici ocekuje duel dvije odlicne ekipe kojima je pobjeda imperativ. Gorica nakon pobjede u Puli danas mora nastaviti pozitivan niz ukoliko zadrzati mjesto koje vodi u europu obzirom da im s ovom utakmicom krece paklen raspored.
Dosta su ratoborni pa u zadnjih 5 utakmica dobivaju dosta zutih : 4,4,4,5,3

S druge strane se nalazi Osijek, bore se za prvaka iako su se promasajem penala protiv Varazdina prakticki oprostili od te borbe. Poznavajuci Bjelicu sigurno nece doci do opustanja i prosipanja bodova bez borbe pogotovo nakon javnih istupa zadnjih tjedana. Jednostavno ima previse dobru reputaciju da bi to prosipao tek tako.
Osijek takoder dobiva dosta kartona po utakmici pa smo u zadnjih 5 imali 3,6,4,4,1.
Posebno su raspolozeni u derbijima sto se kartona tice a danas je jedna od takvih utakmica.

Medusobne utakmice: 5,4,5,6,5,13,11,6,8,6,3
Znaci unazad nekoliko godina otkad je Gorica usla u 1.hnl imaju 11 utakmica i od toga 9 overa.

Sudi Ivan Bebek svima poznat sudac, godinama najbolji u hrvatskoj u ne bas prejakoj konkurenciji.
Sto se kartona tice i on je povoljan za nas tip.
Posljednjih 5 prvenstvenih ima: 4,10,7,3,5

Sudio je prije 2 mjeseca susret Osijeka i Gorice te je dao 5 zutih kartona.
U derbijima je vecinom dobro raspolozen:
Dinamo-Hajduk 4 zuta
Hajduk-Osijek 10 zutih 1 crveni
Osijek-Gorica 5 zutih
Dinamo-Osijek 8 zutih 1 crveni
Osijek-Hajduk 7 zutih 1 crveni

Po meni vrlo izgledan tip, obje ekipe dosta kartona ,sudac takoder povoljan, bitna utakmica za obje momcadi.
Nebi me iznenadio ni crveni karton
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:19:10 Gorica-Osijek 4.5 zuti kartoni over 1.75 SS

Danas nas u Gorici ocekuje duel dvije odlicne ekipe kojima je pobjeda imperativ. Gorica nakon pobjede u Puli danas mora nastaviti pozitivan niz ukoliko zadrzati mjesto koje vodi u europu obzirom da im s ovom utakmicom krece paklen raspored.
Dosta su ratoborni pa u zadnjih 5 utakmica dobivaju dosta zutih : 4,4,4,5,3

S druge strane se nalazi Osijek, bore se za prvaka iako su se promasajem penala protiv Varazdina prakticki oprostili od te borbe. Poznavajuci Bjelicu sigurno nece doci do opustanja i prosipanja bodova bez borbe pogotovo nakon javnih istupa zadnjih tjedana. Jednostavno ima previse dobru reputaciju da bi to prosipao tek tako.
Osijek takoder dobiva dosta kartona po utakmici pa smo u zadnjih 5 imali 3,6,4,4,1.
Posebno su raspolozeni u derbijima sto se kartona tice a danas je jedna od takvih utakmica.

Medusobne utakmice: 5,4,5,6,5,13,11,6,8,6,3
Znaci unazad nekoliko godina otkad je Gorica usla u 1.hnl imaju 11 utakmica i od toga 9 overa.

Sudi Ivan Bebek svima poznat sudac, godinama najbolji u hrvatskoj u ne bas prejakoj konkurenciji.
Sto se kartona tice i on je povoljan za nas tip.
Posljednjih 5 prvenstvenih ima: 4,10,7,3,5

Sudio je prije 2 mjeseca susret Osijeka i Gorice te je dao 5 zutih kartona.
U derbijima je vecinom dobro raspolozen:
Dinamo-Hajduk 4 zuta
Hajduk-Osijek 10 zutih 1 crveni
Osijek-Gorica 5 zutih
Dinamo-Osijek 8 zutih 1 crveni
Osijek-Hajduk 7 zutih 1 crveni

Po meni vrlo izgledan tip, obje ekipe dosta kartona ,sudac takoder povoljan, bitna utakmica za obje momcadi.
Nebi me iznenadio ni crveni karton

slažem se s overom ali nije za singl, jer nema value koef je kad odbiješ porez 1,59 što je jako mala kvota za singl. Druga stvar i nije baš jako bitna utakmica za oba dvije ekipe a evo zašto Dinamo je 99% prvak, naučna fantastika je da Osijek to bude, druga stvar Gorica je osigurala najmanje 4 mjesto a koje će vrlo vjerojatno voditi u Europu jer će Dinamo dobiti u finalu kupa Istru i automatski i 4 ide u europu, zato i je ta margina 4,5 . Ali svakako se nameće tu over, ali za singl nije jer je koef 1,59 smiješan za singl.
By SergioRodriguez
#153179 @jefrey ma ni necu ih odigrati u singlu, cekam kosarku od rovinjeza eventualno da odigram double ili cu dodati jedan tenis pa imati duplanje.

Sto se tice vaznosti, Gorica itekako moze izgubiti europu, imaju 8 bodova vise od Hajduka istina ali isto tako imaju Osijek,Dinamo,Hajduk i Rijeku i vrlo je izvjesno ako danas nesto ne uzmu da bi se mogli lose provesti do kraja, tako da i nije bas da su sigurni.

Za Osijek sam naglasio da su prakticki izgubili naslov ali isto i da nema sanse da Bjelica dopusti neko opustanje i seriju kikseva do kraja.

Zivio :D
By Teo
#153322 nista nije lagano,da je lagano ne bi bila ta kvota koja je sa razlogom tolika.Ne igram u poslednje vrijeme mnogo tenis ali sam gledao sinoc mec Rud i Beretini i Mateo ga je satrao a servirao je odlicno,serverima odgovara Madrid zbog nadmorske visine i Isner je imao odlican turnir,tako da je moj predlog za ovaj mec prvi set preko 10,5.

Zverev A. - Berrettini M. 1s 10,5 over 2,62 wwin
By Rovinjez
#153412 19:00 Lokomotiv Moskva vs KS Samara over 4.5 zuta kartona (1,60) SS

finale ruskog kupa na neutralnom terenu u nizhny novgorodu, lokomotiv kao prvoligas je sigurno blizi trofeju makar i samara se ekspresno vratila odmah nakon ispadanja prosle sezone bit ce opet prvoligas, ono sto je zanimljivo su njihovi medusobni susreti od prosle sezone u kojima je bilo 7 i 12 kartona, gledao sam tu drugu utakmicu koja je bila teska krljacina i sigurno su ju dobro zapamtili i jedni i drugi. Sudac sergej ivanov neka sredina europskog sudenja, dobije utakmice europa i slabije utakmice reprezentacija dok je na ligi prvaka 4. sudac, dakle nema poseban autoritet kod igraca i ako bude utakmica s puno tenzija i kontakta kako se ocekuje podijelit ce te kartone, fin par za neki listic po meni

20:45 Torino vs Milan over 9,5 kornera (1.75) SS

toro se trgnuo na vrijeme i izgleda da ce izbjeci zlu sudbinu serije B, danas stize milan koji se bori za ligu prvaka i sigurno je favorit ali ne vjerujem da ce im biti lako, nece biti ibrahimovica tako da pitanje je hoce li startati mandzukic ili ce igrati bez klasicne devetke. Torino mi je uz romu omiljena ekipa za kornere u italiji i danas bi ih moralo biti, torino ce stisnuti sredinu i pustati bokove pogotovo ako ne bude mandze u sredini a i sami su vrlo opasno naprijed s belottijem koji ocito nece produziti ugovor i bit ce slobodan tako da sigurno se zeli oprostiti na pravi nacin od svog kluba, isto izgledan over

18:45 Aleix Gomez over 4,5 (1.85) SS

nece biti janca tako da bi morao dobiti vecinu vremena na tom krilu jer je tu jos samo soumare koji mislim nije na razini ovog stupnja lige prvaka, penale obicno dijele on i dolenec pa cemo vidjeti koliko ce tu dobiti danas, izgleda ko dobar over
Last edited by Rovinjez on 12 May 2021, 20:05, edited 1 time in total.
By forza
#153413 Meshkov danas bez hrpu bekova igra,Barca timski over ili hendikep bi moralo proci.. jest barca bez janca ali tamo ima kvalitetnu ako mozemo uopste reci zamjenu,nema ni Entrerriosa niti Langara ali tu su i dalje kvalitetni sa Memom,Palmarssonom i Doleneceom i Ngesanom... Meshkov sa 4-5 klinaca u sastavu..